torsdag 25. juli 2019

Nr. 425: Tilleggsopplysninger angående anmeldelse! Referanse nummer 14850575!


Nr. 425:
Tilleggsopplysninger angående anmeldelse! Referanse nummer 14850575!Tilleggsopplysninger angående anmeldelse!
Referanse nummer 14850575!

For det første, anmeldelse med deres referanse nummer 14831486 38288/19-201 i fra Torodd Fuglesteg som er mer eller mindre oppspinn da det er han i sammen med Jan Aage Torp her i fra Oslo.
Samt Ansgar Braut som er det navnet han har skrevet under på nettet, så langt jeg vet og har fått opplysninger om, så er hans riktige navn Arnt Arnesen fra Stavanger.
Det er de som har drevet med det som jeg er blitt anmeldt for.
De snur det hele egentlig på hode, og lar kun mine kommentarer stå som eneste «sannhet!»
Da blir det selvfølgelig juks, noe som de har drevet med hele tiden.

Dette skriver min Advokat Brynjar Meling, at dere har latt dere ikke vært varsomme med å la dere bruke:

«Her kan det nevnes at retten har sett bort i fra det faktum at Torps egne aktiviteter har bidratt til å spre informasjonen.  Det kan i den anledning vises til at den første som omtalte Oslo tingretts dom mot Christensen, var Torp i sin blogg. Det viser at det ikke er privatlivet Torp er opptatt av å beskytte ved å anmelde Christensen, men han gjør dette som en del av deres «kamp». Det anføres her at rettsvesenet skal være varsomme med å la seg bruke. Det er derfor isolert sett riktig når politiet har henlagt Christensens anmeldelser mot Torp, men det er altså feil å opprettholde andre veien.»


Dette er det samme som er blitt gjort imot meg hele tiden som Torodd Fuglesteg holder på med ovenfor dere.
Isolerer mine uttalelser, og fremheve dem til det eneste i denne saken.
Saken er at mesteparten er kommet frem gjennom ordskifte, og de hardeste her har hele tiden vært mine motstandere. Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og en del andre personer der den mest fremtreden her har vært mannen som skriver under utallige nicknavn eller psynonym navn der Ansgar Braut er det han er mest kjent som. Hans riktige navn skal visstnok være Arnt Arnesen i fra Stavanger? Vet at Oda Karterud har pratet med ham på Manglerud politikammer som hun da jobbet, hun vet nok navnet.

Det har vært anmeldelse på disse før, med bl.a. anmeldelse nummer (så langt jeg husker, dette ligger nå tilbake i tid):

13952169
13385811
13218387
3146985.

+ en til fra min kone Berit Nyland Christensen.
Som hun anmeldte på Majorstuen Politikammer da vi fikk mailer tilsendt til hennes arbeidsted at hun gikk med skytevåpen som vi tror at enten Torodd Fuglesteg eller Arnt Arnesen sendte ut i fra skrivemåten.
Skolen var i ferd med å tilkalle bevæpnet politi, men heldigvis ble dette stoppet.
Denne saken her bygger egentlig på en falsk politianmeldelse fra Jan Aage Torp som bor her i Oslo og er Pastor i fra Oslokirken, eller som han nå kaller sin menighet for Restoration Oslokirken.

Men i denne anmeldelsen og disse sakene bør sees under et.
Det er egentlig politiet og domstolene som har gjort denne saken til «det store» med å gå imot meg og den Himmelske blogg.
Sannheten er at aldri vel har politiet og domstolene latt seg til de grader forlede og bli lurt som de er blitt av Jan Aage Torp, selv om han kaller seg for apostel og Pastor.
Det som Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen skriver, er kun netttroll som gjør. De har virket med Torp, som om disse tre har vært som en treenighet imot meg og på den måten «fintet» dere ut og alle andre.
Samt at min advokat hadde en lite heldig jobb i rettsaken da han kjørte kun på lovanvendelse og dermed ikke fikk frem sannheten i retten.


Samt at dommerne ikke gjorde jobben sin med å få frem den virkelige sannheten, her sviktet alle og dermed var det fritt frem for Torp.


Saken er slik at det var Pastor Jan Aage Torp som gikk til Manglerud politiet med en fiktiv anmeldelse. Det var at jeg hadde forkynt imot gjengifte som gjør at en som forkynner er blitt diskvalifisert.
Med andre ord, Pastor Jan Aage Torp brøt minst § 225 og § 168. Han hatet meg fordi jeg forkynte imot gjengifte og hadde en så stor tilhører skare på nettet, han fikk da lurte dere og hele domstolaprerattet trill rundt!

Hva skjedde egentlig? Jo, følgende skjedde.

Jan Aage Torp uttenkte en plan og en taktikk imot meg. Da han ikke kunne stoppe meg og den Himmelske blogg på lovlig vis.
Samt vår engelskspråklige blogg som nådde langt inn i USA og over hele verden:

Da gikk han til politiet på Manglerud med en fiktiv anmeldelse at jeg hadde bryte § 390 a og diverse andre lover.

Da rettsaken kom så fikk de selvfølgelig ikke meg dømt for å ha bryte denne loven. Men domstolene og politiet var så oppspilt på å ta meg, at de fikk dømt meg for å ha «skrevet for mye». Tidenes justismord.

Har laget en egen blogg om dette her:

Hvem er så disse tre her? Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut/ Arnt Arnesen og narreapostel Jan Aage Torp?

Det er ikke alt av dette jeg kan direkte bevise da jeg ikke sitter på de ressursene dere har i politiet. Men er allikevel sikker på at dette er fakta og sannheten. Dette er egentlig noe dere må etterforske, og kan fremlegge i en eventuell straffesak da imot Jan Aage Torp som er den som egentlig styrer alle i denne saken imot meg og den Himmelske blogg.

Hadde Jan Aage Torp bodd i mitt egentlige hjemland Danmark hadde han åpenbart sittet i fengsel for de samme forhodene. Der burer de inne slike, men i Norge evner de å lure både politiet og domstolene.

Legg merke til i dommen imot meg det antall som Torp la frem for retten, var kun max 1 % av de antall han hevdet jeg hadde skrevet imot han, dokumenterte.
Med andre ord, dette var løgn. Det er akkurat det Jan Aage Torp er, en notorisk løgner, manipulator og narsissist.

Jan Aage Torp har presset penger ut av mennesker som han omtaler som syke etterpå.
Jan Aage Torp har systematisk drevet onde ånder ut av sine egne barn og de er skadet for livet.
Jan Aage Torp har kommet med utallige profetier som aldri har slått til, bl.a. at hele Athen skulle brennes p.g.a. sin ugudelighet.
Jan Aage Torp har villedet politiet da han anmeldte meg og den Himmelske blogg. Det var en” dekkoperasjon” for å få meg dømt da jeg hadde påpekt at han levde ikke etter Guds ord som Pastor. Men Torp fordreide dette til å gjelde andre forhold for å få meg og den Himmelske blogg dømt og fjernet fra nettet som var han utalte mål.
Jan Aage Torp vil ha fjernet alle homofile og alle andre som han ikke liker i fra stillinger i samfunnet.
Det er åpenbart at Jan Aage Torp er en ytterst ekstrem og farlig person som har bryte flere Norske lover og dessverre er han ikke i Danmark, men i Norge og får lov og operer fritt og bli trodd på!

Vil også presisere i denne saken så har jeg kommet med sterke utsagn, slik som at Jan Aage Torp er en notorisk løgner, lever i hor etter Guds ord og åndelig spedalsk.

Men mine «motstandere» har alltid kommet med langt sterkere og kraftfulle ord imot meg og min familie. Slike som dette at jeg er Anders Behring Breivik tvillingsjel, barne-morder supporter, tilhenger og etter følger. At jeg er stor forbruker av porno, stjeler penger, unndrar skatt, får urettmessig penger av det offentlig, jobber ikke, dater andre damer, har 2 bonusbarn og 1000 andre ting.

Hvem er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut/ Arnt Arnesen?

De omtaler seg selv som pudler og lakeier til Jan Aage Torp, der de elsker de «levnet» som alltid er i og rundt narreapostel og lurendreier Jan Aage Torp.

Torodd Fuglesteg har et måt med det han gjør overfor meg, det er at jeg skal dø. Det har han uttalt flere ganger, ikke akkurat hyggelig. Han skriver bl.a. dette:
«Hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Dermed er oppdraget fullført.»

Torodd Fuglesteg driver en vemmelig satire blogg også uten anstendighet, se her: https://smyrnamenighet.wordpress.com/

Han har bl.a., lurt avisen VG trill rundt og havnet på første siden. Dette er Torodds liv, skape mest mulig støy og oppmerksomhet i og rundt seg (samme som Torp, derfor drages de også imot hverandre og elsker å lure andre på deres bekostning gjør dem ingen ting. Gleden over å manipulere og sette andre i forlegenhet overveier absolutt alt. Dette er Manglerud politiet og Oslo tingrett vært med å fremme. Snakk om å gjøre en dårlig jobb.


Hvem er denne tredje mannen som har forfulgt meg og min familie? Det er en mann som har forsøkt ved mange anledninger å tru meg til taushet. Han har skrevet skremmende mailer til min arbeidsgiver og min kones arbeidsgiver. Har lurt Dagbladet trill rundt.

Nå gjelder det en anmeldelse av en viss Torodd Fuglesteg av meg. Men problemet med denne anmeldelsen og alt annet. Er at dere i politiet og domstolene er blitt rundlurt av narreapostel Jan Aage Torp med sin fiktive anmeldelse av meg.

Det er her sakens kjerne er, som dessverre dere har helt opp til nå bevist oversett. Tar dere ikke med dette, så mister dere oversikten over hele saken!

Det er først når dere får «orden» på den åpenbart kriminelle Jan Aage Torp som driver demoner ut av sine egne barn også, som har anmeldt meg for forhold som er ren og skjer oppdiktning for å få meg fjernet fra nettet og betale Torp penger. Alt dette har vært hans mål.

Se her for hva hans barn i dag lider:Her er noe av hva Jan Aage Torp har kalt meg for, ikke rent lite:

«Anders Behring Breivik sympatisør, tvillingsjel og tilhenger». (mange, mange ganger).

«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også!

Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

«Ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone.»

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!

Dette har Torp skrevet, men også slettet mesteparten da han har tatt så grundig feil i absolutt alt. Det er løgn å regne for det meste.


Det samme gjelder også de to andre.

Her er noe av hva Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut har kalt meg for:Ellers noen relaterte artikler som viser hva som har foregått i denne saken.
Der uten tvil hetsingen av min familie og meg at jeg har et forhold til enkelte politikvinner på Manglerud, to bonusbarn. En homofil sønn og er Anders Behring Breivik sympatisør, etterfølger, tvillingsjel og tilhenger noe av det nedrige som Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut/ Arnt Arnesen og «sjefen» Jan Aage Torp er ansvarlig for å få ut på nettet. Mye av dette er slettet nå, men det er lagt ut og da er det alltid muligheter for å hente det opp igjen. Derfor er det så ille det som disse har skrevet om bl.a. Anders Behring Breivik etterfølger som de påstår jeg er, samt terrorist og hans tvillingsjel.

Her er også noe linker til, bl.a. med Torodd Fuglesteg og hans satire blogg, der han egentlig sprer falske rykter, løgner og prøver å dritte meg og min familie ut. Den falske Smyrna bloggen som han driver, ble opprettet for å dritte ut meg og min familie uten å bli stilt til ansvar for det.


Der han skriver, og Jan Aage Torp er alias Arne Ulf Breen.


Her blir jeg med fullt navn atter igjen stemplet som en som støtter andre som løgnaktig blir fremstilt av Torodd Fuglesteg som ABB tilhenger.i realiteten er aldri noen blitt så rundlurt som Oslo politiet og domstolene ble det av Jan Aage Torp, han anmeldte meg med en fiktiv anmeldelse. For å skjule at han hatet meg for å forkynne imot gjengifte av apostler og pastorer. Så «fant» han på å bruke eller misbruke politiet, domstolene og lovparagraf § 390 a, for i sammen med domstolene og Oslo politiet «lage» en dom som var og er fabrikkert.
Det virkelige straffbare her, det er Jan Aage Torps anmeldelse av meg, som er falske anklager da han skjuler sin bitterhet og hat for prøve å få meg bort fra nettet og i fengsel. Samt at den trierbanden har kalt meg for stygge ting som at jeg er Anders Behring Breivik tvillingsjel, barnemorder-supporter, etterfølger og mange andre ting relatert opp til Norges største og verste seriemorder.
At de også kaller meg for terrorist, det føyer seg bare inn av straffbare handlinger fra Jan Aage Torp, Arnt Arnesen og Torodd Fuglesteg!


Her skrives dette f.eks.

 Torodd Fuglesteg er som et netttroll i bakgrunnen som drar veksel på konflikten mellom meg og Jan Aage Torp, men det er bare et spill.

Han lurte VG, og har også gjennom dette lurt hele det Norske folk. Det er dette han lever og ånder for.
Se her for dokumentasjon på dette:
Dere er blitt rundlurt av denne trioen, hele det Norsk folk, domstolene og nå har dere mulighet å gjøre bot og bedring med å få siktet og straffet først og fremst Jan Aage Torp for falske anklager imot meg og den Himmelske blogg.
Det er han som er selve «Gudfaren» blant denne trioen, som egentlig styrer de to andre.Jan Aage Torp driver med et spill, lureri og er en notorisk løgner som Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen er.
Her rundlurte Torp Manglerud politiet med en falsk anmeldelse.Så lurte han Oslo tingrett.Arnt Arnesen er slik jeg ser det en «mindre» utgave av Torodd Fuglesteg, men har det samme mål at de synes det på en eller annen måte er kjekt og trivelig å bevege seg i en gråsone der en driter ut andre på vedkommende bekostning. At andre sitter igjen med smerte og annet som andre må kanskje bære på livet ut, kjenner de ikke noe vondt med. Tvert imot glede. Denne Ansgar Braut eller hva han nå heter da han har skrevet under mange navn. Har også lurt Dagbladet og andre instanser. Samt har truet meg mange ganger. Han har tatt kontakt med både min arbeidsgiver og min kones arbeidsgiver for å sverte oss. Han har tatt kontakt med min sønn for å henge han ut som Gay eller homofil, noe han overhode ikke er. Samt mange andre ting, han er uten tvil et av Norges verste netttroll og elsker dette.
Jan Aage Tor per ogsa hatet av sine egne barn, etter bl.a. ha drevet ut demoner av dem og mange andre ting under oppveksten.
Snart de eneste som ikke ser eller vil innse at Jan Aage Torp er en annen person enn han gir seg ut for å være. Det er politiet og Domstolene, for de er grundig rundlurt Torp.
Jeg er sikker på en ting, at i mitt fødeland Danmark f.eks. hadde de aldri blitt rundlurt og «styrt» av en gjeng som Jan Aage Torp og hans «klan», som har samme agenda som Torp selv.
Politiet og domstolene hadde aldri blitt rundlurt og manipulert av Jan Aage Torp i noe annet land enn Norge er jeg overbevist om, hvorfor?
Det får dere selv svare på, håper dere innser deres brøde og får stilt Jan Aage Torp ansvarlige for sine ugjerninger, før det blir og er for sent?

Dette skrev Jan Aage Torp i 2014:

"Vi er glad for vår politianmeldelse av Christensen, og snart er det slutt på hans blogging. Helt slutt".

Det har vært Torps mål hele veien, eneste som ikke ser det er dere og domstolene.

Her skriver Jan Aage Torp direkte at han står bak og oppmuntrer sine to «super-vitner» Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut. Med andre ord, disse tre har hele veien hatt samme agenda, få meg fjernet i fra nettet.1.     Jan-Aage Torp on 20/10/2014 at 16:02 said:


Når denne saken med JKC har nådd sin nødvendige slutt, Kjell Andersen, da tror jeg du med visdom er i stand til å modere nødvendige ordskifter om vanskelige temaer som skilsmisse og gjengifte.
Jeg skal gjerne bidra så godt jeg klarer, bare jeg slipper å moderere selv

Ellers er det interessant med Braut, Fuglesteg m.fl. som engasjerer seg tøft og nødvendig i forhold til en blogg som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom.
Den bør stenges, kort og godt.


Nå har jeg dokumentert mer enn nok til å fortelle, og få frem at denne saken her som Torodd Fuglesteg kaster seg på med en ny anmeldelse er egentlig bare for å skape oppmerksomhet rundt seg selv.
Dette har jo man han, Braut og Torp lykkes med før da de har rundlurt mange før som Dagbladet, VG, tusenvis av godtroende mennesker, politiet og domstolene her i Norge.

Torp er og disse to andre er mennesker som minner meg om Dr. Jekyll og Mr. Hyde.
Når Jan Aage Torp beskriver meg, så beskriver han egentlig seg selv. Her beskriver Jan Aage Torp meg, men dypest sett er dette mer han selv enn noen andre.

«Anders Behring Breivik sympatisør, tvillingsjel og tilhenger». (mange, mange ganger).

«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også!

Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

«Ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone.»

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!

Her ser vi den egentlig Jan Aage Torp som oser av hat og eder over alle som på en eller annen måte går imot ham.

At han ikke er siktet og straffet for å ha lurt politiet og domstolene med en falsk anmeldelse er trist og uforståelig.

Måten som politiet og domstolene har jobbet i denne saken, minner meg om hvordan en holdt på under Middelalderen og i diktator stater, en syndebukk må finn. Det er åpenbart noe som ikke stemmer, så en eller anen får vi hode som skyldig slik at det ikke ser ut som vi ikke har peiling.

Torp har fordreid dette til å handle om helt andre forhold enn det det gjør, et tros- og lærespørsmål. Som da rammer ham som ikke lever etter Guds ord, det er det som denne saken egentlig handler om.
Frihet til å preke alt Guds ord, derfor er det som politiet og domstolene gjort en innskrenk av tros- og ytringsfriheten.Som sagt, det er flere forhold her som I ytterste konsekvens kan sees på å være straffbare, selv om jeg ikke er sikker. Torodd Fuglesteg nye anmeldelse er også fabrikkert, kun for å holde liv i denne saken som trigger åpenbart en mann som han som ånder for publisitet og oppmerksomhet i og rundt sin egen person. Noe han har til felles med Jan Aage Torp.
Det er et forhold jeg er sikker på er straffbart og ikke politiet har skjønt enda. Det er at selve anmeldelsen av meg den Himmelske blogg bygger på en fiktiv anmeldelse. Det var kun en ting som Jan Aage Torp misliker og hater, det er min forkynnelse ut i fra Guds ord, ikke noe annet!        

Får bare håpe og tro at dere vil se på saken her en gang til. Men lett blir det vel ikke for dere ettersom Jan Aage Torp rundlurte dere og domstolene forje gang.

At han nå skal stilles til ansvar for å ha løyet og manipulert både dere og domstolene bør dere også ta til dels på deres egen kappe.
Da jeg sa i fra dag en om dette, men dere ville ikke høre.
Jeg skulle tas uansett, slik er det når en er blind, døv og styrt av et tunnelsyn som bare har ledet dere inn i mørke.
Mens Torp «soler» seg i ha fått medhold av dere og retten.
Men slik er det dessverre enkelte ganger at kjeltringene ikke bare går fri, men de får medhold av politiet og rettsvesen. Dette heter Justismord, derfor har jeg liggende ute en blogg som kommer til å bli liggende ute på nettet inntil videre.
Det positive med å leve i et demokrati som Norge, er tross alt at mine meninger og synspunkter kan ikke slik uten videre tas.

Her har både VG, Dagbladet, Adresseavisen, tusenvis av andre, politiet og domstolene virkelig latt seg grunnlure av denne treenigheten Jan Aage Torp, Arnt Arnesen og Torodd Fuglesteg.

Hvor mye disse virker i sammen i dag vet jeg? 

De har noenlunde samme agenda, og elsker å lure politiet og andre instanser, evner å få det til. Etter det så «soler» de seg sitt eget speilbilde over å ha lurt disse instansansene. Jan Aage Torps smil har vel gått rundt flere ganger etter han grunn lurte Manglerud politiet og Oslo Tingrett.


Lykke til med å se på saken, og få gjort opp for de brølerte dere har gjort i denne saken inntil nå! Det er skammelig og rene idioti som Manglerud politiet og Oslo tingrett har gjort.

Vil for ordens skyld si at mesteparten som er skrevet er på Jan Aage Torps utallige internettsider.

På nettstedet Søkelys.

På den falske Smyrna bloggen.

Samt på den Himmelske blogg og bloggen Justismord.


Mesteparten av hva jeg har skrevet står i dag på bloggen Justismord, mens mesteparten av hva Torodd Fuglesteg, Jan Aage Torp og Arnt Arnesen er slettet, men å gå inn på Archive så finner en selvfølgelig en god del.
                                                                                                                                 
Jan Kåre Christensen
Krokstien 2 c
0672 Oslo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...