søndag 9. desember 2018

Nr. 390: Avisen VG «avsløring» av det såkalte nettrollet Ivar Underberge vitner om manglede forståelse om «regler» og lover på nettet, på skrevne og uskrevne!


Nr. 390:
Avisen VG «avsløring» av det såkalte nettrollet Ivar Underberge vitner om manglede forståelse om «regler» og lover på nettet, på skrevne og uskrevne!


Bilde av «århundrets» nettroll Torodd Fuglesteg.

Da narreapostel og hatPastor Jan Aage Torp gikk med sin fiktive anmeldelse til politiet og vant frem med sine løyner og hat, så er det faktisk eneste han har oppnådd med en dom imot meg og den Himmelske blogg.
Det er at han selv har promotert seg selv som den oppadgiftede forsmådde Pastor som er oppadgiftet med sin tidlige barnepike som Todd Bentley.
Og, at jeg har fått ut budksapet om at gjengifte er imot Guds ord for oss kristne, ikke noe annet.

Da Justisminister Tor Mikkel Wara sier at slik personer som avisen VG skriver om. Slike som såkalte nettrollet Ivar Underberge, Jan Kåre Christensen og andre skal straffes hardere. Så har Wara ikke skjønt det minste.

Wordpress, blogger og andre er alle styrt i fra USA og i bunn og grunn er det kun dommer, bestemmelser og alt annet som påvirker disse. Er det kun dommer og lovgivning i og fra USA som har reel betydning og berører dem.

Ivar Underberge, Jan Kåre Christensen og andre som er blitt dømt kan bare egentlig sitte i fengsel og skrive på bloggen og nettet. Hvorfor?

Dommene imot oss har ingen reel betydning fordi den er ikke avsatt i USA.

At Justisminister Tor Mikkel Wara og andre ikke skjønner dette, vitner om deres duelighet. Eller mangel på forståelse av regelverket og Norsk og lover fra og i andre land.

Se for deg, at de dømmer en til døden i Saudi Arabia for å ha sagt noe imot Muhammed eller at en kvinne har vist litt bar hud. Ville vi ha innrettet oss etter dette her i Norge? Selvfølgelig ikke, men det er egentlig det Justisminister Tor Mikkel Wara sier og at vi skal forvente oss på strengere straffer hvis vi ikke lutter å skrive på våre USA baserte blogger. Det som Wara egentlig sier, det er at han og lovverket her i Norge er viktigere og står over lovverket i USA.

Dette sier Wara i avisen VG:
– Jeg kan skjønner at folk kan oppleve dette som ekstremt rettsløst, men de er ikke rettsløse. Hvis straffene i dag ikke hindrer disse forbrytelsene, så må vi vurdere å øke straffene.
(sitat slutt).

Her skjønner ikke Wara at en dom i Norge, Saudi Arabia og andre land har dypest sett null innvirkning i USA.

Takk Gud for USA, de vil ikke gi etter for noen, selv arrogante og pompøse politikere i Norge som ikke skjønner at de ikke kan fele en dom her i Norge og forvente at USA retter seg etter den.

Sluttkommentar:

I min sak så var det ingen som ble mer hetset mer enn meg og min familie, av Norges to verste og fremste nettroll Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg.

Er glad for at i USA ikke bryr deg, det aller beste er at ingen bryr seg, da dette vil en ikke klare å stoppe. Tror bare at det politiet og domstolene ikke skjønner at det stort sett er de største sytefolkene som skriker etter hjelp.

I min sak så var det en fiktiv anmeldelse som førte frem!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...