torsdag 25. juli 2019

Nr. 425: Nettstedet Søkelys med gjentatte frontal-angrep på narreapostel Jan Aage Torp for bl.a. ha manipulert og drevet sin egen familie til «vanvidd!»

Nr. 425:
Nettstedet Søkelys med gjentatte frontal-angrep på narreapostel Jan Aage Torp for bl.a. ha manipulert og drevet sin egen familie til «vanvidd!»

Vi vet at Søkelys og Kjell Andersen sto med «apostel» Jan Aage Torp i hans skitne og til dels onde kamp imot meg og den Himmelske blogg.
Men nå angriper Søkelys og Kjell Andersen narreapostel Jan Aage Torp med bl.a. å la hans sønn Anders Torp få fritt boltre seg på Søkelys, som igjen avslører den manipulerende og farlige Jan Aage Torp.

Det som Søkelys lykkes med, ikke minst med bakgrunn på at de tidligere har støttet narreapostel 120 %. Det er å bryte ned Jan Aage Torps troverdighet til ikke bare null. Men at det som Torp skriver og taler, slår tilbake på han selv.
Alt han sier, skriver og taler virker slik at her kommer det ut kun en ting, løgn, manipulering, fordreining av sannheten og det kommer tilbake til ham selv som en bumerang.

Bilde av Anders Torp, Jan Aage Torp sin sønn som i dag advarer egentlig imot absolutt alt med Torp i det offentlige rom.
Kjell Andersen og Søkelys evner å la Jan Aage Torp fremstå som en mann som egentlig hater og misliker alt og alle som går imot ham, selv hans egen familie.

Her eksempler på hva Søkelys og Kjell Andersen formidler av Anders Torp og hva de ellers skriver imot narreapostel Jan Aage Torp.


https://www.sokelys.com/?p=25623


Hør intervjuet til Thorbjørn Eeg Ustad med Anders Torp som brøt både med Oslokirken og sin egen farI intervjuet forteller Anders om sin deltakelse under “Joel Botcamp i regi av det svært omstridte Faderhuset som ble ansett som både omstridt og tvilsom blant evangeliske kristne i Danmark. Anders Torp forteller deler også flere erfaringer han har gjort seg med demonutdrivelser blant annet gjennom sin aktive deltakelse i Oslokirken. I følge Anders Torp gikk det heller hett for seg og folk forsøkte rett og slett å rømme unna de ekstatiske og tildels skremmende demonutdrivelsene som fant sted. Anders Torp som er sønn av Jan Aage Torp som samarbeider tett med Jan Hanvold og Visjon Norge. Intervjuet med Anders Torp ble publisert på You Tube første juli 2019.

 https://www.sokelys.com/?p=19684

Anders Torp forteller om sin oppvekst i Oslokirken
https://www.sokelys.com/?p=17710


Anders Torp ut mot sin fars menighet, -og alle andre som oppdrar sine barn på en lignende måte

En tragedie og en havarert familie

Historien om Anders Torp og hans brudd med sin far og Oslokirken har på mange måter vært trist lesning. Det vi i Anders Torp historien har fått være vitne til, er en trist familie-tragedie som ikke burde være brettet ut i media. Denne historien har mange elementer, flere sider, og det er også historier og opplevelser som ikke er blitt belyst skikkelig.  På det religiøse området har vi flere enn to beskrivelser av det som har skjedd, og kan hende far og sønn ikke har kommunisert godt nok med hverandre underveis i prosessen.  Det ligger også mye smerte med det hele, og det på begge sider. På den ene siden har vi en sørgende far, en far som har tapt sin familie, som har tapt sin egen sønn -og som har tapt betydelig anseelse blant kristne i Norge.  Likevel, -og på tross av nederlaget med sin egen familie, har pastor Torp bevart troen  på Gud, selv om hans gode navn og rykte har fått en skikkelig smell. Men også Anders har gjennom prosessene han har måttet gå gjennom lidd tap som er vanskelig å beskrive. Ikke bare har Anders tapt sin nære relasjon til sin far, men også sin relasjon til venner i Oslokirken -og relasjonen til den tro han var oppvokst i. Jeg kan forstå Anders frustrasjon og smerte når han føler at hans far ikke tar kritikken han retter alvorlig. Det er ikke tvil om at oppveksten i Seierskirken og deretter Oslokirken har gjort noe med Anders. En sunn og god forkynnelse av Guds ord skaper trygghet og tillit til Gud og Hans løfter, og her er det noe som skurrer, når Anders kan fortelle om kadaver disiplin under en såkalt “Bootcamp” i regi av den danske sekten Faderhuset. Også demonutdrivelser med hyl, skrik og risting skaper neppe heller en god trygghet i en ungdoms hjerte. Spesielt hvis man selv er offer for utdrivelsen. Tilslutt:  I Bibelen finnes det en lignelse, en vakker lignelse som forteller om en bortkommen sønn og en far som lengter. I den bibelske lignelsen kommer sønnen til seg selv, og når han endelig kommer hjem, blir han møtt av en åpen arm og et åpent hjerte. Kan hende pastor Jan-Aage Torp en dag vil få oppleve dette. Det er hans bønn og håp. Og mens vi venter på at dette skal kunne skje, så la oss be for far og sønn. La oss be for Anders Torp. At han skal finne fred i livet, finne håpet i troen -og kanskje en gang få gjenopprettet sine tapte relasjoner.

https://www.sokelys.com/?p=25161

Anders Torp utsatt for flere “demonutdrivelser” i regi av Ellel Ministries

Demonutdrivelser i regi av Ellel kan foregå rolig, men også i form av skrik, hyl og skjelving. Overfor Søkelys har Anders Torp bekreftet at Ellel ministries var blant de som medvirket til at han ble utsatt for religiøse overgrep under sin ungdom, og han er svært kritisk til at hans far benekter dette. En av de sentrale Ellel folkene, Peter Horrobin lover deg gode dager mot en gave til organisasjonen. Frihet fra sykdom, fridom fra frykt, frihet fra trauma og frihet fra det å tenke selv samt frihet fra kontroll (ånder) fra fortiden og frihet fra ugudelige relasjoner. Frihet fra sykdom og så mye mer. Mot en gave til organisasjonen som gir stor løfter er du nærmest garantert null smerte og plager i livet. Anders Torp var blant dem som opplevde slik “deliverance” uten at noe positivt skjedde. Ellel ministries og en ennå mer ekstrem gruppe fra Afrika har alle bidradd til at Anders Torp tok sitt valg å brøt med sin menighet og far som importerte og slapp løs dette. Selv om Ellel kanskje ikke tilbyr de mest høylytte seansene, er disse kanskje ennå farligere for folk flest, siden de virker mer nøkterne og rolige. Likevel kommer man ikke unna at Ellel har bidradd sterkt til at Anders Torp er blitt påført skade i Guds og Jesu navn av en organisasjon med baser i flere land både i Vest og Øst-Europa. Ellel har også sitt virke i Norge sender gjerne ut team for å bistå menighetene med sin ekspertise. 

Den norske nettsiden kan sjekkes ut her: http://virkeligfri.no/Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...