torsdag 4. juli 2019

Nr. 413: Jan Aage Torp har gjennom sine løgner og fiktive anmeldelse av meg og den Himmelske blogg spredd budskapet om at gjengifte er imot Guds og Jesu lære som hadde vært knapt mulig uten disse falske anklager fra Torp!


Nr. 413:
Jan Aage Torp har gjennom sine løgner og fiktive anmeldelse av meg og den Himmelske blogg spredd budskapet om at gjengifte er imot Guds og Jesu lære som hadde vært knapt mulig uten disse falske anklager fra Torp!

Bilde av Jan Aage Torp


 

Rom. 11. 33 O dyp av rikdom og visdom og kunnskap hos Gud! Hvor uransakelige hans dommer er, og hvor usporlige hans veier! 34 For hvem kjente Herrens sinn? eller hvem var hans rådgiver? 35 Eller hvem gav ham noget først, så han skulde få vederlag igjen? 36 For av ham og ved ham og til ham er alle ting; ham være æren i evighet! Amen.

Det er ikke særlig hyggelig å bli løyet på og få en dom imot seg.
Spesielt når den er 120 % urettferdig og på mange fabrikkert.

Men kan det komme noe godt ut av slikt? Akkurat dette har det nå gjort, når jeg reiser eller møter mennesker nesten på kryss og tvers her i Norge, så kjenner utrolig mange til denne saken.
Det de har bite seg mest fast i, som gleder meg. Det er at Jan Aage Torp er skilt og gjengiftet som en «Pastor» og «forkynner!»
Dette er hor har de fleste fått med seg, alt p.g.a. at Torp anla sak imot meg og ønsket meg buret inne for 2 år, skulle ha sikkert Millionbeløp først men strandet ned på 50.000, - kr.
Torp løy i retten at han hadde «funnet» at jeg hadde skrevet om han og hans kone tall som var kun oppdiktede som retten la til grunn for dommen imot meg og den Himmelske blogg. Men alt dette vender Gud til det beste for ham, da gjennom denne løgndommen så kommer budskapet ut faktisk gjennom drøssevis aviser, medier og annet over hele Norge. Ja, faktisk er Jan Aage Torp blitt en «hit» over hele verden gjennom dette!

Over til dommen som Søkelys skriver om. Det er mye å si her, men dette skriver Søkelys:


En som har reagert sterkt på at en sentral aktør i regjeringen nå driver politisk aktivisme mot et medium som har et annet syn på virkeligheten enn det Venstre politikeren har er Vebjørn Selbekk i avisen Dagen. “– Det kan da umulig være en statssekretærs oppgave å mene noe om hvor annonsører bør annonsere eller la være å annonsere. Dette var svært skuffende av Rotevatn, skrev han på Twitter. En som gikk i strupen på Selbekk fordi han med dette gav støtte til Resett og retten til ytringsfrihet, var advokat Brynjar Meling som gikk hardt ut mot Vebjørn Selbekks forsvar av Resett:

Forsvarsadvokat Brynjar Meling var Christensens forsvarer i Borgarting Lagmannsrett og tapte fordi det viktigste slaget utspant seg i tingretten.

” Du kan umulig være en redaktør for den kristne avisa Dagen å løpe et grumsete, fremmedfiendtlig nettsted som Resett, sitt ærend,” skriver advokaten som blant annet var forsvarer for blogger Jan Kåre Christensen i den såkalte “horebukk-saken”. Som kjent ble blogger Jan Kåre Christensen idømt et forelegg på kroner 12000 etter å ha omtalt pastor Jan Aage Torp som horebukk og psykopat på den himmelske blogg.  Kjendis-advokaten Brynjar Meling er mest kjent som forsvarer for den terrordømte Mulla Krekar. Meling var som kjent også forsvarer for blogger Jan Kåre Christensen da Christensens ytringsfrihet ble satt opp mot pastor Jan Aage Torps rett til privatliv. Selv om Dagen redaktør Selbekk uttalte at blogger Christensens utsagn om pastor Torp var usmakelige skrev likevel Selbekk dette: ” Til tross for utsiktene til mer kristelig gjørmebryting, håper vi at denne saken blir anket og havner i Lagmannsretten. Vi er enig med Christensens forsvarer Brynjar Meling i at dette er en prinsipielt svært viktig sak. Det mener vi selv om vi vil være helt tydelig på følgende: Christensens skriverier på nettet er langt utenfor enhver anstendighet og langt utenfor enhver kristelighet. Det er ikke slik man skal omtale sin neste. Og den typen språkbruk hører definitivt ikke hjemme pastorkolleger imellom.

Selv redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen kunne nok ha vært en langt mer egnet advokat for blogger Christensen

Men dermed er det ikke sagt at Christensens blogging bør være straffbar.  Å dømme ytringer som kriminelle er i seg selv en svært alvorlig sak. Og spesielt når det er snakk om religiøse ytringer, slik det tross alt er i Christensens tilfelle” skrev Selbekk som også i en epost til Christensen bekreftet sin støtte.
(sitat slutt.)

Jeg er meget glad for at Vebjørn Selbekk og sikkert drøssevis med andre støter meg, samt at de har gjort saken kjent at Jan Aage Torp er skilt og oppadgiftet. Dette er direkte i strid med skriftens ord og diskvalifiserer ham som en Ordets forkynner åpenbart.Det er faktisk jeg og min familie som er blitt hetset fremfor noen andre.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...