søndag 16. september 2018

Nr. 376: NORSK TELEGRAMBYRÅ AS trakk fakturaen tilbake på nesten firetusen kroner og krediterer meg og den Himmelske blogg alt, vi «vant»!


Nr. 376:
NORSK TELEGRAMBYRÅ AS trakk fakturaen tilbake på nesten firetusen kroner og krediterer meg og den Himmelske blogg alt, vi «vant»!

Slipper å betale, NTB inngår forlik med meg etter bruk av NTB-Scanpix bilder.

Vi, jeg og den Himmelske blogg har egentlig vunnet mer enn seier også over Jan Aage Torp og Satan. Vi får skrive helt uhindret. Og alt er som før, bare bedre.

Horkarlen Jan Aage Torp lever der i sin synd, og tror at han har noe med Gud å gjøre. Sannheten er at han er så langt borte fra Gud og alt det han står for, som det er mulig å komme. Hat Pastoren som leverte inn en fiktiv anmeldelse til Oslo politiet har egentlig lykkes kun med en ting, skape større blest og interesse i og rundt meg og den Himmelske blogg.

Satans taktikk virke alltid mot sin hensikt, slik også her!Davids kamp imot Goliat lykkes ikke bare for tre tusen år siden da «lille» David heltemodig, og med Guds hjelp og styrke sto opp imot Goliat.
Slik også nå, når «lille» meg og den Himmelske blogg nektet å betale en faktura til NORSK TELEGRAMBYRÅ AS.

Jeg er glad at NORSK TELEGRAMBYRÅ AS eller bedre kjent som NTB innså at de hadde gjort en feil, og nå ettergir meg all skyld og de penger og bilder de krevde meg og den Himmelske blogg i fra.

Vi skal mer enn seire, det er jeg glad for har skjedd både her og i kampen imot narreapostelen Jan Aage Torp.

Sluttkommentar:

Først av alt, takk for forbønn, samt at det er flere som har stått med også økenomisk. Men vi trenger flere forbedere, støttepartnere og medarbeidere. Ønsker du å være med?

Faksmile av hjemmesiden vår, til Smyrna Oslo.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...