mandag 12. august 2019

Nr. 450: Det «positive» med det forelegget og dommen imot meg er at jeg taler og skriver like uhindret som før, men jeg er ikke fornøyd før Jan Aage Torp får sin rettferdige straff med å bli dømt for falske anklager!


Nr. 450:
Det «positive» med det forelegget og dommen imot meg er at jeg taler og skriver like uhindret som før, men jeg er ikke fornøyd før Jan Aage Torp får sin rettferdige straff med å bli dømt for falske anklager!

Bilde av en fengselscelle. Det var Jan Aage Torps utalte mål da han hadde gått til politiet med sin fiktive anmeldelse av meg, og at han ville ha penger. Han loppa en Serber for flere Millioner, så pengekjær er Torp.
At politiet lot seg narre av Torp er bare tragisk, likeså Oslo tingrett og domstolene her i Norge. Er overbevist om at i mitt hjemland Danmark kunne aldri dette ha skjedd, der burer de slike personer inne i fengsel.Realiteten i saken er at han har oppnådd lite og ingenting.

Jeg skriver som før, og har kanskje flere artikler nå ute på bloggen Justismord om Pastor Torp enn noe gang?!

Narreapostel Jan Aage Torp vifter av og til med dommen for å true «Levi Fragell og andre til taushet», mens realiteten er at jeg fortsatt kan skrive det jeg vil uten konsekvenser.
Egentlig alt Torp har oppnådd, er kun å gjøre sine egne feilsteg kjent.
For så lenge han ikke foretar seg noe som helst overfor mine skriverier, så har han i realiteten oppnådd null og niks!

Men jeg er ikke fornøyd med denne saken før narreapostel og manipulator Jan Aage Torp får som fortjent. Han ønsket meg 2 år i fengsel og sikkert Millionbeløp av meg da han diktet opp sin fiktive anmeldelse av meg. Og Manglerud politikammer ble rundlurt av ham og senere Oslo Tingrett da han la frem udokumenterte påstander i Oslo Tingrett som jeg avviste i Borgarting Lagmannsrett som løgn og helt, helt hinsides fakta.
Dette overså løgndommer Øystein Hermansen og skrev inn disse løgnene i dommen at dette ble ikke motsagt. Men heldigvis, jeg tok det opp på tape og det ligger ute på YouTube der Øystein Hermansen blir helt avkledd.

At Pastor Torp blir siktet og dømt for falske anklager er meget viktig for tros- og ytringsfriheten her i Norge da Torp har klart å rundlure både domstolene og Oslo politiet med sin fiktive anmeldelse.
Det var kun en ting Torp hatet meg for, det var mitt” religiøse” og kristne ståsted når det gjaldt ekteskapet.
At Torp evnet å rundlure Oslo politiet og domstolene bør de nå innse, og sikte og forhåpentligvis får Torp dømt for oppdiktet anmeldelse.
Selvfølgelig var ikke Torp provosert eller sjikanert for noe av det annet jeg hadde skrevet.
Tvert imot, Torp elsker å bli omtalt om det er positivt eller negativt, bare han får omtale!

Målet er å få en ny rettsak imot Jan Aage Torp der han blir anklaget og dømt for falske anklager. Han får fengselsstraff og blir totalt og helt avslørt. Samt at jeg og min familie får en stor oppreisning på alle måter og plan.

Sluttkommentar:

Ord. 15. 9 Herren avskyr den urettferdiges vei, men elsker den som jager etter rettferdighet.

Rettferdighet både her på jorden og i den kommende verden, det arbeider Gud for. Derfor er dette i samsvar med Guds vilje at siden Jan Aage Torp kom med falske anklager over meg. Da han forledet både politiet og domstolene med at jeg hadde «sjikanert» ham, men det var min forkynnelse om gjengifte som trigget og provoserte Torp.

Dette er både hyklersk, straffbart og simpelt.

Dette både håper og tror jeg Torp vil bli straffet for.
Da skriften sier bl.a. at din synd skal finne eller innhente deg, før eller siden.

Her er et løfte til Jan Aage Torp, dette vil skje før eller siden.
Derfor vet jeg at Gud vil føre alt til seier, det har jeg visst fra dag en!

5 Mosebok 32. 35. Mig hører hevn og gjengjeldelse til på den tid da deres fot vakler; for deres undergangs dag er nær, og hastig kommer det som venter dem.

Hebr. 10. 30 Vi kjenner jo ham som har sagt: Mig hører hevnen til, jeg vil gjengjelde, og atter: Herren skal dømme sitt folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...