torsdag 23. mai 2019

Nr. 412: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp kommer med falske beskyldninger imot meg og dikter opp et samrøre som overhode ikke eksisterer!

Nr. 412:
Pastor og narreapostel Jan Aage Torp kommer med falske beskyldninger imot meg og dikter opp et samrøre som overhode ikke eksisterer!

Vi er ikke "venner" engang, nesten motstandere, se her:  
https://blog.janchristensen.net/2019/04/nr-2438-marit-magdalena-vretveit-mener.html

Pastor og narreapostel Jan Aage Torp kommer med konspirasjonsteorier, løgn og atter mer løgn rettet imot meg og den Himmelske blogg!

Bl.a. skriver Jan Aage Torp dette:
I en samtale med KKNs formann Jan-Aage Torp forteller høyesterettsadvokat Per Danielsen at det er «en haug av politikere» fra flere land som har vunnet frem mot media i Den europeiske menneskerettsdomstol i Strasbourg i injuriesaker og i saker som gjelder krenkelse av privatlivets fred. Jeg sikter her til et nettroll som er dømt for mobbing, sjikane og hetsing av meg. Denne personen lever i den villfarelse at han kan skrive hva han vil.
Danielsen forteller at norsk presse skaper en misforståelse om at kjente personer og såkalte «offentlige personer» skal måtte tåle så mye mer enn andre. Jeg har tidligere blitt tvunget til å ta rettslige skritt for å sette en grense, og jeg er ikke redd for å gjøre det igjen dersom jeg må. Ytringsfrihet betyr ikke at det er fritt frem for offentlig nettsjikane.

Svar:
Jeg skriver da ikke mer om narreapostel Jan Aage Torp, og jeg har prøvd kun å påpeke at han lever i hor med å være gjengiftet. Dommen imot meg er et justismord da hverken Torps tall er dokumenterte.
Det ble ikke drøftet i retten mengdeskriving som de fant på i ettertid å dømme meg og den Himmelske blogg for. Det er en dom som er null verd!

Videre skriver Torp dette, se bildet:Svar:
Jeg er ingen Jesus-only Evangelist, skjønner ikke hvor han har det i fra.
Både Jesus-only og treenighetslæren er ubibelsk lære.

Når det gjelder Maria Magdalene Øvretveit så kjenner jeg henne ikke og har aldri fått en krone av henne. Her lyver og fabrikkerer Torp løgn på løgn!

At jeg skal være en leder for «banden» imot Torp er også fabrikkert. Eneste jeg har hatt noe å gjøre med er Sigmund Voll Ådnøy, men det er kun med noen mailer og diverse.

Her er noe hva Torp har skrevet om meg og den Himmelske blogg på nettet i det siste.
Alt er bare oppspinn og løgn som alt annet Torp har kommet med.
Torp påstår at Marit Magdalene Øvretveit er «Christensens økonomiske og teologiske støttespiller.»
Samt alt annet han kommer med er fabrikkerte løgner som bl.a. at jeg er Anders Behring Breivik tilhenger og etterfølger etc.
Torp ser det ut som det har «klikket» for nesten!1 kommentar:

 1. Christensen har aldri noen ganger vært i nærheten av å hate Jan Aage Torp.


  Det er kun en ting som han har påpekt.

  Det er hans horeri, ikke noe annet.


  Christensen har aldri oppsøkt Torp, men det har Torp gjort.


  Christensen har aldri tatt kontakt med Torp på mail eller telefon, men det har Torp gjort.


  Hvem er det som hater hvem?


  Åpenbart er det Jan Aage Torp som hater Jan Kåre Christensen, ikke omvendt.


  Christensen vet ikke adressen til Torp, har aldri oppsøkt Torps møter eller noe annet med Torp.

  Christensen har aldri vært i Oslo Kirken.


  Hele storyen her er fabrikkert og iscenesatt av Torp og Oslo politiet for å prøve å knekke Jan Kåre Christensen, noe de mislykka til gangs med 😆😎😃😊😁😀😆😃😊😁

  SvarSlett

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...