torsdag 25. juli 2019

Nr. 423: Fremdeles God Sommer! Det kan bli en spennende høst, eneste som ikke nå ser at Jan Aage Torp er en notorisk løgner og prøver å skremme folk til taushet er Oslo politiet og domstolene, selv Levi Fragell har nå skjønt det!


Nr. 423:
Fremdeles God Sommer! Det kan bli en spennende høst, eneste som ikke nå ser at Jan Aage Torp er en notorisk løgner og prøver å skremme folk til taushet er Oslo politiet og domstolene, selv Levi Fragell har nå skjønt det!
Eneste instans som nå ikke har skjønt og forstår hvem Jan Aage Torp er, er Oslo politiet og domstolene. Selv Ateist, humanetiker og X pinsevenn Levi Fragell har skjønt det og skriver om dette at Torp er en helt annen person enn den han gir seg ut for å være.

Nå er Jan Aage Torps troverdighet gått «på båten»!

Derfor har jeg tro og ser med spenning på at han vil da om tiden bli stilt til ansvar for sine løgner, manipulering og fordreining av sannheten.

Det kommer mer stoff etter hvert om den pågående anmeldelse av Pastor og apostel Jan Aage Torp, heng med, følg med og be at han blir siktet og dømt for sine ugjerninger og løgner!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...