tirsdag 6. august 2019

Nr. 441: Hvorfor ser du splinten i din brors øye Jan Aage Torp, men ikke er du klar over bjelken i ditt eget øye?

Nr. 441:
Hvorfor ser du splinten i din bror s øye Jan Aage Torp, men ikke er du klar over bjelken i ditt eget øye?

Matt. 7. 3 Hvorfor ser du splinten i din brors øie, men bjelken i ditt eget øie blir du ikke var?  4 Eller hvorledes kan du si til din bror: La mig dra splinten ut av ditt øie? og se, det er en bjelke i ditt eget øie!  5 Du hykler! dra først bjelken ut av ditt eget øie, så kan du se å dra splinten ut av din brors øie!

Det er helt riktig og rett å advare imot synd og annet som er ubibelskt!
Men Jesus advarer imot å tale imot andre hvis en selv ikke har «rent mel i posen»!

Derfor er disse angrepene imot de homosekuelle og lesbiske helt ute av kontroll når de kristne i det store og det hele godtar synd som gjengifte og mye annet!

Jesus sier at vi ikke skal dømme noen før alt er orden i våre liv. Det er først når alt er på stell i vårt liv, at vi kan få lov å advare imot andre!

Matt. 7. Døm ikke, forat I ikke skal dømmes! for med den samme dom som I dømmer med, skal I dømmes,  2 og med det samme mål som I måler med, skal eder måles igjen.  3 Hvorfor ser du splinten i din brors øie, men bjelken i ditt eget øie blir du ikke var?

Det er når vi lever i samsvar med Guds ord, at alt er på stell!

Matt. 5. 18 For sannelig sier jeg eder: Før himmel og jord forgår, skal ikke den minste bokstav eller en eneste tøddel forgå av loven, før det er skjedd alt sammen. 19 Derfor, den som bryter et eneste av disse minste bud og lærer menneskene således, han skal kalles den minste i himlenes rike; men den som holder dem og lærer andre dem, han skal kalles stor i himlenes rike. 20 For jeg sier eder: Dersom eders rettferdighet ikke overgår de skriftlærdes og fariseernes, kommer I ingenlunde inn i himlenes rike.

Her ser vi det igjen og igjen i Guds ord. At Gud hater når kristne advarer imot de homosekuelle og lesbiske når de samtidig kan godta gjengifte.
Hele Himmelen er på mange måter imot de kristne i Norge, og Satan gleder seg over denne dobbeltmoralen!

Jesus sier det at hvis ikke vår rettferdighet overgår dette, så vil t.o.m. de som lever i slike ytterliggående syndere gå foran oss!
Med andre ord, kristen Norge er helt kjørt ut av Himmelveien. De lever i en absurd verden som fører inn i mørke, dom og fortapelse hvis de ikke omvender seg!

Hva er buskskapet? Det er først når vi kristne ikke godtar gjengifte og annen synd. At vi har anledning å advare imot annen synd er kun og alene når vi selv lever i samsvar med Guds ord og Guds vilje!

Her en artikkel av Kristin B. Bruun som Jan Aage Torp den hykleren og maktmenneske som han er. Kaller oss for stalkere og mye annet.


Pastor Jan-Aage Torp helbreder homofile

Pastor Jan-Åge Torp
 slipper ikke taket når han først har tatt grep. Illustrasjon: Kristin B. Bruun
Pastor Jan-Åge Torp har engasjert seg mot barnevernet, som bare er noe dritt som kommer og tar tusener på tusener av barn fra uforstående foreldre. Han mener at barn oppdras best med fysisk avstraffelse, og når det går galt så er det ihvertfall ikke pastorens, men alle andres feil. Ihvertfall når det gjelder hans egne barn, som han henger ut og sjikanerer offentlig. I tillegg «helbreder» han homofile.

Pastor mot kjærlighet – en regel for deg, ingen regler for meg

Pastoren har engasjert seg mot homofili. Enda han selv bryter Guds bud og gifter seg på nytt uten at ekteskapet er annulert, så pålegger han homofile å følge Guds angivelige bud. Det er viktigere for Torps hjemmesnekrede Gud at homofile ikke har sex, enn at de elsker sin neste.
Torp har skapt en gud som minner til forveksling om en intolerant, paranoid stakkar, som bare han selv klarer å tro på til syvende og sist. Den gud Torp fremstiller, er fullstendig lik Torp selv, og det er ikke mye guddommelig å se når den mannen velter seg i gjørma. Eller i kvinner. Torps gud er ikke en allmakt som skaper en hel verden med ulike mennesker, bakterier, dyr, luft og ild. Torps verden er endimensjonal, svart-hvitt. Og full av løgn. Og krenkelser. Han er så krenket, så krenket.

Fader Torp

Torp påstår blant annet at han er stolt av sin sønn, og ikke vil sverte ham. Allikevel forfølger han sin egen sønn i utallige blogginnlegg, og han fremstiller seg som guttens offer i intervjuer. Det er pappa det er synd på, sier han til den kvinnelige journalisten, og legger ut om sine tårer. Spørsmålet er om Torp gråter for andre enn seg selv, for de alvorlige riper i lakken han syntes sønnens desperate rop om hjelp ga ham. I Torps øyne er all kritikk krenkelse, og alle som ikke er med ham, er mot ham. Og så gråter han sine krokodilletårer i møte med særlig kvinnelige reportere.

Pastor Torp har ikke ansvar for pastor Torp, kun for de andre

Det er aldri pastor Jan-Åge Torp som har ansvar for pastor Jan-Åge Torps handlinger. Det er nok derfor han fordriver demoner  fra alle andre, også sine egne barn(!), og vil at homofile skal slutte å praktisere sex og bli omvendt til heterofili (gi den mannen en homo-bananfluestamme, noen!), vil at kvinner skal måtte velge mellom fosteret som kan overleve mor eller å ta abort, kvinner som har vært utsatt for incest skal måtte bære frem barnet fordi pastoren som ødelegger andre menneskers liv ved å forfølge også vilt fremmede med grov sjikane og usanne anklager på nett, mener at akkurat disse små fostrene er langt viktigere å gi også dårlige liv. Og barnevernet skal ikke få hjelpe dem som blir satt til verden av mødre som er voldtatt, incestutsatt, psykisk syke, rusavhengige, for unge, eller de som er i hans eget miljø hvor nestekjærligheten er det som virkelig glimrer med sitt fravær oppi pastorens enevelde og maktkåthet.

Pastor Jan-Åge Torps venninne

Pastoren som vil forme andres seksualitet, får seg nye, veldig nære venninner som ikke er kristne, og som han ikke har noe til felles med utover at de bor i omtrent samme område og hater barnevernet. Når venninnen pynter profilen med pene bilder av seg selv, burde andre bjeller ringe hos pastoren, men han  hører kun hormonene sine, og det blir spennende å se hvem han vil skylde på når han kommer til seg selv. For det er bare et spørsmål om tid, siden han fjernet «likes» hos den nye venninnen da hans løgner ble avslørt i full offentlighet. Hans kommentarer og tråden som avslørte usannhetene, har også forsvunnet. Heldigvis har noen tatt vare på dette.
Pastorens nye venninne fikk pastoren til  å tro at ofre for forfølgelse som ba pastoren om å slette de ærekrenkende påstandene, «stalket» pastoren. Pastoren må ha vært blindet av noe, for han skrev heftige innlegg om at han var forfulgt av en som hadde korrespondert med ham. Han hadde ikke hørt fra den angivelige forfølgeren på en måned, men det var tydeligvis mindre interessant: når hans nye venninne sa han var stalket, så var det sånn det var, og pastoren skrev gripende om hvilket offer han var. Da han ble konfrontert i kommentarfeltet på bloggen sin, slettet han kommentarene. Ikke tale om, sannheten har ingen plass i pastor Jan-Åge Torps verden! Han definerer den, og sånn er det. Nåde den som ikke hopper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...