søndag 8. september 2019

Nr. 462: Hvorfor jeg mener at Pastor Jan Aage Torp er kriminell, bør siktes og straffes som jeg fremla i min siste anmeldelse av ham!

Nr. 462:
Hvorfor jeg mener at Pastor Jan Aage Torp er kriminell, bør siktes og straffes som jeg fremla i min siste anmeldelse av ham!
Bilde av Pastor Jan Aage Torp, som åpenbart er kriminell etter hvordan jeg leser og tolker Norges lover.
Først av alt vil jeg si, jeg hadde aldri holdt på med narreapostel Jan Aage Torp uten at han gikk til politiet her i Oslo med en fiktiv anmeldelse av meg og dessverre fikk medhold.


Jeg får slike spørsmål angående Pastor Jan Aage Torp som jeg vil prøve å svare på her i denne artikkelen.


Spørsmål: Hvorfor hører han hjemme i fengsel (Pastor Jan Aage Torp), hva har han gjort da?

Svar:
Det var et påskudd og en fiktiv anmeldelse han leverte Oslo politiet da han mislikte min forkynnelse om ekteskapet og skillsmisse så sterkt. Dette pakket han inn i en fiktiv anmeldelse der han fant på noe jeg hadde skrevet at det var kriminelt, noe det overhode ikke var eller er.

Med denne anmeldelsen, sa frembar Jan Aage Torp falske anklager, noe som er straffbart.Svar 2:
Pastor Jan Aage Torp har selv bedrevet med en slik barne oppdragelse om en kan kalle det for det? At i samtlige vestlige land bortsett fra Norge hadde de tatt affære. At de ikke gjør dette i Norge er ille!
Svar 3:
Pastor Jan Aage Torp lurte en syk person som Torp omtalte han som. Til å gi han den den nette sum av 1.4 Millioner kroner som Torp brukte på egen forbruk.


Sluttkommentar:

Nå er ankesaken vår inne hos Statsadvokaten, får håpe han pålegger Oslo politiet å ta opp saken og anmeldelsen vår igjen.
Les mer på linkene som ligger inne i artikkelen.

Her fra You Tube angående denne saken.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...