torsdag 15. august 2019

Nr. 452: Pastor Jan Aage Torp evnet å rundlure både Oslo politiet og domstolene, nå prøver han på samme taktikk og fremgangsmåte for å lure Pressens Faglige Utvalg (PFU) for å få domfelt avisen Vårt Land!

Nr. 452:
Pastor Jan Aage Torp evnet å rundlure både Oslo politiet og domstolene, nå prøver han på samme taktikk og fremgangsmåte for å lure Pressens Faglige Utvalg (PFU) for å få domfelt avisen Vårt Land!
Pastor Jan Aage Torp har evne å lure og manipulere mange mennesker gjennom sin «karriere» som Pastor og offentlig person.
Jeg sa klart i fra om dette fra dag en. Men taktikken er åpenbart den samme.
Det er overfokusere på hva motparten sier, gjerne få opp diskusjoner og ordskifte i etterkant. Bruke alt det som sies imot ham, da han er blitt såret og krenket av dette.

Samt å aldri nevne med et ord hva han selv og andre har av feil, løgner, overdrivelser, provokasjoner, skyts og annet.
Det er akkurat det han gjorde i saken mellom meg og han. Der han gikk mye lengre i sine verbale ord og utrykk imot meg, enn jeg talte og skrev imot ham.

Se her i denne artikkelen avslører Torp virkelig sin strategi og agenda, få motparten til å se mest mulig stygg og ond ut.
Samt aldri nevne og erkjenne noe på egen «konto».

I saken mellom meg og han, oppildnet har bl.a. Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen (Ansgar Braut). De skulle få frem et ordskifte, og vips hadde han «seieren» i boks. Med andre ord, selv om såkalte «mengde-skriverier» hverken var i tiltalen eller drøftet i retten, så var det på denne måten Torp vant sympati og vant retten. Det handler egentlig å vinne dommernes sympati, da vinner en rettsaker og det meste.

Se her hva Torp omtalte meg for:
«Anders Behring Breivik sympatisør».  «Anders Behring Breivik tilhenger og tvillingsjel».
«Dersom han ikke frivillig blir med på en ordning og fjerner alt fra nettsidene og begrenser seg til generelle synspunkter, så ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone.»

«Jeg forventer at han sletter alt som han har skrevet om alle, Jeg kommer til å henvende meg til Google og be om at de fjerner alt dette materialet fra deres søkemotor. Men da må det foreligge en rettskraftig dom.»

«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også

Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!
(sitat slutt).

Her er siktelsen imot meg, dette er småtterier hva Torp og hans allierte som Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen (Ansgar Braut) har skrevet imot meg.

                                   

Sluttkommentar:

Pastor Jan Aage Torp er selv en slugger, verre enn noen andre jeg kjenner. Han kaster ut og advarer, går i rette og angriper andre.
Men når han selv blir angrepet og får høre noe imot seg. Så er det hat, sjikane og ærekrenkelser etc.
Torp driver med en taktikk av hersk, splitt, mobb, sykeliggjøring og ansvarsfraskrivelser når det gjelder seg selv.
Der han klarer mange ganger å skape den sympati det trengs for å vinne saker, for det er egentlig det alt handler om å få sympati selv og anti-sympatier imot motparten, uansett hvem det er.
Jeg advarte imot Torp hele veien, dessverre så hadde jeg i min sak en advokat som kjørte en totalt feilslått strategi imot Torp.
Men uansett, jeg advarte imot Torp og på eget insentiv anmeldte jeg han for falske anklager. Politiet og domstolene lot seg «kjøpe» av Torp sin argumentasjon at han hadde blitt forulempet. Men alt rundt og at det var et ordskifte ble ikke nevnt.
Når min advokat lot dette passere selv om jeg sa ifra, var det dukket opp for at Torp fikk sympati. Selv om han hadde brukt langt tyngre skyts imot meg enn jeg imot ham.
Det samme ser vi han bruker nå i saken som skal til Pressens Faglige Utvalg (PFU) for å få domfelt avisen Vårt Land.
Blåse opp andres uttalelser, og gjerne overfokusere på enkelte ting. Men egen «brøde» blir lagt til side som at han er hatet av sine egne barn for bl.a. å ha drevet ut demoner av dem under oppveksten + 1000 andre ekstreme ting som ingen Far gjør.
Med andre ord, her får narresisten og psykopaten boltre seg fritt.
Dessverre har han evnet å lure både politiet og domstolene før. Denne taktikken kjører han på og hvis en advarer imot ham, så trekker han opp dommen imot meg som sitt trumfess. 

Derfor er det om å gjøre politiet og domstolen våkner opp og får stilt han for retten og «omgjort» dommen imot meg.
Den dommen er ikke noe annet enn skremsels propaganda imot mennesker som meg som advarer imot narreapostler og andre som trengs å advare imot!
Dette som politiet og domstolene egentlig har gjort, er å sette seg over tros- og ytringsfriheten. Derfor er denne saken egentlig av stor verdi!

Se for mer her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...