torsdag 25. juli 2019

Nr. 418: Artikkel fra Søkelys som kaster nytt lys over saken hvilken frekk og ekkel person denne «høyre hånden» til Jan Aage Torp er!


Nr. 418:
Artikkel fra Søkelys som kaster nytt lys over saken hvilken frekk og ekkel person denne «høyre hånden» til Jan Aage Torp er!

Vi snakker om sikkert Norges største og verste nettroll. Skal svare i neste artikkel som jeg legger sikkert ut på mandag da jeg jobber denne helgen.

Bilde av Torodd Fuglesteg.

Artikkel fra Søkelys.


Blogger Christensen anmeldt på nytt -politiet henla saken med fornærmede vil påklage til statsadvokaten!

Torsdag dukket det opp et brev fra Oslopolitikammer til blogger Jan Kåre Christensen som tidligere er dømt for å ha sjikanert og hetset pastor Jan Aage Torp gjennom flere år fordi denne er skilt og gift på nytt. I forbindelse med den mye omtalte saken ble det utvekslet et forholdsvis tøft ordskifte mellom Christensen og lesere som reagerte på Christensens gjentatte skriverier.

En av dem som var innvolvert i ordskriftet med Christensen var Torodd Fuglesteg som i ettertid har blitt stemplet på Christensens blogger med påstander om at han er Norges største netttroll samt at han ønsker Christensen død. Torodd Fuglesteg ble i april lei av å finne sitt navn og bilde med disse påstandene publisert i all offentlighet, og gikk så til det skritt å politianmelde blogger Jan Kåre Christensen for nettsjikane. En anmeldelse som er blitt henlagt av politiet på grunn av manglende kapasitet. Imidlertid nekter Fuglesteg å godta henleggelsen og vurderer nå å påklage henleggelsen til statsavokaten og krever at Oslopolitiet pålegges å etterforske anmeldelsen.

Jeg har fått vite at min politianmeldelse av Jan Kåre Christensen den 29. April har blitt henlagt grunnet manglende kapasitet hos politiet.

Anmeldelsen ble gjort etter at Jan Kåre Christensen har over lang tid sjikanert meg på sin blogg med påstander som at jeg ønsker at han skal bli drept og at er Norges største og værste nettroll.

Begge disse påstandene fra Jan Kåre Christensen er ren løgn. Noe han veldig godt vet selv. Til tross av at han vet dette, fortsetter han i sin blogg å fremføre disse løgnene. Jeg selv har et rent rulleblad samt at jeg bidrar aktivt med å spre glede så godt jeg kan gjennom internettet og andre steder. Noe som er fakta basert på de nettsteder jeg driver og de nettsteder jeg bidrar til. Det er fakta at jeg ikke engasjerer meg i trolling og nettsjikane.

Jan Kåre Christensen er et av Norges meget få, en håndfull, straffedømte nett troll som har som vane for å sjikanere alle som kommer hans vei (med mindre de er dømt for seksuelle misbruk eller assosiert med slik ynkelig adferd). Det seg være hans naboer og det kristne ledere som har forsøkt å være saklige, vennlige med han. Det er fakta at Jan Kåre Christensen ikke har bidratt med noe som helst positivt til internettet og til sitt nabolag. Hans eneste bidrag er sjikane og terror.

På tross av dommen mot han som anmeldelsen fra Jan-Aage Torp medførte, har dette beviselig internett trollet Jan Kåre Christensen fortsatt som før med en aktivitet som er kriminell. Som lovlydig borger vil jeg ikke ha på meg de løgnene som han har spredt om meg SAMT at jeg vil at rettssamfunnet igjen skal markere ovenfor Jan Kåre Christensen at hans aktiviteter ikke er akseptable. 

Politiet har igjen valgt å se den andre vei og la dette straffedømte nettrollet Jan Kåre Christensen få fortsette som før. Det er greit nok. Men da må man som lovlydige borgere spørre seg selv hva slags beskyttelse man har mot et hemningsløst kriminelle netttroll som Jan Kåre Christensen som totalt mangler enhver moralsk og etisk standard. Jeg konkluderer med at lovlydige borgere ikke har beskyttelse mot terror og sjikane fra slike kriminelle individer.

Noe mer er det ikke å si om denne saken fra min side selv om det beviselig kriminelle nettrollet Jan Kåre Christensen sikkert vil fortsette å spre sine løgner. Hans liv er ikke noe annet enn sjikanere og terrorisere. Noe jeg tar ad notum. Trist, men slik er livet til dette nettrollet. Så får vi som etter fattig evne lever i glede over livet, fortsette å spre glede og viten til våre medmennesker og vårt samfunn.

Fakta taler for seg, skriver Fuglesteg i en uttalese etter at det ble klart at Oslo politikammer har henlagt hans anmeldelse. Imidlertid risikerer statsavokaten å få den henlagte saken på bordet, dersom Fuglesteg og hans advokat velger å påklage avgjøreølsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...