torsdag 19. september 2019

Nr. 465: Jan Aage Torps “nye” svigerforeldre mistet huset I brann nå I våres, var det tilfeldigheter eller Guds advarende pekefinger?

Nr. 465:
Jan Aage Torps “nye” svigerforeldre mistet huset I brann nå I våres, var det tilfeldigheter eller Guds advarende pekefinger?

Vi skal være meget forsiktige å si at dette står Gud, Satan eller det er tilfeldigheter som står bak ting. 
Min erfaring er at vi mennesker har svært begrenset forstand når det gjelder slike ting, derfor er det om å gjøre å trå varsomt her. Men å tro at vi ikke har noe svar her, er det noe av hva jeg tenker i og rundt slike hendelser.
Bilde av Jesabel som dessverre Aina Lanton med sitt forhold til Jan Aage Torp er kommet inn under samme dom som Torp. Hun har ingen rett etter Guds ord å være «gift» med en som er fraskilt, da driver de begge hor.  Skjermbilde fra Romerikes blad som omtalte saken.

http://www.rb.no/tv/to-eneboliger-lagt-i-ruiner-etter-brann-5-43-55971.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...