lørdag 25. april 2020

Nr. 489: Er det greit å kalle meg for Anders Behring Breivik supporter, tvillingsjel, etterfølger som Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg har gjort? Og er det ikke straffbart?!


Nr. 489:
Er det greit å kalle meg for Anders Behring Breivik supporter, tvillingsjel, etterfølger som Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg har gjort? Og er det ikke straffbart?!

Hva er det som skjedde med Jan Aage Torp som kunne gå slik bananas? 
Kalle meg for slike nedrige ting.
Jeg har da aldri vært noen Anders Behring Breivik tilhenger, etterfølger eller barnemordersupporter som Jan Aage Torp hevder jeg er.
Har enda ikke hørt at han har kommet med noen beklagelse ovenfor meg for dette han her har gjort.

Sannheten var at Torodd Fuglesteg hadde kalt meg for dette og alt røre rundt Anders Behring Breivik gjennom enn 2 – 3 år.
Dette var virkelig stalking, mobbing og sjikane!

Hva gjør Jan Aage Torp? Han er dum, stygg og tanketom, det beviser han her til fulle. Han «adopterer» alt det Torodd Fuglesteg skriver, gjør det til sitt.
Hvor tanketom og nedrig er det mulig å bli?
Det er ingen tvil om at Jan Aage Torp er stygg, frekk og en apekatt som hermer etter Fuglesteg.
Bilde av Jan Aage Torp, bildet ser det ut som han allerede er i fengsel, det er der han hører hjemme med å kalle meg for det mest nedverdige det er mulig å kalle enn annen person.Her en artikkel jeg har skrevet:

Nr. 5:

Bilde av Torodd Fuglesteg som jeg regner med har skrevet 20-30.000 hatmeldinger imot meg og min familie i sammen med de andre hetsere og hat nettrolene der Ansgar Braut har vært like aktiv som Torodd Fuglesteg. De to burde vært buret inne for lenge siden og kun fått litt sollys og vann og brød i rasjonering for hvilken smerte de påfører helt uskyldige mennesker, ikke minst min familie som de burde og skulle vært buret inne for og betalt en klekkelig erstatning i millionklassen som Torp burde gjort til sine egne barn.
Dette at de to driver den falske Smyrna bloggen prøver de selv å bortforklare her:
Jan Kåre Christensen vet at han lyver når han skriver at Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut er eieren av denne bloggen. Ingen av disse har noensinne skrevet så mye som et ord i denne bloggen. Ei er de involvert i Smyrna Menighet. Førstnevnte bor i Irland og sistnevnte hevder han bor i Setesdalen.
(Sitat slutt).

Jeg vet at i denne saken er jeg og min familie utsatt for grove overgrep, men det er vi som får på «pukkelen».

Vi må se denne saken med tre aktører. Der to står imot en.
Jeg har hatt de som har talt min sak, men jeg har sagt til dem alle, ikke stå frem og forsvar meg. For da blir du lagt ut med hele livshistorien din på nettet. Enten på Søkelys eller den falske Smyrna bloggen.

Jeg har sagt at Torp er en horkarl og psykopat, noe som det ikke er noen som helst tvil om.

Torp igjen har kalt meg for stalker, lystløgner, HateBlogger og Anders Behring Brevik tilhenger etc.

Så har en alle de som støtter Torp, der to personer stikker seg ut. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som har skrevet so mye stygt og dritt om en person som jeg aldri har lest om noen andre på nettet. Jeg skulle ha vært lobotomert, jeg er lobotomert. Jeg er autistiske eller Aspergers syndrom eller Tourettes syndrom. Jeg er gal, Jan Kåre Christensen en mentalt tilbakestående person og jeg kan skrive en bok om alt det som jeg og min familie er blitt kalt.

Jo, hvis det jeg har skrevet er 1 mnd. fengsel som er det livstidsdom for disse to og Torp burde vært buret inne for sin forferdelige barneoppdragelse!

Hva er jeg blitt kalt av Ansgar Braut, Torodd Fuglesteg, Bjørn Storm Johansen og andre som hater meg og min familie? Noe har jeg nevnt, men nevner noe mer her:

JKC forstår kun rå makt. Hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Dermed er oppdraget fullfort.
Med andre ord, disse menneskene har som utalt mål å få meg død og drept!

Videre skriver de følgende:
Jeg skulle ha vært lobotomert, jeg er lobotomert. Jeg er autistiske eller Aspergers syndrom eller Tourettes syndrom. Jeg er gal, Jan Kåre Christensen en mentalt tilbakestående person. Christensen bør tvangsinnlegges og lukket avdeling. Christensen bør tvangsinnlegges på galehus. Christensen bør tvangsinnlegges da han er en fare for andre etc.
Her går det på at jeg er såpass farlig at jeg skal innlegges, da med tvang!

Videre skriver disse kjeltringene og nettrolene følgende om meg:
Jeg registrerer at det er en marginal sekt, bestående av hans kuede hustru, grunnleggeren av ekstremistpartiet Norges Kristne og en person til, som støtter Jan Kåre Christensen!
 Det ville nesten vært rart om det ikke skulle finnes tre personer til i dette landet, som deler JKCs lissom-kristne betraktninger og er like forvirrede og forstyrrede som ham!

Jeg har hatt èn hustru og hun er alt annet en kuet, bare denne passasjen her er langt over hva jeg har talt og skrevet.

Videre skriver de:
Jan Kåre; du er en taper, den gale mannen JKC. Alle vil se at JKC er totalt ute av mental balanse. Jeg synes han absolutt ikke burde få fred fra sine ugjerninger.

Her er vi ved sakens kjerne, Jan Aage Torp skriver på sin blogg at jeg er Norges sikreste stalker og her skrives det av disse to nettrolene at jeg ikke skal få fred. Med andre ord, jeg har aldri noen gang oppsøkt Jan Aage Torp hverken privat eller i møtesammenheng. Jeg har kun vært på møte med han da våre veier krysset i pinsebevegelsen. Ellers aldri. Men disse menneskene kan oppsøke meg, men ikke jeg dem.

Jan Aage Torp har ved flere anledninger tatt kontakt med meg, men jeg aldri med ham. Det var akkurat dette som Brynjar Meling hadde som hovedargument under rettsaken at jeg kun skrev og talte for de som oppsøkte meg og den Himmelske blogg. Da kan jeg ikke dømmes og straffes etter den paragrafen som poltiet bruker. Hele saken imot meg er ikke noe annet enn et komplott fra a til å!

Videre skriver de:

Anders Behring Brevik tilhenger, tvillingsjel, etterfølger og barnemorder-supporter! Jan Kåre Christensen har vist absolutt null sympati for de myrdede ungdommene og deres familier.
Mye av dette er sannsynligvis begrunnet i at Jan Kåre Christensen i Anders Behring Brevik instinktivt kjenner en beslektet sjel. En tvillingsjel.
Og når vi ser hva Jan Kåre Christensen skriver om seg selv og andre får man automatisk assosiasjoner til Anders Behring Breivik sitt manifest.
Det er de samme menneskesyn og de samme syn på seg selv.
Mye av dette er likt og det er bare graden av personlighets-forstyrrelse som skiller dem.
Anders Behring Breivik levde ut sin narsissisme med våpen. Jan Kåre Christensen med sin blogg.
Fellestrekkene i deres respektive alvorlige form for narsissisme er at begge to mener at de er store mennesker og at de krever at omverdenen skal se på dem som store, flotte mennesker. Hvis ikke, blir det bråk. Og begge to har laget bråk. Anders Behring Breivik drepte 77 mennesker. Jan Kåre Christensen har drevet sin blogg der han har sjikanert det samme antall mennesker i sin søken etter beundring og status som stor mann.
Og ja, jeg ser store fellestrekk mellom disse to individene. Langt flere fellestrekk enn ting som skiller dem ad.

Lengre ned enn dette er det bare ikke mulig å synke!

Videre skriver de:
Jan Kåre Christensen mentalt tilbakestående?
May 30, 2015 Smyrna Menighet i Oslo

Vi har fått åtte eposter med akkurat dette spørsmålet. La meg her besvare disse åtte personene og andre som lurer på akkurat dette men som ikke har spurt oss.
Er vår meget avholdte pastor Jan Kåre Christensen en mentalt tilbakestående person?
Han er rimelig bra i praktiske spørsmål som å kjøre en buss og det er ingen som har klaget på han der. Han er faktisk en god buss sjåfør, mye populær blandt sine muslimske og katolske kollegaer.
Men rent intellektuelt er han det man kan kalle for mentalt tilbakestående. Han forstår rundt 50 ord. Resten av de ordene han bruker i sin egen blogg og i hans mange innlegg i Søkelys bloggen er en ren gjettelek fra hans side.
Hans forståelse av begrepene moral og etikk er også diffus og uklar. Han er en pastor fordi han har pugget bibel vers uten helt å forstå dem. Han forståelse av bibelen er også diffus og han overlever ved å kopiere og stjele sitater og materiale fra de som forstår bibelen.
I en vanlig samtale kommer han noe til kort da han ikke helt vet hva han snakker om. Vi lar han tale hver søndag og ellers holder vi oss noe på avstand fra han da hans bidrag til enhver samtale og diskusjon er i beste tilfelle meget begrenset.
At han er mentalt tilbakestående er der derfor ingen tvil om. Men det er nettopp enfoldige og mentalt tilbakestående som er Guds utsendte tjenere til oss mennesker. Det er disse enkle sjeler uten noe nevneverdig under topplokket som best formidler Guds ord. Bruker man en mikrofon, forventer man ikke at den mikrofonen også fungerer som en oppvask maskin og en ovn. Det er slik Jan Kåre Christensen er. En mikrofon uten noen form for annen nytte for Gud.

Lengre ned enn dette er ikke mulig å synke eller å komme!

Videre skriver de:

Denne barnemorder supporter apostelen. Det ingen tvil om at Jan Kåre Christensen er en Anders Behring Breivik tilhenger.
Vi har avslørt deg som den løgner, tyv, barnemorder sympatisør, bedrager og selvoppnevnte ‘apostel’ du er, Jan Kåre Christensen.
Du er en tragisk figur. Han er en ynkelig liten figur.
Din ektefelle Berit Nyland Christensen hentet sin ektemann fra Danmark. Er hun også, jfr deg selv, en hallik?
Vi har avslørt deg som den løgner, tyv, barnemorder sympatisør, bedrager og selvoppnevnte ‘apostel’, Jan Kåre Christensen.
En mann som har sympati for en barnemorder og massedrapsmann.
DIN FREKKHET OG FALSKHET KJENNER INGEN GRENSER!!!
Jeg er veldig glad for å slippe å være tilstede i et hjem hvor ‘profeten’ er mer opptatt av en massemorder enn han er opptatt av alle de menneskene som ble drept, skadet eller traumatisert av massemorderen.
Da vet vi at Jan Kåre Christensen mener at gjengifte er en større synd enn drap. En synd han har bagatellisert og ufarliggjort i hele denne debatten.

Her blir jeg løyet på i verst mulig og tenkelig måte med å bagatelliserer drap og hevde at gjengifte er verre enn drap. Dette er skittent av Jan Aage Torps «pudler» og «lakeier» å hevde.

Disse to, + noe andre skriver videre følgende. Alt dette kan jeg dokumentere hvor og når det er skrevet, men for det skal være lesbart. Så skriver jeg kun setningene og ordene:

- Jan Kåre Christensen har innrømmet å ha stor sympati med barnemorderen og terroristen Anders Behring Breivik.
- Jan Kåre Christensen har innrømmet å ha være tilhenger og etterfølger av Anders Behring Breivik.

Dette har jeg selvfølgelig aldri vært i nærheten av å mene og hevde!

Videre skriver de:

Vi kaller den bloggen fra avgrunnen. Vi kaller den bloggen helvetesbloggen.
Vi kaller den bloggen søppelbloggen. Vi kaller den bloggen Anders Behring Breivik blogg! Mentalt tilbakestaaende kloakkbloggen.
Endelig ser det ut til å være en aksjon mot bloggen til Jan K.
Glad for at noen prøver å stoppe han.
Jeg ønsker å gi et råd til denne damen som forsvarer Smyrna-mannen (Randi Ingwersen).
Hun høres helt hjernevasket ut, manipulert og styrt av han, og jeg oppfordrer henne til å stole litt mer på egen dømmekraft. Hun tør jo ikke engang svare på noen enkle spørsmål, men trekker seg etter instruksjon fra apostelen.

Dere skjønner, jeg har sagt til alle som støtter meg i det offentlige rom. Ikke skriv noe til forsvar om meg da selv poltiet på Manglerud holder med disse kjeltringene som viser at de selv er på samme nivå!
Videre skriver de:

Til syvende og sist er han ikke noe annet enn en stakkarslig mann med stormannsgalskap og en mental sykdom som ingen medisiner eller behandling kan kurere. En mann som identifiserer seg selv med Anders Behring Breivik og som har mer sympati for denne avskyelige barnemorderen enn med hans ofre.
Den som er opptatt av sex og underlivet er DU, Jan Kåre Christensen.
Det finnes neppe noen i hele Norge som har sex på hjernen som deg, og som elsker å grave i andre folks underliv.

Dette og lignende får jeg høre igjen og igjen da jeg advarer imot gjengifte. Snakk om å være ufin.
De skriver videre følgende:

Gjengifte er verre enn drap, tyveri, svindel og lyving jfr læren til Jan Kåre Christensen. Det er en original versjon av Guds ord, kan man si. Like original som satanisme.
Jeg synes du ligner veldig paa denne barnemorderen i det du skriver her og i din blogg. Samme type virkelighets oppfatning, samme monomani, samme delusion of grandeur, samme sinnsvake hoye tanker om en selv og samme type mangel paa empati for barn og andre.
Du vet vel veldig godt hva du selv har skrevet, Jan Kåre Christensen. Jeg ser ingen grunn til å gjenta dine hatefulle, uhyrige meninger om Utøya og Regjeringskvartalet. De som kjenner noen av dem som ble uskyldig rammet, som tilfeldigvis gikk forbi, kjenner den onde ånden fra din munn.
Strippet til skinnet for heder og verdighet, står det tilbake en liten ynkelig og ond mann. Han stjeler, lyver og bedrar. Han ødelegger for Guds sak, men har dessverre ikke evne til å se det.
Du er gal, ond, demonbesatt, kvalmende, ekkel, lystløgner, psykopat osv osv. Dette er jo stempler du strør rundt deg med støtt og stadig. Din blogg er jo fylt av slike betegnelser av alle andre som du hater og spytter ut dine forbannelser mot. Vi skjønner jo at folk ikke orker ta opp diskusjonen med deg og derfor velger å la være.
Christensen er en ond, ekkel, kvalmende og demonpåvirket lystløgner. Hallik er han også.
Han er besatt av kvinner og ønsker seg en ny kone.
Du ser på hele Christensen at han er påvirket og inntatt av urene åndsmakter fra demoner. Selv ansikt utrykket hans bærer preg av at han er under sterk demonisk og syndig innflytelse. Det er tydelig at han er lei av sin gamle ektefelle og ønsker seg en ny og yngre hustru.
Han tilhører og tjener en, Satan! Det er tydelig når man ser på de innsunkne øynene. Hen er på jakt etter lammekjøtt, en ny hustru.
Christensen får med dette smake på sin egen medisin. Hans demoner må være rasende over alt som står på denne siden. En sann Guds tjener hadde tatt signalene og valgt å beklage sine demoniske utsagn. Men ikke denne bitre, grådige selvopptatte tulling som er blitt avkledd for all verden.
Men vi ser en såret, bitter, hevngjerrig person som mest av alt trenger profesjonell hjelp fra helsevesenet.
Din Jesus er ikke den samme som Bibelens Jesus. Men det vi har sett av deg er et innblikk i den sataniske bibelen. En bibel der tyverier, null respekt for barn, hyllest av massemordere, svindel, bedrag og de sterkeste rett er hevdet som gode moralske verdier. Akkurat som dine egne moralske verdier, Jan Kåre Christensen.

Det finnes over 10-20.000 hatmeldinger til om meg, skal ta med noen til, ikke så mange flere. Det er et hav med hatmeldinger fra Jan Aage Torp selv og hans disipler.
Se her:

Du er utgått på dato for min del. Du opptrer som et barn. En bitter, barnslig vranglærer, uten noen form for sosiale antenner. Du er avslørt. Alle vet at den falske profeten er deg.
Ergo; ignorer Jan Kåre Christensen i sin helhet slik alle andre gjor det. Send heller bekymringsmeldinger til de som burde motta den. Og det er all den oppmerksomhet han fortjener.
Jan Kåre Christiansen er så villfaren og forherdet at han tror at han lever rett for Gud, enda han beviselig stjeler, tyver, tilraner seg urettmessig penger, misbruker arbeidstiden, etc. etc. etc.
Det nytter ikke å si noe som helst. Oppførselen han viser her på denne tråden viser til fulle at vi har å gjøre med en person som ikke er ved sine fulle fem.
Han er ustabil, og burde slett ikke kjøre buss.
Jan Kåre Christensen, du er avkledd gang på gang, og folk styrer unna den ondsinnede bloggen din. Det finnes knapt en kommentar der, og de få som kommenterer noe gjør det for å be deg holde opp med hetsen. Det finnes profesjonell hjelp å få dersom du ikke greier å bryte deg løs fra den vonde hat sirkelen du er i.

For ordens skyld; hva denne svindleren lider av er etter min oppfatning 


JKC er totalt ute av mental balanse.
Dette mener psykologi professor Aage Mattson ved universitetet i Lund, Sverige.
“En mann som har drevet en mangeårig kampanje mot grønnsaken asparges er for mentalt syk til å kjøre buss” har den samme professoren uttalt. Han har støtte for sitt syn av samtlige psykologi professorer ved Universitetet i Oslo. Samtlige av disse har advart sine venner og familie mot å ta bussen med Jan Kåre Christensen ved rattet.
I 2014 terroriserte Jan Kåre den da dødssyke forkynneren Bjørn Olav Hansen i forvissning om at Bjørn Olav ikke kunne forsvare seg mot denne terroren. En vanlig taktikk Jan Kåre bruker mot kristne mennesker.

Fembarnsfar møtte i retten for nettsjikane mot Pastor Jan Aage Torp.
Far til møtte i går opp som tiltalt i en nettsjikane sak som Jan Aage Torp har ført mot han. Dette etter flere års nettsjikane fra denne fembarnsfaren mot Jan Aage Torp.

Her står det så mange løgner og ærekrenkelser at det blir en bok om dette hvis jeg skal skrive alt. Tar med til slutt noe av hva Jan Aage Torp har skrevet og talt imot meg:

Det som hører med til historien, som er det viktigste. Er at det ligger minst 10.000 hatmeldigner imot meg ute på nettet som begynte for minst 3 år siden!
Dette overser politiet og Torp helt bevist, derfor er det jeg skriver på egen blogg et tilsvar på denne dritten imot meg og min familie!
Her kjører politiet med to sett med lover, alt hva jeg skriver og taler er kriminelt.
Etter deres mening og måten de legger til frem på overfor alle og enhver!
Alt hva Jan Aage Torp og hans disipler er ikke straffbart, uansett om det går hva jeg har skrevet og talt verbalt hundre ganger «verre»!

Dette står det i dommen:

Tiltalte har videre forklart at Torp har vært minst like ille i sine karakteristikker av ham og hans familie, og tillegger Torp utsagn fremsatt under andre navn, muligens pseudonymer, og utsagn på en blogg tiltalte kaller “den falske smyrnabloggen”. Den falske smyrnabloggen skal være opprettet i tiltaltes navn, men tiltalte avviste han som sto bak den. Torp har avvist at han har skrevet om tiltalte under pseudonym, eller på den falske smyrnabloggen. Torp har erkjent at han har svart tiltalte, og kalt ham “Anders Behring Breivik-sympatisør” to ganger, at bloggen er “idioti”, ved et tilfelle omtalt ham som en “demon”, kalt ham “lystløgner”, at bloggene til tiltalte er “nedrige”, at tiltalte er en “ryktespreder”, at tiltalte har “manglende innsikt i engelsk og norsk”, at han er “slem”, “ond og dum” og at bloggen er “en variant av sosialpornografi”.

Retten mener etter en helhetsvurdering at det ikke er rimelig å tilkjenne Torp oppreisningserstatning. Retten viser til at Torp selv har bidratt til å eskalere og forlenge konflikten ved sine utsagn om tiltalte, og at han har brukt til dels grove karakteristikker om tiltalte selv. Retten viser her også til at han ved flere anledninger har kalt ham en Anders Behring Breivik-sympatisør. Videre var Torp klar over at han er en kjent skikkelse i det kristne miljøet, og at han har flere tilhengere som spinner videre på hans uttalelser, og fremsetter til dels grove og krenkende utsagn overfor tiltalte og hans familie.

Torps opptreden har nok bidratt til å eskalere og forlenge konflikten, men dette kom som et svar på tiltaltes etter hvert omfattende skriverier om Torp og hans ektefelle. Retten har ved vurderingen lagt til grunn at Torp som en offentlig og fremtredende person i Kristen-Norge må tåle mer enn en helt vanlig person må. Det må imidlertid gå en grense også for hva offentlige personer må tåle, som retten mener er overtrådt i denne saken.

Dette har Jan Aage Torp skrevet om meg på mange ulike fora og nettsteder.

«Anders Behring Breivik sympatisør». «romersk-katolsk syn, men egentlig mye, mye verre, intet mindre enn forbannelser. Christensen har lagt ut på sin side en tekst som er bare tankene i “To Sko”»

«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også!
Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"
Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...