tirsdag 20. november 2018

Nr. 386: Narreapostel Jan Aage Torps hat og sjikane imot meg og den Himmelske blogg har endelig «kjølnet» etter 5 års innbitt hat, løgner og politianmeldelser!


Nr. 386:
Narreapostel Jan Aage Torps hat og sjikane imot meg og den Himmelske blogg har endelig «kjølnet» etter 5 års innbitt hat, løgner og politianmeldelser!

Skjermbilde av en av utallige artikler der Torp sette meg i samme «bås» som Levi Fragell. Selv om Levi Fragell lovpriser Torps horeri som noe edelt og en lykke for en gammel mann å ha ei ung elskerinne. Dette er selvfølgelig antikristelig og motbydelig i Guds øyne det liv og den mangel på moral og anstendighet som Torp fullstendig mangler i sitt liv. Det er fraværende akkurat som det er hos Jan Hanvold og likesinnede.Jevnlig de 5 siste årene har det alltid kommet en strøm med hatmeldinger, sjikane og hat i fra narreapostel Jan Aage Torp når han har kunnet kommentere og si noe imot meg og den Himmelske blogg, som er Torps hatobjekt!

Han har tross alt gjort max for å sverte, sjikanere og få meg dømt for noe som jeg aldri har gjort, sjikanert eller oppsøkt ham.

Men kun påpekt ut i fra Guds ord at han lever i hor med å være oppadgiftet.

Torp har alltid yndet med å plassere meg i sammen med Levi Fragell. Dette har jeg aldri skjønt hvorfor da det er ingen koplinger mellom oss to, dette er visvas!
Jeg og Fragell er som natt og dag, Fragell lovpriser Torps horeri, jeg advarer imot dette!
At Torp nå nevner kun Fragell er et spill for galleriet, Fragell og Torp lever begge to i mørke. Og begge to er åpenbart på felles reise imot ildsjøen!

Narreapostel Torp har nå gjennom fem år nevnte meg i sin hatretorikk jevnlig i sammen med Levi Fragell, selv om Fragell og Torp er enig i egentlig om det meste. Selv det at Torp er oppadgiftet med ei langt yngre dame som i mine øyne er fullstendig uanstendig da han har vært gift før. Det er noe som Fragell har skrevet flere ganger positivt om, at Torp er «heldig» som lever med henne. Han har ikke avsmak og føler dette er ekkelt, uanstendig og nedverdigende for Jesu navn. Tvert imot, Fragell lovpriser Torps synde og horeliv!

Sluttkommentar:

Faktumet er at Levi Fragell og narreapostelen er ganske så like, begge to er opprøre imot Gud og hans ord.
Synde fremhever de begge, der hva Guds ord sier at ekteskapet er livslangt er noe som de begge to bryr seg døyten om!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...