tirsdag 23. oktober 2018

Nr. 381: Narreapostel Jan Aage Torp skriver at han står opp, griper dataen, og rett inn på den Himmelske blogg for å se om han er på «rett» vei!

Nr. 381:
Narreapostel Jan Aage Torp skriver at han står opp, griper dataen, og rett inn på den Himmelske blogg for å se om han er på «rett» vei!

Bilde av narreapostel Jan Aage Torp der han tar «kvelertak» på sin sønn som han har harselert med og drevet ut utallige onde ånder etter Anders Torps eget vitnesbyrd som Jan Aage Torp aldri har bestridt.
Når narreapostel Jan Aage Torp går rett inn på Levi Fragells Facebook siden og den Himmelske blogg for å finne ut om han er i troen. Da vet en at mannen er i mørke da Levi Fragell er en frafallen pinsevenn som i dag ikke tror hverken på bibelen, Jesus, Gud eller de opplevelsene han hadde før med bl.a. å tale i tunger og helbredelse.

Nå skriver Jan Aage Torp rett ut at han ikke har bibelen – Guds ord som barometer for om han er i troen. Men kan ikke unnvære den ugudelige og forferdelige Facebook siden til Levi Fragell, en hedning som står Gud og alt det han står for imot!

At han sammenligner den Himmelske blogg med det rampe til Levi Fragell viser bare hvor forherdet han er i sitt hjerte overfor den levende og allmektige Gud.

Det er et barometer jeg sjekker daglig (når han står opp, det første han gjør hver dag) i sosiale medier for å få bekreftet at jeg er på rett spor. Den nedrige og tanketomme forakt som bli gulpet opp av den straffedømte ekstrem vranglæreren Jan Kåre Christensen. Imorges fikk vi se det igjen!

Dette bare bevitner at Jan Aage Torp har en elendig og dårlig samvittighet da han vet innerst inne at han har sviktet Gud, sitt kall og son familie med å gifte seg på nytt igjen etter samlivsbrudd som Guds ord sier er hor og slike skal ikke arve Guds rike. Og en lærer skal bli desto strengere dømt, her er det som skriften sier. Din synd skal finne deg!

Faksmile fra narreapostel Jan Aage Torps Facebook side der han legger ut dritt, hat og løgner om meg og den Himmelske blogg atter igjen for sikkert tusene gang!


                                                                          

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...