lørdag 19. januar 2019

Nr. 407: Narreapostel Jan Aage Torp prøver igjen og igjen å forlede alle til å tro at jeg har kalt han for det ene og det andre, når jeg har kun påpekt at han lever i hor etter skriftens ord med å være gjengiftet som en troende!


Nr. 407:
Narreapostel Jan Aage Torp prøver igjen og igjen å forlede alle til å tro at jeg har kalt han for det ene og det andre, når jeg har kun påpekt at han lever i hor etter skriftens ord med å være gjengiftet som en troende!

Narreapostel Jan Aage Torp kaller meg for «Anders Behring Breivik sympatisør, tvillingsjel og tilhenger».
Lavere, simplere og styggere er det ikke mulig å kalle noen mennesker i Norge. På det nivået er Torp, og går fri politiet og rettsvesenet da de hater meg som holder frem og lever etter Guds ord, som verden alltid har gjort.

Det er rart med en psykopat som Jan Aage Torp som aldri gjør noe feil selv.
Det er alltid alle andre, ikke han.
Om Torp er spedalsk, narresist eller en ordentlig mann spiller ingen rolle for meg.
Det er at han er gjengiftet – og kun det som har vært og er mitt anliggende er å påpeke at Torp lever imot bibelens budskap.
At han er også en narsissist og åndelig sett spedalsk med å leve i synd er et resultat av at han lever i hor og er gjenstridig imot Gud og hans ord.

Dette skriver Torp:
Sykeliggjøringen av vekkelseskristendom

Det nedrigste av alle virkemidler er å (p)sykeliggjøre sin motstander. Derfor slår domstolene i moderne norsk rett hardt ned på slikt. Da en Oslo-blogger gjennom en årrekke hadde kalt meg for «selvsentrert, ekkel, frekk, narsissistisk, syk, tyrann, psykopat og spedalsk», da ble han siktet, dømt og straffet av fire rettsinstanser. Sykeliggjøring er kort og godt et straffbart lovbrudd.
(sitat slutt).

Faktisk, det er ingen som er bedre til dette enn Jan Aage Torp, her er noe av hva han har kalt meg. Tar en med hva han har kalt alle andre, så blir det flere bøker.
Dette har Jan Aage Torp skrevet om meg på mange ulike fora og nettsteder.

«Anders Behring Breivik sympatisør, tvillingsjel og tilhenger». (mange, mange ganger).

«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også!

Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

«Ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone.»

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!

Sluttkommentar:

Når Torp drar dette opp igjen og igjen er det kun for en ting, at det ikke skal komme ut at han lever i synd med sitt liv.
Derfor angriper han meg igjen og igjen på områder som er helt uvesentlige.
Om Torp er psykopat eller ikke, det har egentlig null betydning.
De kaller meg for de verste ordene det er mulig å kalle noen for,
«Anders Behring Breivik sympatisør, tvillingsjel og tilhenger».

Hva jeg prøver å formidle av åndelige sannheter, som er mitt eneste mål. Det nevner ikke Torp engang, selv om han sier om seg selv at han er apostel. Bare det vitner om at han er en falsk apostel.

Joh. Åpenb. 2. 2 Jeg vet om dine gjerninger og ditt arbeid og ditt tålmod, og at du ikke kan tåle de onde; du har prøvd dem som sier de er apostler, og ikke er det, og du har funnet at de er løgnere;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...