torsdag 25. juli 2019

Nr. 427: Selv en 4-åring hadde ikke gått på «Pastor» og narreapostel Jan Aage Torps løgner om at han er blitt forulempet av mine skriverier, da han er Norges verste «slugger» i det offentlige rom og kvir seg overhode ikke for noe!


Nr. 427:
Selv en 4-åring hadde ikke gått på «Pastor» og narreapostel Jan Aage Torps løgner om at han er blitt forulempet av mine skriverier, da han er Norges verste «slugger» i det offentlige rom og kvir seg overhode ikke for noe!


https://blog.janchristensen.net/2019/07/nr-2502-hva-er-det-som-narreapostel-jan.html

https://blog.janchristensen.net/2019/07/nr-2501-fremdeles-god-sommer-det-kan.html

https://blog.janchristensen.net/2019/07/nr-2500-jan-aage-torp-har-evnet.htmlhttps://blog.janchristensen.net/2019/07/nr-2499-vil-politiet-endelig-sikte.html


Bilde av Jan Aage Torp i sammen med Aina Lanton, hans tidligere barnepike.

Får håpe at Oslo politiet innser den store brølerte at de er blitt rundlurt av Torp. 

Nå har vi anmeldt han og hans med kompanjonger med referanse nummer 14850575 på anmeldelsen.
Efes. 4. 25 Derfor, avlegg løgnen og tal sannhet, enhver med sin næste, fordi vi er hverandres lemmer! 26 Om I vredes, da synd ikke; la ikke solen gå ned over eders vrede, 27 og gi ikke djevelen rum!

Jan Aage Torp mener at han er blitt sjikanert av meg.
Torp mener jeg skriver i en mørk side av internett. Men alt er offentlig, Torp er og forblir en notorisk og farlig løgner og manipulator.
Det er her mange ting å kommentere etter det på nytt kom opp med flere anmeldelser, og tiden ble «litt» stilt tilbake.

Men det er ingen som i nærheten som har herjet og slått ifra seg slik i det offentlige rom som Jan Aage Torp. Dette skriver han om i en artikkel her:


«På 1990-tallet ble jeg en gjenganger i mainstream media i Norge, særlig riksdekkende debatt- og nyhetsprogrammer på TV. Det ble ofte «Pastor Torp mot røkla».

Jan Aage Torp var og er sikkert Norges «største» slugger i det offentlige rom.

En slik mann blir selvfølgelig ikke sjikanert over å bli kalt for ting slik uten videre. 
Det var min forkynnelse imot gjengifte som var den egentlige årsaken til hans fiktive og løgnaktige opptreden overfor Manglerud politikammer som lot seg villig lure.

Da Torp sa hopp, så hoppet de. Da Torp sa sitt, så satte de seg som noen lydige hunder.
Dette er politiet i Norge; her kom den en manipulator og psykopat Jan Aage Torp, og de lot seg villig forlede. 
Dessverre viser dette det lave nivået til Oslo politiet der en narreapostel og horkarl forledet dem akkurat der han selv ville ha dem. Snakk om å bli forledet og bedratt.
Der hatet Jan Aage Torp meg for å ha påpekt at han hadde bedradd en Serber for 1.4 Millioner som ha fikk rett inn på konto. Samt at han levde i hor etter Guds ord med å gifte seg på nytt.

Så ble det rettsak, og han diktet opp tall og det meste, og her var en like villig å hoppe, sitte og gi labb som Oslo politiet. 


Hele rettsvesenet var som forhekset og trollbundet av Jan Aage Torp løgner, manipulering og fordreining av sannheten.
Her var det narresisten i aksjon, men et lydig politi og Norsk rettsvesen. 

Overbevist at dette kunne aldri skjedd i noe annet land enn Norge, selv en 4-åring hadde ikke gått på «Pastor» og narreapostel Jan Aage Torps løgner om at han er blitt forulempet av mine skriverier, da han er Norges verste «slugger» i det offentlige rom og kvir seg overhode ikke for noe!

Sluttkommentar:

Så kom Torodd Fuglesteg med en ny anmeldelse som gjorde at saken mellom meg og Jan Aage Torp blusset opp på nytt.
Selvfølgelig motanmeldt jeg Fuglesteg, det er trioen Torp, Fuglesteg og mannen med psynonymnavnet Ansgar Braut som er de virkelige kjeltringene her.
Jeg blir kalt for terrorist og Anders Behring Breivik tvillingsjel og tusenvis av andre ting av denne trioen. 

Det forteller oss alle at det er jeg, ikke de som er blitt sjikanert. Med andre ord. Oslo politiet og domstolene er blitt lurt trill rundt av Jan Aage Torp.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...