torsdag 16. april 2020

Nr. 483: At Oslo politiet og domstolene lot Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut slippe unna med alt de skrev om meg, viser bare at saken imot meg var så ille det er mulig å forbli!

Nr. 483:
At Oslo politiet og domstolene lot Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut slippe unna med alt de skrev om meg, viser bare at saken imot meg var så ille det er mulig å forbli!

Bilde av Ansgar Braut som er det navnet han har skrevet under på nettet, så langt jeg vet og har fått opplysninger om, så er hans riktige navn Arnt Arnesen fra Stavanger. At politiet ikke brydde seg om ham som har gått 100 ganger lengre enn meg i verbale ord og utrykk, om han selvfølgelig ikke har vært så ille som Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg.Jeg lever godt med å være utsatt for et justismord, da er jeg i selskap med både Jesus, Paulus, Hans Nielsen Hauge, Jan Hus, Jeremia, Stefanus og mange, mange andre gudfryktige og gode mennesker.

Disse tre, har ingen selvinnsikt i hvor skremmende og skadelige deres egne handlinger er, og tror antagelig at de har enerett på å definere hva som er skremmende adferd, og at det er greit å være overfølsomme og svært lettskremte for kritikk av dem selv.
Dette gjelder da i særdeleshet Jan Aage Torp, men også Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut.

Men la oss stoppe opp ved Ansgar Braut, der jeg legger ut hans trusler og skremmende adferd imot meg og min familie.
Ansgar Braut som er det navnet han har skrevet under på nettet, så langt jeg vet og har fått opplysninger om, så er hans riktige navn Arnt Arnesen fra Stavanger.
Jeg har drøssevis også av andre ting, men får stoppe litt her. Jeg har ikke truet noen i nærheten av dette, der viser bare hvor råtne Oslo politiet og domstolene har vært imot meg og min familie.

Ansgar Braut 3
Berit Nyland Christensen
fr. 16.10.2015 20:30
Har mye mer av Braut, men tror du har fått nok nå foreløpig.

Mvh
Jan K
Politianmeldelse av Ansgar Braut!                                    Sak.nr. 13146985

Ansgar Braut har skapt fremfor alt alvorlig frykt med flere uttalelser. Spesielt denne:
Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.

Her er hva som skal skje:

1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem om tilgivelse.

2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all aktivitet på sosiale medier.
(sitat slutt).

Se dette i lyse av den falske politi anmeldelsen av Jan Aage Torp har kommet med imot meg og at jeg da ble nødt for å anmelde ham.

Torp har prøvd å anmelde meg for å dekke over at jeg har holdt frem hva Guds ord sier om for en kristen at han lever i hor hvis han/hun gifter seg igjen etter et samlivsbrudd. Da lever en i hor etter skriften, Torps anmeldelse av meg må da sees på som falsk. Den er for å dekke over et annet.

Har erfart en svert truende person som har sendt mail til meg som jeg overhode ikke kjente før 2. oktober 2014 18:45 da den første mailen kom inn.

Han truer direkte, skal ta meg og skriver at han skal bruke sitt kontaktnett for å kneble meg da i Jesu navn! Denne Jesus kjenner ikke jeg, men det er uhyggelig og vondt for oss som familie å få slike truende mailer.

Legger med mailer som han har sendt og som jeg har svart på.

Ser dette som trusler og kommer inn under:
Straffelovens § 135a ("Diskriminering eller hets på grunn av religion og livssyn»), § 247 («Ærekrenkelse»), § 390 («Personsjikane»), § 5.8 (Trusler) og for å skape frykt.

Jeg vet ikke hvem dette er og bor, men har skrevet her på blogg;

Her er hans mailadresse: Ansgar Braut braut@hotmail.no

Tror han bor i Klepp i Rogaland. (feil, Ansgar Braut som er det navnet han har skrevet under på nettet, så langt jeg vet og har fått opplysninger om, så er hans riktige navn Arnt Arnesen fra Stavanger.)

Mvh
Jan Kåre Christensen
Krokstien 2 c
0672 Oslo
Telf: 22611610/99598070

Her er også en del ting som vi har skrevet på nettstedet Søkelys:

jan kåre christensen on 20/10/2014 at 19:50 said:

Dette er direkte truende, holder akkurat på å skrive politi anmeldelsen, og snakket med en politi etterforsker som jeg selvfølgelig ikke navngir, har bl.a. fått ekteparet Ingwersen å se på dette og kona mi. Mennesker som jeg setter min lit til.

Dette skriver du Braut:
Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.

Her er hva som skal skje:

1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem om tilgivelse.

2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all aktivitet på sosiale medier.
(sitat slutt).

Dett er flere truende ting: Du har et veldig kontakt nett som du skal bruke for å knekke med og få meg til taushet!

jan kåre christensen on 20/10/2014 at 19:06 said:

Ansgar Braut jeg skriver ut alle mailene som jeg har tatt vare på, fra den første tin den siste. Slik at Politiet får alt, du er den verste person jeg har opplevd til nå som kristen på nettet. Det forteller veldig mye om deg!

Den første var denne;
Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
Sendt: 2. oktober 2014 18:45
Til: JK.chris@online.no
Emne: Om å holde orden i eget hus…
Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg;
I Jesu navn!

Med hilsen

Ansgar Braut

Dette har han også skrevet på sokelys.com:

Ansgar Braut on 03/11/2014 at 22:57 said:

Til “en eller annen”: Slik jeg forstår det lever han med kona si, og det er registrert en godt voksen sønn på adressen.

Men, dersom han hadde hatt mindreårige barn, ville jeg for lengst ha samlet sammen alt materiale jeg har, og sendt en bekymringsmelding til barnevernet.
Men, man kan selvsagt stille spørsmål ved om kona er like syk som ham? Eller om hun er fullstendig kuet? Truet til taushet og underdanighet?

Ansgar Braut on 03/11/2014 at 20:11 said:

JKC har ingen støtte fra noen: Han har selv lagt ut noen støtteerklæringer fra Ingwersen. Dersom Ingwersen virkelig støttet dem, ville de støttet ham her. Heller ikke kona støtter ham! Og heller ikke barna… Men hvorfor lar de denne mannen få holde på med denne galskapen?
Han må tvangsinnlegges NÅ! Han trenger åpenbart omfattende hjelp, og samfunnet trenger en laaang pause fra ham!

Ansgar Braut on 01/11/2014 at 17:05 said:

Jeg kan bekrefte at jeg har sendt en grundig dokumentert redegjørelse til Unibuss AS.

Jeg mottok en bekreftelse fra dem på at de hadde mottatt flere klager på denne bussjåføren.

Vi må rett og slett “plukke fra hverandre” denne onde mannen, bit for bit…..

Ansgar Braut on 30/10/2014 at 17:11 said:

Nå har JKC lagt ut en lang utredning om Jan Hanvold på bloggen sin. Jeg ble regelrett fysisk uvel av å lese det. Jeg trodde knapt mine egne øyne…

Nå skal det sies at jeg ikke er noen superfan av Hanvold(av flere årsaker), men jeg vil ham selvsagt ikke noe vondt, og han er definitivt en Guds mann!

At JKC våger å si at andre lever i synd er helt fantastisk, all den tid han selv lever i synd. Han stjeler og lyver bevisst mange ganger til dagen. Og vi vet jo at Gud rangerer ikke noen synd som verre enn noen annen.

Jeg håper at det snart kan bli fortgang i Torps sak hos Politiet, slik at dette forhåpentligvis kan bli begynnelsen på slutten for Christensens liv i offentligheten.

Når det gjelder om hvorvidt han er i psykisk ubalanse/lider av psyiatrisk sykdom, så har flere stilt spørsmål ved om han er skikket til å kjøre buss.

På tirsdag sendte jeg derfor en omfattende mail til Uni-Buss, der jeg redegjør for Christensens aktivitet på nettet, og ber dem foreta en vurdering av om han er psykisk skikket til å kjøre buss.
Jeg fikk tilbakemelding fra Uni-Buss i dag, der de bekreftet å ha mottatt flere klager på Christensen.

Se her og skriv mitt navn inn i søkerfelte på søkelys.com og dere får veldig mye hva Braut har skrevet.

Sluttkommentar:

For å avslutte dette, så er det ekstra ille at han også tok kontakt med min sønn og hengte han ut som noe jeg ikke vil nevne engang.
Mannen er selvfølgelig kriminell, at Oslo politiet overså alt det han skrev helt bevist.
Samt det Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg skrev, viser bare at agendaen var å ta meg.
Selv om Dag Paulsen i Oslo tingrett innrømmet at det jeg har skrevet ikke var kriminelt.
Det viser bare råttenskapen i Oslo politiet og domstolene, kristne skal tas fremfor noen andre!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...