fredag 27. juli 2018

Nr. 318: Jeg er ikke misfornøyd med min advokat fra saken mellom meg og narreapostelen og horkarlen Jan Aage Torp som det fremkommer på nettstedet Søkelys!

Nr. 318:
Jeg er ikke misfornøyd med min advokat fra saken mellom meg og narreapostelen og horkarlen Jan Aage Torp som det fremkommer på nettstedet Søkelys!

Bilde av Levi Fragell som skriver om Torp bl.a. følgende: «denne giftsoppen i Herrens åker.»
Selv om Levi Fragell går mye lengre og over tid har holdt det gående mye lengre enn meg, så er jeg horkarlens Jan Aage Torps største motstander da jeg påpeker hans synd. Dette er hva narreapostelen ikke kan eller vil tåle.
Kjell Andersen på Søkelys skriver følgende:

Lar seg ikke skremme

Bloggeren i saken sier i en kort uttalelse til Søkelys at han ikke lar seg skremme og vil bruke sin ytringsfrihet. Dersom det blir mer rettslig som en følge av dette, vil bloggeren som er direkte misfornøyd med sin egen advokat opptre som egen advokat og forsvare seg selv. «Det var Meling som ødela alt for meg, alt dette hadde jeg parert for lenge siden,» sier bloggeren og fortsetter: «Han (advokat Meling) tok feil på alle punkter, jeg sa alt til ham at dette er et råttent spill. Han doserte ut jus og vi tapte 120 %. Hadde jeg ført ordet selv, hadde jeg vunnet garantert 50000 %,» sier bloggeren som legger til at «Meling lurte meg trill rundt, og det kommer ikke til å skje igjen. -Nå har jeg tross alt vært igjennom 4 forskjellige rettsinstanser, og frykter absolutt ingenting lengre. Jeg trodd at rettssystemet var seriøst, men det er det ikke. Stille med advokat er en nødt til å tape! Blir det flere rettsaker skal jeg aldri livet ha advokat, da skal jeg forsvare meg selv, med Guds hjelp,» sier bloggeren som kommer til å fortsette i samme spor som tidligere. Av Søkelys
(Sitat slutt).

Det er ikke riktig at jeg er misfornøyd med Advokat Brynjar Meling, da vi er blitt utsatt for et skittent spill og et justismord.

Det er i narreapostelens interesse å sette meg i et mest mulig dårlig lys. Nå har jeg det siste året og sikkert mer ikke skrevet om noe annet ved horkarlens horerier. Ikke noe annet, og det har jeg spisset mer og mer, men selv da produserer han de samme løgnene om meg at jeg sverter han og kaller han for både det ene og det andre. Dette er løgner, fabrikkerte usannheter og et spill for at jeg skal fremstå som en mann som hater vel alt og alle?

Sannheten er det at det er narreapostelen som hater alle som kommer i konflikt med ham og i veien for ham, at jeg da har brukt ordet psykopat om ham som jeg nå har stort sett sluttet å bruke da dette om han er det ene eller det andre. Det har svært liten betydning for meg, desto verre for hans familie og i den menigheten som han er «Pastor».

Narreapostelen skriver følgende om meg: «Jeg har valgt å avstå fra all deltagelse i sosiale medier der hets og hat-ytringer får lov til å boltre seg. Dette gjelder i Verdidebatt, DagensDebatt, Levi Fragells Facebook-side, Jan Kåre Christensens blogg m.v. Ja, men du kan jo imøtegå med argumenter, hevder snille rådgivere som ikke selv har prøvd den barske virkeligheten. Det samme prøvde jeg i flere år, men innså for 12 måneder siden at dette er komplett umulig. Det er et spill av tid og krefter. Apostelen Paulus formante i Apostlenes gjerninger 20:29: «glupske ulver (vil) trenge inn blant dere, og de skåner ikke flokken».
Ulveflokken som Paulus advarte imot, minner ikke lite om flokken som beveger seg taktfast med hat, hets og trusler i visse sosiale medier. Apostelen Paulus ville ikke at vi skulle menge oss med sånne, og det samme gjelder idag. Så får redaktørene i Dagen og Vårt Land samt Fragell & Christensen klage over at de ikke får boltre seg med hets og hat-ytringer. Slikt «innleggs-engasjement» gir hits og derav følger statlig pengestøtte og ros fra trendye media-forskere. Kommersiell fråtsing i menneskeskjebner, kaller jeg dette.
Hvis jeg kommenterer på en side eller i en tråd der hets og hat får utfolde seg, da gjør jeg meg tilgjengelig for tagging og meldinger som søker min oppmerksomhet – med en flom av hets og hat-ytringer! Typisk er at de bruker våre sider til å kalle mine venner (og meg) «kjeltring, morder, charlatan, lurendreier, overgriper, ondsinnet. gal» og så videre, og så videre. Når man skjeller ut medmennesker på slike måter, da dreier det seg ikke om å være «enig» eller «uenig». Dette er hets og hat-ytringer, og slike mennesker bør miste tilgangen til seriøse plattformer.»

Jeg har aldri oppsøkt Torp på noen som, helst måte og prøvd å «kapre» plattformen hans. Tvert imot, jeg har hele tiden ønsket at både han, jeg og alle andre skal kunne skrive og tale fritt uten å true og sjikanere etc. Men holde frem Guds ord angående alle sider ved våre liv.

At narreapostelen løgner blir mer og mer åpenbart for alle og enhver må vel være en kjensgjerning? Jeg er ikke noe av alt det han prøver å fremstille meg som, og at Torps løgner er utspilt er hevet over enhver tvil.

Sluttkommentar:

Selv om jeg ikke skriver noe annet om narreapostel Jan Aage Torp enn at han lever i hor etter Guds ord. Så doserer Torp ut sine løgner at jeg driver med mengdemobbing, sjikane og hat etc.
Ja, ja, det er bare å se hva jeg skriver, ikke mye mobbing, sjikane eller hat der akkurat. Jeg svarer ikke engang på hva Torp skriver, hvordan kan jeg da mobbe ham? Hans «nye» kone nevner jeg ikke engang, men Torp påstår igjen og igjen at jeg driver med mobbing av henne. Hvordan kan en mobbe en person som jeg ikke nevner engang omtrent engang? Torp lyver fra han står opp til han legger seg, det er de faktiske forholdene.

Joh.e. 8. 44 I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.
                                                                                                                                                                              

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...