fredag 31. august 2018

Nr. 363: Anders Torp og Rut Helen Gjævert tar et oppgjør som ligger 7 – 17 år tilbake i tid, mitt «oppgjør» gjelder i dag ut i fra Guds ord!

Nr. 363:
Anders Torp og Rut Helen Gjævert tar et oppgjør som ligger 7 – 17 år tilbake i tid, mitt «oppgjør» gjelder i dag ut i fra Guds ord!

Bilde av Thomas Erlandsen som er som en prygelknabe for kristenfolket – han har de «kontroll» på. Meg har de ikke – derfor er jeg som et sandkorn på øyet og blir kalt for de mest tåpelige ting at jeg er et kristent nettroll og mye annet stygt og rart!Jeg ser Guds finger med i «spillet» og begivenheten at Anders Torp og Rut Helen Gjævert har stått frem med sine historier.
Tror på hvert ord de har sagt og skrevet. Det er forferdelig hvilken behandling de har fått. Spesielt ille er det med Anders Torp som fikk det fra dem han stolte på og som skulle vise ham omsorg og trøst. Her sviktet alle rundt denne pene og herlige gutten! For det er virkelig et Guds under at han står oppreist og tross alt ikke virker dypt skadet etter alt det han er blitt utsatt for av både det ene og det andre!

Men hva jeg formidler gjennom det jeg skriver og taler, er annerledes!

Derfor vil de kristne ikke bli konfrontert med det jeg formidler for her blir de avslørt på en helt annen måte, som gjør at de blir svar skyldige!

Kristenfolket søker kontroll – når f.eks. Thomas Erlandsen går av som pinseforkynner/Pastor og fremmer et homofilt samliv så kaster de seg på!

Men jeg som påpeker ut i fra Guds ord at gjengifte er hor – da gjør de det motsatte, hvorfor?

Det burde da være mye mer interessant? Jeg har hverken forlatt troen eller er en frafallen som de påpeker med nevnte andre. Hvorfor?
Meg har de ikke kontroll på, da jeg formidler kun en ting. Hva Guds ord sier, og det er tidløst! Samt at jeg lever som jeg selv lærer (med Guds hjelp og nåde).

Matt. 5. 19 Derfor, den som bryter et eneste av disse minste bud og lærer menneskene således, han skal kalles den minste i himlenes rike; men den som holder dem og lærer andre dem, han skal kalles stor i himlenes rike.

Her er sakens kjerne, jeg formidler Guds ord som er tidløst, det hater kristenfolket! Men at noen står frem med historier som ligger x antall år tilbake i tid, der har de tross alt en hvis kontroll! Samt at det er «tynge» instanser i samfunnet som formidler dette. Så må de bare «logre» og føye seg da de aldri har lært seg å stole på Gud og han alene!

Med andre ord, Guds folk hater egentlig han de skal tjene når de ikke forholder seg til Guds ord og innretter seg etter Guds ord.
Jesus bruker benevnelsen om seg selv som Guds ord.

Joh. Åp. 19. 13 og han er klædd i et klædebon som er dyppet i blod, og han er kalt Guds ord.

Dette er om Jesus, som blir kalt Guds ord. Jeg formidler ikke dårlige opplevelser, svikter Kristus, og annet. Som tross alt er blitt resultatet med enkelte andre. Jeg lever selv som Guds ord sier, forkynner Guds ord og holder frem at kristne også skal forholde seg til Guds ord. Dette blir ikke tålt, ikke debattert og på mange måter oversett. Hvorfor? Jeg mener helt bestemt at kristenfolket hater å miste kontrollen over eget ståsted, og egen utvikling!

Vi leser i Hebrerbrevet 11. 6 men uten tro er det umulig å tekkes Gud; for den som treder frem for Gud, må tro at han er til, og at han lønner dem som søker ham.

Hva vil det si å vandre i tro? Fremfor alt å stole på Gud og hans ord, fremfor noe annet!

Hvorfor slik uvilje mot å fokusere på synd innad i menigheten, der gjengifte blant forkynnere er uten tvil den synd fremfor alle andre som blir godtatt og akseptert? Som virkelig er skjøgekristendom fremfor noe annet!

Jeg vet en ting, at min forkynnelse er det samme som Jesus og apostlene forkynte. Det vi hører iblant de troende veldig mye er ikke det da de ser gjennom fingrene med synd, ikke minst synd blant de kristne!

Det var veldig bra at Anders Torp og Rut Helen Gjævert tar et oppgjør med det de har vært igjennom. Dette er uakseptabelt, spesielt hva Anders Torps har gått igjennom er så hinsides at det gjør vondt langt inn i magen! At nettstedet Søkelys nesten forsvarer slike ugjerninger og ikke tar 100 % parti for den forulempede parten her forteller oss alle at vi har med et meget farlig nettforum å gjøre!

Sluttkommentar:

På mange måter kan en si at Rut Helen Gjævert og Anders Torp tar et oppgjør med «symptomene» på hva som ikke er sunt, rett og godt blant de troende!

Mens jeg tar et oppgjør med selve årsaken til hvorfor så mye blant de troende ikke er sunt, rett og godt!

Med andre ord, mitt anliggende er mye dypere og tidløst. 
Mens Rut Helen Gjævert og Anders Torp er noe som er i «tiden!»
Alt det er bra, men når f.eks. Thomas Erlandsen står frem, da er han som en prygelknabe for kristenfolket – han har de kontroll på.
Meg har de ikke kontroll på – like lite som de har kontroll på Gud og hans ord – da Gud står over alt. Det er min evne til å formidle Guds ord som kristenfolket hater, for her møter de seg selv i døra!

Kristenfolket vil ha verdens barn til å forholde seg til Kristus og Guds ord. Men de selv, akkurat som de religiøse på Jesu tid. Kun vektlegger enkelte ting i Guds ord, men overse annet! Dette er hykleri og ikke sann kristendom!

Joh. e. 10. 1. Sannelig, sannelig sier jeg eder: Den som ikke går inn i fårestien gjennem døren, men stiger over annensteds, han er en tyv og en røver.

Her sier Jesus selv at slik kristendom vi finner i dag, at de går ikke inn gjennom døren. Men hopper over et annet sted, som tyver og røver gjør det!

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1524-vil-ditt-eller-mitt-liv-og-lre.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1476-jan-hanvold-var-ogsa-gift-for.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser at jeg er utsatt for tidenes justismord!

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser...