søndag 29. juli 2018

Nr. 321: Bordet fanger!


Nr. 321:
Bordet fanger!
Et ektepar som besto av to psykologer, ble enige om å oppdra datteren etter «bordet fanger»-prinsippet. De spurte jenta om kvelden: «Vil du gå og legge deg med bamsen eller dukken?» Samme hva jenta svarte, ville hun gå til sengs.
Etter hvert gjennomskuet jenta triksene og sa til foreldrene: «Nå er jeg lei av at dere manipulerer meg. Vil dere jeg skal rømme hjemmefra gjennom hoveddøren eller bakdøren?»

Det er klart at jeg ikke kaller narreapostel Jan Aage Torp for det som er uvesentlig for meg og som denne horkarlen ikke vil ha fokuset på at han lever i hor.
Torp dro frem en hel del av ord og utrykk i retten som han aldri «trengte» å dokumentere da dette var i siktelsen imot meg at «mengde» var en del av hva jeg ble siktet for.

Med andre ord, dette ble «straffbart» først i ettertid, ikke da rettforhandlingene pågikk da «mengde» ble aldri debattert.

Men i dag så er hovedfokuset mitt som denne lille jenta kun på hva som er viktig og som Torp aldri nevner, det er at han er en narreapostel og horkarl.

Norges 2 største nettroll, de får virke fritt, selv om de nå har tatt seg en «pause».

Her er en artikkel jeg skrev om dem for en tid tilbake.

Nr. 99:
Bilde av Norges største nettroll Torodd Fuglesteg som bl.a. har skrevet uendelig med hatmeldinger på det nedrige nettstedet Søkelys imot meg og min familie i sammen med Norges andre store nettroll, Ansgar Braut.

Etter hva jeg erfarer så driver de to den falske Smyrna bloggen i sammen, som er en sammenhengende uthengning sted av meg og min familie!

Ansgar Braut, den ene av Norges største nettroll foruten Torodd Fuglesteg. Som er duoen av Norges to største og verste nettroll.
Ansgar Braut skriver dette:

"Til Jan Kåre Christensen;

Du har lenge ivret etter å få Braut og Fuglesteg på banen igjen.

Dette vitner om en oppmerksomhetssyk, manipulerende sosiopat!"
(Sitat slutt).

Nei, og atter et nei. Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg, trekk dere tilbake i deres huler og skjul dere om dere vil. Ansgar Braut i Setesdalen og Torodd Fuglesteg i UK. Det spiller ingen rolle.
Det er politiet som vi etterlyser, at de skal gjøre jobben sin.

Det er regner jeg med bare de siste 3 årene hvis politiet får tak i alt det som er lagt ut på nettet av disse to minst 30.000 hatmeldinger de siste 3 årene. Først og fremst imot meg og min familie, men også imot en hel del andre. 

Selv om en hel del er rolp, ikke minst på den falske Smyrna bloggen. 
Så er det mer enn nok for poltiet å gripe tak i og få disse 2 buret inn for langt tid og gi meg og min familie en stor oppreisning!
Bare sitt dere 2 i ro, det er mer enn nok det som dere allerede har skrevet. Mer enn nok, alt for mye allerde!!!!!!!!!!!

Dere er uten tvil Norges 2 største og verste nettroll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå er det politiet som må gjøre jobben sin, dere 2 er anmeldt flere ganger av flere. At poltiet ikke våkner opp, det er her alt står og faller!
Mer og styggere språkbruk med at dere ønsker at jeg skal dø og min sønn skal stå frem som homofil, det burde vært mer enn nok til at poltiet burde og skulle ha våknet opp.
+++++++++ Det er regner jeg med, over 30.000 hatmeldinger dere 2 har skrevet på nettet de 3 siste årene.

Bevisbyrden imot dere 2 er overveldende, den kan ikke bli større og verre!
Nå står og faller med hvordan politiet håndterer dere 2. Får tatt ut en siktelse og gjøre et grundig arbeid og få dere 2 til domstolen for å få dere 2 dømt for sjikane, trusler og utpresning +++++ flere andre straffbare forhold som å sende mailer til 3. person og spre falske og løgnaktige rykter!!!!!!!!!!!!
Samt tru med drap og skytevåpen og annet!!!!!!!!!!!!!!!
Videre så holder dere med en kriminell person som Jan Aage Torp som har levert en fiktiv anmeldelse som også er straffbart, om ikke i nærheten av hva dere 2 har gjort!

Se her for omtale av disse 2 Norges største og verste nettroll!
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1539-har-det-klikka-for-norges.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1277-ansgar-braut-blir-overbeskyttet.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1281-jan-aage-torp-og-ansgar-braut.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1284-torodd-fuglesteg-norges.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1344-nettheten-fortsetter-imot-meg.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1346-jan-aage-torp-legger-ut.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1346-jan-aage-torp-legger-ut.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1346-jan-aage-torp-legger-ut.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1357-kjre-troende-venner-be-om-at.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1367-netthetsen-imot-min-familie.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1375-her-er-de-10000-hatmeldinger.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1379-mannen-med-pseudonymet-ansgar.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1382-en-kort-dokumentasjon-pa-jan.html
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1392-hetsen-og-mobbingen-imot-meg-og.html
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1425-manglerud-politiet-lar-norges.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1435-ansgar-braut-eller-na-som-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1434-tror-ikke-det-er-noen-er-blitt.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1437-jeg-tror-at-det-er-ikke-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1437-jeg-tror-at-det-er-ikke-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1496-christian-rosland-i-retten-i.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1499-hvorfor-blir-ikke-norges-2.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1506-det-er-min-dd-som-er-jan-aage.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1509-torodd-fuglesteg-sender-mailer.html

Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg omtales som Norges verste netttroll av bibellærer

 

Midt i all støyet omkring møtene med den kontroversielle Guillermo Maldonado som onsdag ba for Frps Sylvi Listhaug, finner blogger Christensen igjen frem pennen, ikke for å kommentere årets største velstands-teologiske konferanse, men for å angripe politiets hatgruppe ved Manglerud politistasjon. Christensen klandrer nå politiet for ikke å ha foretatt seg noe mot, mot de han omtaler som Norges verste netttroll, nemlig Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. Christensen som lenge har ført sin kampanje mot gjengifte forkynnere, hadde de siste dagene tonet ned krigen mot disse, og skrev i stedet om “dårlige hyrder” i tros og pinse-bevegelsen. Imidlertid er Christensen nå vendt tilbake til sitt favoritt tema: Nemlig personen Jan Aage Torp og hans lakeier og pudler. Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. “Politiet på Manglerud har null troverdighet så lenge Norges to største nettroll ikke blir straffet. De har hetset Christian Rosland på en slik måte som er helt uakseptabelt. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også,” skriver Christensen torsdag.

Bloggeren som driver sin egen husmenighet med navnet Smyrna Oslo anket tidligere i år tingrettens dom inn for Lagmannsretten som ennå ikke har avgjort hvorvidt Christensen vil få prøvd sin sak på nytt. Bloggeren som omtaler seg selv både som bibellærer, profet og evangelist har så langt ikke tatt tittelen “apostel” -men er likefullt svært kritisk til Oslopolitiets håndtering av saken mot seg. “Politiet på Manglerud har null troverdighet så lenge Norges to største nettroll ikke blir straffet. De har hetset Christian Rosland på en slik måte som er helt uakseptabelt. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også?
Disse som er virkelig kriminelle får lov å operere fritt, men Christian Rosland skal tas etter kun en kommentar. Disse to netttrollene  regner jeg må ha gjennom de siste ti årene 50.000 hatmeldinger på nettet? Antallet er i hvert fall formidabelt,” skriver Christensen. Christian Rosland måtte nylig møte i Oslo tingrett tiltalt for hatefulle ytringer mot NRK profilen Haddy N’jie Under saken la aktor ned påstand om 30 timers samfunnsstraff. Christensen ble som kjent i vinter idømt et forelegg på 12 000 kroner samt 3000 i saksomkostninger for å ha hetset Oslo-pastor Jan Aage Torp gjennom flere år. Christensen har i etterkant av dommen skrevet flere tjuetalls innlegg på egen blogg hvor både Manglerud politikammer, Jan Aage Torp, Søkelys og ikke minst Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har fått sine pass påskrevet. Det er nå mer enn tre måneder siden saken var oppe i Tingretten, og partene venter spent på om det vil bli en ytterligere rettslig behandling av saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...