mandag 24. desember 2018

Nr. 395: Narreapostel Jan Aage Torp påstår at jeg skriver på andres blogger av mennesker som jeg ikke kjenner, og de skriver på den Himmelske blogg!


Nr. 395:
Narreapostel Jan Aage Torp påstår at jeg skriver på andres blogger av mennesker som jeg ikke kjenner, og de skriver på den Himmelske blogg!

Faksmile fra hat-Pastor Facebook side.


Dette bildet er også stjålet, da det er ikke Torp sitt, men er bilde jeg har fått av en kunstner som har laget det, snakk om å stjele andres åndsverk, og det er tyveri!


Dette skriver hat-Pastor Jan Aage Torp:
De stjeler og manipulerer fotografier, gjengir åpenbare løgner, og bruker nedrige knep.
I løpet av kort tid ha de sluppet til på nettsidene til Fragell og den mobbedømte JKC (meg) hvor KBB & Co har herjet med Silje Garmo, Einar C. Salvelsen, en humanist, Ordo luris og meg selv.
Dette svekker rettsikkerheten i Norge.
Jeg advarer. Medier og miljøer som skaper den type mobbe-montasje som jeg viser her, vil aldri få den minste plass i mine sfærer!

(sitat slutt av hat-Pastor og narreapostel Jan Aage Torp).

Når hatet til Jan Aage Torp går over i de villelse og mest idiotiske og tåpelige løgner, så burde vel de aller fleste forstå at vi står overfor et hat som har fått vokse opp og volde stor, stor skade!

Hebr. 12. 15b. ikke nogen bitter rot skal vokse op og volde men, og mange bli smittet ved den,

Her er Hat-Pastor fullstendig smittet av en bitter rot i hjertet etter han la min forkynnelse for hat og ønsket å se meg i straffet og i fengsel.

Når hat-apostel Jan Aage Torp skriver følgende:
«Det er viktig å forstå hvilke miljøer og holdninger som i dag boltrer seg på hverandres nettsider, og som tillater hverandre å mobbe, trakassere, ramme relasjoner, og bekjempe dyrebare verdier.
De stjeler og manipulerer fotografier, gjengir åpenbare løgner, og bruker nedrige knep.
I løpet av kort tid ha de sluppet til på nettsidene til Fragell og den mobbedømte JKC (meg) hvor KBB & Co har herjet med Silje Garmo, Einar C. Salvelsen, en humanist, Ordo luris og meg selv.
Dette svekker rettsikkerheten i Norge.
Jeg advarer. Medier og miljøer som skaper den type mobbe-montasje som jeg viser her, vil aldri få den minste plass i mine sfærer!»
(Sitat slutt).

Så er faktisk dette løgn og fri diktning, da jeg overhode hverken kjenner disse personene som her blir nevnt. Samt at jeg har aldri skrevet på deres nettsider eller de på mine, det er ikke noe annet enn fri fantasi og løgner.

Dette er ikke første gang han gjør, dette har Torp gjort før også. At Levi Fragell har en agenda å tale imot Torps gjengifte betviler jeg meget sterkt da han har ved flere anledninger lovprist Torps horeri.

Hat-Pastor Jan Aage Torp er dypest sett kun det er meg han har en agenda imot da jeg har avslørt ham som en horkarl og falskner på det åndelige området.

Når en lyver til politiet, lyver i retten, lyver til menigheten, formidler løgnprofetier vider, og lyver ellers om det meste, så er Torp åpenbart en mann som lever og vandrer i mørke. Her er det ikke mye av Guds «solskinns-lys» som får komme ikke i hjerte og sinn!

Sluttkommentar:

Her er noe som er skrevet av andre om narreapostel Jan Aage Torp:

Levi Fragell
Psykologspesialist Einar C. Salvesen er faglig «garantist» for Jan-Aage Torps strategikonferanse i Oslo om et par uker - om barn, familieliv og barnevern. Den markerte kritiker av religiøse overgrep, Cecilie Erland, spør om ikke andre forhold som gjelder barn i arrangørens miljø burde vært i psykologens fokus, og sier:
«Skal man ta for seg Barnevernet, hvis jobb i hovedsak er å beskytte barn fra skadelige omgivelser og utvikling, bør man som psykolog ta for seg også andre skadelige påvirkninger. Dette inkluderer også religiøs skadelig påvirkning, som demonutdrivelser på barn, bruke barn i seanser som visstnok skal «fylle dem med Den hellige Ånd» slik at barna faller om og ligger i kramper/spasmer på gulvet.»
Når vil presse og det mentalhygieniske fagmiljø stille de samme spørsmål?

Cecilie Erland
Pastor Jan-Aage Torp roser sin venn og psykolog Einar C. Salvesen for hans bidrag i kampen mot (det slemme?) Barnevernet. Det kan nok skje feilvurderinger også hos Barnevernet, men å fremstille dem som notoriske barne-snatchere er trist. Er det slik at denne Salvesen av personlig, religiøs overbevisning ikke klarer å se skogen for bare trær, eller er han ikke klar over en del uting som foregår i TV Visjon Norges regi, støttet av pastor Torp? Er enkelte typer overgrep greit, bare man setter religion som fortegn?
Skal man ta for seg Barnevernet, hvis jobb i hovedsak er å beskytte barn fra skadelige omgivelser og utvikling, bør man som psykolog ta for seg også andre skadelige påvirkninger. Dette inkluderer også religiøs skadelig påvirkning, som demonutdrivelser på barn, bruke barn i seanser som visstnok skal «fylle dem med Den hellige Ånd» slik at barna faller om og ligger i kramper/spasmer på gulvet (se link nederst i innlegget), eller når barn må overvære seanser der voksne (ansvarsfulle ?) ruller rundt på gulvet mens de sparker, skriker eller ler hysterisk. Legger også ved en link til en YouTube-video som den såkalte profeten Dionny Baez selv la ut på Facebook for noen måneder tilbake. Videoen viser et opptak fra bakrommet til TV Visjon Norge, der profeten ber i tunger (babler), mens godt voksne mennesker oppfører seg mer skremmende enn fulle personer på et julebord. Berusede personer er ikke bra for barn, uansett hva man er full av/på. Det ser ikke ut til at det er barn til stede under akkurat denne seansen, men det var barn til stede i salen ikke så lenge før dette ble filmet, så man kan kanskje anta at barna fikk det med seg?
Pga tekniske problemer med to bilde, legger jeg inn bildene i kommentarfeltet under innlegget. På det ene bildet kan man se folk ligge på gulvet. Det er mye skrik og skrål i salen. Det ser ikke ut til at jenta på bildet, som sitter på fanget og holder seg for ørene, synes dette er så greit. For meg ser det ut som hun får trøst, men jeg kan selvsagt ta feil. Som psykolog bør man kunne forstå at dette ikke er sunt for et barn, uansett om Torp selv mener dette både er sunt og normalt for barn (se bilde nr 2 i kommentarfeltet).
Denne helvetesfrykten og kampen mellom det gode og det onde er slettes ikke småtteri for et lite barnesinn. Psykolog Kari Halstensen ved Modum Bad, som man kan lese om i en link under her, har forsket på hvordan det er å vokse opp i lukkede, religiøse grupper, og sier at de psykologiske konsekvensene likner på dem vi ser hos voldsofre. Mentale overgrep av barn bør ikke være greit for noen.
Skal religiøse og ikke-troende kunne leve sammen i et samfunn, må man kunne møtes på halvveien av og til. Det er selvsagt helt greit å tro på hva man vil, eller velge å falle i spasmer, men først når man er myndig og over 18 år. Dette er IKKE greit å gjøre mot mindreårige og sårbare barn.
Så da spør jeg både Salvesen og andre sakkyndige på feltet: Er det greit å bedrive mentale overgrep som beskrevet over, mot barn? Hvis dere med hånden på hjertet mener at dette er greit, vil jeg hevde at religionsfriheten har tatt seg for store friheter.
Amen!


Levi Fragell Her drøfter psykologen og pastoren sitt faglige prosjekt, Faksmile av hans drøftelser:


Jan-Aage Torp

Det er deilig å samarbeide så effektivt med en raus og skarp fagmann som psykolog-spesialist Einar C. Salvesen. Alle som prøver å advare ham mot oss - og advare oss mot ham - kan bare gi opp. Vi verdsetter nemlig hjertelag, fakta, og rettferdighet 😀
(sitat slutt).

Nå har jeg sitert hva som Torp selv skriver og hva andre skriver.
Det er noe jeg aldri har vært opptatt med.
Kun at Torp lever i hor med å være gjengiftet som en troende og Pastor.

Når det gjelder Torps kamp imot barnevernet er jeg 100 % imot av den enkle grunn at han overhode ikke selv har klart det med sin familie. Her sier skriften følgende om Jan Aage Torp.

1.    Tim. 5. 8 Men dersom nogen ikke har omsorg for sine egne, og mest for sine husfolk, han har fornektet troen og er verre enn en vantro.

Som sagt, Torp lyver, lyver og atter lyver!
Mannen er oppspist av en bitter rot der han hater meg og den Himmelske blogg fordi vi forkynner imot hans horeri med å være gjengiftet som en troende og Pastor.

Alt annet er ubetydelig for meg å advare og tale imot i Jan Aage Torps liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Som sagt, jeg vet overhode ikke hvem disse personene er som Torp kobler meg til, han fremstår kun som en løgner og mage-kjeltring!

Tenk, jeg vet ikke hvem de er, har aldri møtt dem og de har aldri skrevet på den Himmelske blogg. At vi skulle ha noen koblinger til hverandre, er som å tro på Julenissen at han kommer fra Nordpolen med presanger hvert år den 24. desember. Eller kanskje, han gjør det? Det er den 24. desember i dag. Kommer Julenissen på sin slede ned pipa med Julepresanger, så tro på Torp.
Hvis ikke, så vet du at han lyver i Guds navn og Jesu navn, det er ille det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...