tirsdag 13. august 2019

Nr. 451: En «gave-pakke» til Oslo politiet fra avisen Vårt Land klammeriet med Jan Aage Torp, som viser at han er en notorisk kranglefant som blir «konstant» krenket!

Nr. 451:
En «gave-pakke» til Oslo politiet fra avisen Vårt Land klammeriet med Jan Aage Torp, som viser at han er en notorisk kranglefant som blir «konstant» krenket!
Bilde av Jan Aage Torp og Aina Lanton, som dessverre støtter Torp i hans hat imot alt og alle.
Nå er Pastor Jan Aage Torp i clinch med avisen Vårt Land da de visstnok skal ha skrevet noe som falt «apostelen» og hat-Pastoren tungt for brystet.

Han skriver bl.a. dette: “For 12 dager siden oppdaget jeg en publikasjon på en av Vårt Lands plattformer som tillot en ensidig, spekulativ, kynisk og suggestiv omtale om meg. Reinspikka bløffjournalistikk.”

Jan Aage Torp lever i clinch med alle som sier imot ham. Samt at han går så langt han bare kan, for å prøve å kneble dem.
Eneste som ikke skjønner dette er Oslo politiet og domstolene i Norge.
Selv avisen Vårt Land skjønner dette og derfor blir nå saken sendt inn til pressens faglige utvalg.

Torp er den typen som er den typiske personen som er «verdens» beste venn med deg hvis du er enig med ham. Men sier du han imot, så legger han deg for hat.

Nå er han avslørt at han er bare ute etter å lage trøbbel hvis en sier imot ham.
Les selv her, om mennesker, aviser og nettfora som sier imot Torp. Og som senere blir hengt ut og hatet av Apostelen.
Dette er nå åpenbart at den taktikken han brukte imot meg, bruker han imot alt og alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...