torsdag 25. juli 2019

Nr. 430: At noen skal bli dømt og får bot for sjikane som er «uskyldig», er dypest sett et angrep på tros- og ytringsfriheten!


Nr. 430:
At noen skal bli dømt og får bot for sjikane som er «uskyldig», er dypest sett et angrep på tros- og ytringsfriheten!

Bilde av Torodd Fuglesteg som er så langt jeg vet den «største» netthetseren i Europa. Jeg har f.eks. aldri skrevet et eneste negativt ord om ham, og aldri svart ham igjen. Men han har plaget og sjikanert meg og min familie nå i 6 år, og på toppen av det hele har han nå politianmeldt meg. For hva da? At jeg har liggende ute på nettet her hans egne uttalelser, noen av dem. Snakk om å komme med falsk anmeldelse og falske anklager.
Etter å ha blitt dømt til å betale en bot på 12.000, - kr i Norges historiens største, ikke verste, justismord. Se her: http://justismord.janchristensen.net/

Det er egentlig horribelt og helt, helt umulig for domstolene å sitte der å vurdere hva som er straffbart eller ikke.
Dypest sett så florerer det så mye på nettet som de aldri kan stoppe eller har mulighet til å stoppe.

Derfor vil de nå begynne med å gi bot for hver gang en ytrer seg på nettet imot noe som myndigheten og de folkevalgte ikke liker. Vi er i ferd med å utvikle her i den vestlige verden samme menighetsturene som vi finner i lukkede land, der demokratiet er borte og ikke eksisterende.


Her skrives det bl.a. følgende:

Vil gi bøter for netthets: – Gjør det vanskeligere å være rebell i kjellerleiligheten

Arbeiderpartiet mener netthets får for lite konsekvenser, og foreslår å gi politiet mandat til å bøtelegge netthets med forenklede forelegg.
Ap-politikerne Hadia Tajik og Maria-Karine Aasen-Svensrud mener at å straffe netthets med bøter vil gjøre det enklere for ofrene å si ifra, i tillegg til at det vil ha en preventiv effekt
(Sitat slutt.)

La meg gi et eksempel på virkelig sjikane. Men disse unnskyld utrykket, men «drittsekkene» i NRK som nå sjikanert en minoritetsgruppe som jødene er. Med såkalt ufyselig satire, vil aldri bli straffet av norske myndigheter om en anmelder disse tusen ganger. Det viser bare når disse går fri, at f.eks. at myndigheten gikk etter meg hvilket råttent samfunn Norge er til tider. Det suger.

Her er eksemplet på satiren hentet fra avisen Dagen:

Klagestorm mot NRK

Kringkastingsrådet har mottatt hundrevis av klager etter satireinnslag om «jødesvin». – Kanskje var vi ikke tydelige nok, sier underholdningsredaktøren.

Torsdag skrev Dagen om NRK Satiriks sin animerte sketsj hvor en ortodoks jøde spiller ordspillet Scrabble mot en annen mann.

Når sistnevnte skal spille sin tur, får vi se at hans resterende bokstaver staver ut ordet «jødesvin». Han blir da oppgitt og er motvillig til å legge ordet i frykt for å fornærme motstanderen.

«Vi er nok på litt ulike nivåer sånn rent mentalt», sier da den jødiske mannen når motstanderen nøler med å legge ut.

Klagestorm

I etterkant av publiseringen tirsdag formiddag har Kringkastingsrådet fått 285 klager på humorinnslaget. Underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen er ikke forbauset over klagestormen.

– Ordet som brukes er jo veldig sterkt og provoserende for mange. Jeg er usikker på om alle har skjønt konteksten det brukes i. Da er det ikke merkelig at noen reagerer, skriver Halvorsen i en e-post til Dagen.

Ifølge underholdningsredaktøren er sketsjens poeng et spill mellom en mann fra en minoritet, og en som ikke er fra en minoritet, der den som ikke er det har funnet et krenkende ord som ikke kan spilles. Dermed taper sistnevnte spillet.

– Selvsagt kunne vi brukt andre minoriteter. Poenget er at ordet som ble stavet måtte være umoralsk, uanstendig og krenkende for minoriteten som var representert. Ellers hadde det ikke vært noe dilemma. Og det var hele vitsen, uten undertekst eller dypere mening.

Halvorsen skriver at han er opptatt av å ta publikums reaksjoner på alvor.

– Ikke minst når det er såpass mange som har reagert negativt. Kanskje var vi ikke tydelige nok i sketsjen, skriver han.

Han er likevel ikke enig i reaksjonene som mener at sketsjen er antisemittisk.

– Man kan naturligvis mene det man ønsker på om sketsjen er morsom eller ikke. Her er meningene tydeligvis delte. Men den er ikke antisemittisk eller rasistisk. Hadde vi ment det, hadde vi naturligvis ikke publisert den, skriver Halvorsen.
(Sitat slutt.)

Her angriper de på verst tenkelig måte utenom fysisk vold en minoritetsgruppe med å føre inn i underbevisstheten at Jøder er egentlig ikke Jøder. Men de er en gruppe av provokortører som reiser seg opp imot «mektige» NRK når de blir kalt for ting, slik som her jødesvin.

De beklager ikke dette og skulle egentlig sporenstraks blitt dradd for retten og mistet alt de eier og har og fremfor alt stillingen sin. Hva skjer? De forsvarer frekkheten og galskapen sin og de andre i NRK med denne frekke mannen underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen.
Dette er ikke noe annet enn både ondskap og farlig gift som spres ut fra NRK som også en neste år blir pålagt å støte over skattesedlen. Jeg betaler den over skatteseddel som en tvagsavgift imot mennesker som opptrer virkelig sjikanøst!

En kvinne på 70 dømmes for å kalle et annet menneske kakerlakk, men NRK kaller det humor å bruke begrepet jødesvin. Ingen tiltale tatt ut.

Forskjellen er ikke innhold men hvem det nå er lov å ta og hvem som skjermes, av loven, politiet, retten, medier og politikere.

Dette er ikke Norge. Dette er et land vi ikke ønsker å sammenligne oss med.

Det er andre dommer enn min og andre nevnte som også er helt på «tryne», ikke minst denne dommen her omtalt i Dagbladet.


Statsadvokaten: «Fuck jøder» er ikke en hatefull ytring

Henlegger saken mot rapperen Kaveh.
Rapperen Kaveh ble anmeldt for brudd på rasismeparagrafen etter at han sa «fuck jøder» under en konsert i sommer. Ikke straffbart, konkluderer statsadvokaten. Ervin Kohn sier at Antirasistisk Senter vil klage inn henleggelsen til Riksadvokaten
(Sitat slutt.)

Dette er ikke straffbart, og her er det en minoritetsgruppe som Jødene er. De er fremfor noen andre i dette landet utsatt. Men tilhører en «sterk» gruppe som Somalierne som virkelig «slår» fra seg. Da blir man fort dømt.

Se her også fra Dagbladet:

Dømt for å kalle Sumaya Jirde Ali «korrupt kakerlakk».

En 70 år gammel kvinne ble i juni dømt til 14 dagers ubetinget fengsel i Gulating lagmannsrett, etter at hun omtalte forfatter Sumaya Jirde Ali som «korrupt kakerlakk» i et kommentarfelt på Facebook.

«Må tåle slike ytringer»

Kommentaren kvinnen ble dømt for, skrev hun i september 2017. Kvinnen mente at utsagnet var omfattet av ytringsfriheten, og at Ali, som aktiv samfunnsdebattant, måtte tåle slike ytringer.

Kvinnen skrev kommentaren i gruppa «Vi som støtter Sylvi Listhaug», og kommentaren lød slik: «Fandens svarte avkom reis tilbake til Somalia og bli der din korrupte kakerlakk.»

I oktober uttalte Ali at kommentaren bare var en av mange hun hadde fått på få år som offentlig person.

- Jeg var ikke kjent med at det var tatt ut en tiltale, og jeg har ingen kommentarer til den saken. Men hetskampanjen mot meg har vært kontinuerlig siden jeg sto fram i offentligheten i 2016, sier Ali til BA.

Skjerpet straff

I tingretten fikk kvinnen 24 dagers betinget fengsel og en bot på 10 000 kroner. Hun ble også idømt å betale saksomkostninger på 2000 kroner. Da saken kom opp i lagmannsretten, ble straffen skjerpet til 14 dagers ubetinget fengsel, i tråd med påtalemyndighetens påstand.
(Sitat slutt.)

Jeg selv tar 100 % avstand i fra slike ytringer. Men at det ene skal straffes men det andre ikke er for meg den totale absurde verden. Der ser vi hvordan domstolene behandler mennesker. Den ene som åpenbar har gått lengre enn den andre, blir lett erklært «uskyldig». Mens den som har ikke gått så langt, blir erklært «skyldig» bare for at politiet og somstolene ikke har «kontroll» over hva som foregår på nettet. På mange måter er både politiet og domstolene slik ute å kjøre her, at de er nesten «farlige» da en aldri vet hva de kan finne på av ugjerninger imot den enkelte borger.

Sluttkommentar:

Det som også er viktig, er at her i disse saken er det egentlig de «sterke» som slår ovenfra ned.
Tar med til slutt et utdrag i fra https://www.document.no/


Det er kanskje ikke så rart i en medieverden hvor alle eier hverandre, og også hverandres nyhetsleverandører.

Nyhetsleverandøren NTB, som leverer til alle norske medier, eies av også av disse – NRK, Schibsted, Edda Media og Amedia. Amedia eier også Edda Media.

Amedia eier i tillegg bl.a. Nettavisen. Schibsted eier Aftenposten og VG.

Sammen med bl.a. Schibsted-eide VG, Dagbladet, TV2 og Amedia, som de eier NTB sammen med, eier NRK også kontrollorganet Faktisk.no! 😉

Faktisk.no samarbeider med Facebook om å kontrollere – og senke hastigheten på og begrense tilgjengeligheten til –konkurrerende uavhengige nyhetsformidlere som Document, Resett og Rights.

De store nyhetsformidlerne i Norge formidler nyheter til seg selv, som de får levert av seg selv, de eier hverandre, ligger med hverandre og med politikere de liker og som liker dem, og de kontrollerer og går god for at hverandres nyhetssaker er ekte og sanne, og at alle andres er tvilsomme, hatefulle og rasistiske, og det de serverer, kommer fra samme sted og har samme politiske ståsted og vinkling. Og alt stammer fra venstresiden i norsk politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...