onsdag 31. juli 2019

Nr. 437: Det aller verste i denne saken som politiet og domstolene totalt har oversett, er at virke til Pastor Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen har gått ut over mine og Ann-Christin Düring Woll sine barn som er totalt uskyldige oppe i dette!

Nr. 437:
Det aller verste i denne saken som politiet og domstolene totalt har oversett, er at virke til Pastor Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen har gått ut over mine og Ann-Christin Düring Woll sine barn som er totalt uskyldige oppe i dette!

Faksmile av boka Jesussoldaten Gutten som skulle vinne landet for Gud, boka omhandler Familien til Anders Torp, sønn til narreapostel Jan Aage Torp.Hele saken er fabrikkerte løgner, det er jeg og min familie som er blitt hetset, sjikanert og utsatt for mer enn noen andre!
Her blir alt forsøkt satt på hode, ikke minst av og gjennom Jan Aage Torp og hans støttespillere og kompanjonger som han gjentatte ganger også har lovprist i det offentlige rom.På mange måter kan en si det slik at Jan Aage Torp har nærmest drevet sine egne barn til vanvidd med sin ekstremt strenge barneoppdragelse.
Der de fastet 40 dager, ble drevet ut demoner av opptil flere ganger om dagen + alt annet.
Mens Arnt Arnesen med aliaset Ansgar Braut og nettrollet Torodd Fuglesteg har skrevet løgn, ond og fabrikkert historier både om meg og min familie for å treffe oss som familie hardest mulig.
Dette har selvfølgelig gått mest utover min kone, men fremfor alt mine barn.
Det er ikke lett å få høre det som min sønn har måtte høre både på mail og på nettet at han har en legning som ikke er heterofil, men homofil etc.
Der de får høre at jeg har et forhold til politikvinner på Manglerud som bliver oppgitt med navn, at jeg har 2 bonusbarn. Men andre ord at mine barn har 2 halvsøsken som de ikke vet om. + masse andre ondskapsfulle ting.

Hva Jan Aage Torp har bedrevet med overfor sine barn og barna til Ann-Christin Düring Woll som hun nå heter. Det mangler sidestykke i hvert fall innforbi frikirke Norge av hva jeg har hørt de siste 40 årene som jeg har vært en troende.
Dypest sett er dette for ille til å beskrive, derfor legger jeg heller med linker som du kan lese.
Samt at jeg anbefaler boka «Jesus-soldaten» skrevet av Anders Torp.

Jeg er blitt omtalt som ABB tvillingsjel, tilhenger, etterfølger. Barnemordersupporter, terrorist, pornogris, tykk + 1000 ting til.
Hele saken er blitt snudd på hode som Torp lykkes med!
Men han er blitt avslørt en gang for alle nå, og hans 2 «kamerater!»

Bok:

Relaterte linker:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...