torsdag 8. august 2019

Nr. 443: Oslo politiet må ha en særdeles lav kompetanse når de ikke tør og vil gå inn i saker der nettrolene skriver med skjult IP adresse!


Nr. 443:
Oslo politiet må ha en særdeles lav kompetanse når de ikke tør og vil gå inn i saker der nettrolene skriver med skjult IP adresse!
Bilde av en kiste, det var dette som var Torodd Fuglesteg mål å se meg død og med et tau rundt halsen dinglende.
Viderere mener Fuglesteg at jeg er Anders Behring Breivik supporter og tvillingsjel. Jeg er en terrorist, trenger mental hjelp, har 2 bonusbarn, står i med kvinnelig politikvinner der han navngir dem, min sønn er ikke heterofil og 1000 andre ting.
Selve etterforskningen og saken imot meg var egentlig slik jeg ser det pillråtten. Dette skjønner egentlig ikke vanlige folk. De har selvfølgelig ikke muligheter å sette seg inn i denne saken da den egentlig er ikke fortalt riktig endog i de avisene som har skrevet om saken slik som KS, Dagen og avisen Vårt Land.

Vi må huske og ta i betraktning bl.a. Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen og andre skrev under skjulte navn, og de brukte også skjulte ID og IP adresser alt ettersom.

De benytter forskjellige IP identiteter hver gang de logget seg på Tor nettverket.
Derfor får de forskjellige IP adresser hver gang de skriver på nettet.
Det er komplett umulig å blokkere dem fra å poste kommentarer, for blokkerer vi den ene, er det bare for dem å oppdatere nettleseren og de får en ny «lånt» IP registrert et eller annet sted i verden.
Det kreves enorme ressurser for politiet å spore slikt og da gikk da utelukkende på meg som de viste alt om.
Samt hans «medhjelpere» som Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen som er Norges 2 største netttroll men har gått fri uansett hva de gjør. Det kommer av at dere er for late og gidder ikke oppsøke slik som er virkelige netttroll. Men slike som meg som skriver men åpen profil og dere vet alt om, elsker dere å ta.

Hvorfor tar dere ikke Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen?
Det er fordi de bl.a.
Gjemmer seg bak falske ID på nettet.

IPen Arnt gjemmer seg bak 2620:7:6001::122 tror jeg.
Denne IPen er gjemt i denne oversikten

Det er Tor systemet og både Torodd og Arnt Arnesen benytter seg av Tor for å skjule sin identitet.
De logger seg på Tor, og blir der tildelt forskjellige IP adresser som de «låner» av titusener av medlemmer av den serveren som gjør det svær vanskelig for politiet å spore dem opp.
Slike virkelige netttroll som har støttet Torp hele veien, og som har skrevet imot meg og min familie 1000 ganger mer enn hva jeg har skrevet imot Torp, overser de totalt.
Hva Torp, Braut/Arnesen, Fuglesteg og andre har skrevet i denne saken er blitt totalt oversett. Det er kun hva jeg har skrevet, og vinklingen imot det som er sakens kjerne.
Ikke at andre har skrevet mye mer og brukt langt tyngre verbale skyts, det vitner også imot at hele saken har vært en «hekseprosess» imot meg.

Som sagt, disse 3 personene «pisser» Oslo politiet og Norske domstoler i «ansiktet», og det tillater politiet. Skremmende at vi har et slikt politi i Norge og slike domstoler i Norge der de egentlige kjeltringene går fri. De endog bruker politiet og domstolene alt etter som!

De som er lovlydige og lette å «ta». De blir tatt, da en misbruker makta si med å ta «feil» folk som meg!

Dette er også en «religiøs» konfekt der tros- og ytringsfriheten står sterkt, eller burde ha stått sterk. Hva gjør da politiet og domstolene, der helt bort i fra dette.
Mitt motiv har kun alene vært å påpeke hva Guds ord sier, ikke noe annet.

Her kunne jeg ha fortsatt å ha skrevet, men vil bare ta med noe små ting til slutt.

F.eks. Nord Korea har drevet med datatyveri stor utstrekning og fått inn mange Milliarder Dollar for å finansiere alt de holder på med. De er de virkelige datakjeltringene fremfor noen andre. Hvorfor og hvordan stoppe dem? Det er selvfølgelig ikke lett, og hvordan straffe dem? Enda vanskeligere.
Slik er det også i saken eller sakene våre, de virkelige kriminelle går fri. Men jeg blir «tatt» da det er verdens enkleste oppgave å ta meg som de har egentlig den fulle og hele kontrollen på.

Ønsker helt til slutt ta med hva Vebjørn Selbekk skrev etter rettsaken i Oslo Tingrett der han fremholder at det jeg har skrevet burde og skulle vært under tros- og ytringsfriheten, og av den grunn skulle de aldri vært overhode reist sak imot meg og den Himmelske blogg!Bibeltime fra vitneboksen

Skrevet av: Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Dagen


Faksmile fra avisen Dagen fra nevnte artikkel.Blogg-pastor og bussjåfør Jan Kåre Christensen tok med seg sin velbrukte bibel da han i går tok plass i vitneboksen i sal 519 i Oslo tingrett. Rettens medlemmer, tilhørerne og pressen i den knøttlille og overfylte rettssalen ble vitne til noe så sjeldent som en teologisk debatt om skilsmisse og gjengifte.

Christensen og hans advokat Brynjar Meling baserte hele sitt forsvar på at de karakteristikkene som tiltalte har kommet med på nettet om pastor Jan-Aage Torp, kun er religiøse meningsytringer. De ulike ordene og uttrykkene som ble brukt, ble forsvart med høytlesning fra den skinninnbundne boken Christensen hadde med seg. Bibelreferansene fløy frem og tilbake mellom forsvarerens plass og vitneboksen.

Ord som «horkarl» ble forklart ut fra det religiøse språket som Bibelen selv bruker, eller «Kanaan-språket» som Christensen selv benevnte det som fra vitneboksen. Han fremholdt at Den nye testamentet betegner personer som skiller seg og gifter seg med en annen enn sin opprinnelige ektefelle, på denne måten. Derfor mener Christensen at han kun har kritisert en velkjent og svært profilert kristen leder for å ikke leve i pakt med den kristne tro.

Bruken av andre, mer ikke-religiøse betegnelser som «maktmenneske», «narsissist» og lignede forsvarer Christensen med teologiske uenigheter rundt måten Jan-Aage Torp har drevet sin menighetsvirksomhet på. Retten fikk blant annet høre om en bekjent av Christensen som skal ha gitt 1,5 millioner kroner til Torp, men siden angret seg. Torp selv innrømmet for øvrig i sitt vitneutsagn at også han på sine nettsider har kalt Christensen både for «lystløgner», «idiotisk», «ryktespreder», «slem», «ond og dum» og formidler av «sosialpornografi»

Det er disse svært spesielle religiøse overtonene som gjør saken mot «sjikane-pastoren» Jan Kåre Christensen så spesiell. Det er derfor den blir noe mer enn en vanlig sak om krenkelse av privatlivets fred. Eller noe mer enn en krangel mellom to Oslo-pastorer som ikke akkurat praktiserer det varmeste brødrefelleskapet.

Det er isolert sett ingen tvil om at Jan Kåre Christensen karakteristikker av pastor Torp er langt ut over enhver anstendighet. Folk flest vil nok oppfatte Christensen som et slags kristent nettroll.

Men - og det er et stort «men» her. Hvis dette er snakk om religiøse ytringer, vil de i praksis ha et sterkere vern enn sjikanøse uttalelser uten noe slikt trosmessig grunnlag. Ubaydullah Hussein, den kjente og beryktede lederen for, Profetens Ummah ble i fjor sommer frikjent av Lagmannsretten for å hylle gjennomførte terrorhandlinger på nettet. Det gjaldt også en terrorhandling som hadde krevd norske menneskeliv, aksjonen mot det delvis Statoil-eide oljeanlegget i In Amenas i Algerie. Retten la til grunn at det i dette tilfellet var snakk om en religiøs ytring. Hussains lovprisning av Allah for denne blodsutgytelsen hadde sitt utgangspunkt i Husseins egen voldelige tolkning av islam.

Disse sakene er ikke direkte sammenlignbare. Men de sier begge noe om rommet for religiøse meningsytringer, også når det som sies eller skrives oppleves som støtende og avskyelig av det store flertallet.

Sluttkommentar:

Det er bare å konstatere at saken imot meg og den Himmelske blogg var ikke noe annet enn styrt av Jan Aage Torp.
Der han kom med en fiktiv anmeldelse av meg.
Videre var selve rettsprosessen råtten da det var egentlig jeg som ble utsatt for den desiderte groveste hets, hat og sjikane!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...