torsdag 26. juli 2018

Nr. 312: Horkarlen Jan Aage Torp med løgner og hat imot meg og den Himmelske blogg, kun for å «unnskylde» sin egen synd når han kaller det jeg skriver og taler for hat, sjikane og hetsing, da jeg utelukkende holder frem Guds ord!

Nr. 312:
Horkarlen Jan Aage Torp med løgner og hat imot meg og den Himmelske blogg, kun for å «unnskylde» sin egen synd når han kaller det jeg skriver og taler for hat, sjikane og hetsing, da jeg utelukkende holder frem Guds ord!

Bilde av horkarlen Jan Aage Torp.
At en påpeker dette har ikke noe med sjikane, hets eller mobbing å gjøre. Dette er viktig og riktig at offentlige personer, ikke minst når en mener om seg selv å være både Pastor og apostel.
Da er det både nødvendig og riktig det jeg gjør, da ut i fra Guds ord og Guds vilje!

Selvfølgelig er ikke dette hyggelig at en person ala Simon trollmannen blir avslørt, men dog nødvendig og riktig.Fra minebibelkommentarer Efeserbrevet 4. 25 Legg derfor av løgnen! Tal sant, hver med sin neste, for vi er jo hverandres lemmer.

Fra bibelkommentaren mine Kolossenserbrevet 3. 9 Og lyv ikke for hverandre! For dere har lagt av det gamle menneske og dets gjerninger
Vi skal kle på oss nye klær, men først må vi kle av oss de gamle. Skulle vi finne på å kle nye klær på oss før vi har kledd av de gamle vil det bli til stor skade for de nye klærne. Få først av de gamle flyssene, det er betingelsen for å kle på seg nye klær.
10 og kledd dere i det nye menneske, det som stadig fornyes etter sin skapers bilde og lærer ham å kjenne.
Nå begynner påkledningen etter de gamle klærne er tatt av. Skritt for skritt må vi ta på oss de nye klærne. Vi må gjøre det med omhu og se at vi gjør det i rett rekkefølge og at vi ikke blander de gamle med de nye klærne. Skal denne prosessen foregå skjer det hele tiden ved en indre fornyelse; som stadig fornyes etter sin skapers bilde og lærer ham å kjenne.
11 Her er ikke greker eller jøde, omskåret eller uomskåret, utlending, skyter, slave eller fri; her er Kristus alt og i alle.
Hele tiden vil både vi og andre sammenligne seg med oss. Og mene noe også både om seg selv, andre og oss. Alt dette må vi evne å se bort fra og ha vår identitet i Kristus Jesus. Fremdeles er forutsetningen for å leve som en troende avhengig av om han får fylle oss med seg selv. Selv når vi kommer til himmelen er vi avhengig av han. 1. Kor.15. 28 Og når så alt er underlagt ham, skal også Sønnen selv underordne seg under Gud som har lagt alt under ham, og Gud skal være alt i alle.

Og 5. 4 Rått snakk, dumt prat og grove vittigheter er også upassende. Si heller takk til Gud!

Hva slags språk bør vi velge å bruke? Det står i Bibelen, Efeserne 5,4.” Rått snakk, dumt prat og grove vittigheter er også upassende. Si heller takk til Gud!”
Et av De ti bud forbyr oss å misbruke Guds navn. Det står i Bibelen, 2. Mosebok 20,7.” Du skal ikke misbruke Herren din Guds navn, for Herren lar ikke den som misbruker hans navn, være skyldfri.”
Gud ber oss om ikke å bruke stygge ord i det hele tatt. Det står i Bibelen, Kolosserne 3,8.” Men nå må dere legge av alt slikt: sinne, hissighet, ondskap, spott og rått snakk.”
Vår holdning til livet kommer til uttrykk i det vi sier. Det står i Bibelen, Ordspråkene 13,3.” Den som vokter sin munn, tar vare på livet, den som er stor i munnen, skader seg selv.”
De som følger Jesus skal tenke gjennom hva de sier. Det står i Bibelen, Kolosserne 4,6.” Tal alltid vennlige ord, men la dem ha salt og kraft, så dere vet hvordan dere skal svare hver enkelt.”
Vårt språkbruk påvirker menneskene rundt oss. Det står i Bibelen, 1. Timoteus 4,12.” La ingen forakte deg fordi du er ung, men vær et forbilde for de troende i ord og gjerning, i kjærlighet, troskap og renhet.”
(sitat slutt).

Horkarlen Jan Aage Torp skriver bl.a. dette om meg og den Himmelske blogg:
I et dobbeltsidig oppslag i finansmagasinet KAPITAL på torsdag 14. desember fastslås det at Den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg har satt endelig punktum for Jan Kåre Christensens virksomhet med å sjikanere og personforfølge pastor-paret Aina og Jan-Aage Torp og mange andre navngitte forkynnere.

Videre skriver horkarlen Jan Aage Torp dette:
Hets-gruppen og «glupske ulver» i sosiale medier

Jeg har valgt å avstå fra all deltagelse i sosiale medier der hets og hat-ytringer får lov til å boltre seg. Dette gjelder i Verdidebatt, DagensDebatt, Levi Fragells Facebook-side, Jan Kåre Christensens blogg m.v.

Ja, men du kan jo imøtegå med argumenter, hevder snille rådgivere som ikke selv har prøvd den barske virkeligheten. Det samme prøvde jeg i flere år, men innså for 12 måneder siden at dette er komplett umulig. Det er et spill av tid og krefter.

Apostelen Paulus formante i Apostlenes gjerninger 20:29:
«glupske ulver (vil) trenge inn blant dere, og de skåner ikke flokken».

Ulveflokken som Paulus advarte imot, minner ikke lite om flokken som beveger seg taktfast med hat, hets og trusler i visse sosiale medier. Apostelen Paulus ville ikke at vi skulle menge oss med sånne, og det samme gjelder idag. Så får redaktørene i Dagen og Vårt Land samt Fragell & Christensen klage over at de ikke får boltre seg med hets og hat-ytringer. Slikt «innleggs-engasjement» gir hits og derav følger statlig pengestøtte og ros fra trendye media-forskere. Kommersiell fråtsing i menneskeskjebner, kaller jeg dette.

Hvis jeg kommenterer på en side eller i en tråd der hets og hat får utfolde seg, da gjør jeg meg tilgjengelig for tagging og meldinger som søker min oppmerksomhet – med en flom av hets og hat-ytringer!

Jeg har blokkert mer enn 150 nordmenn fra min Facebook-side som alle tilhører den aggressive anti-karismatiske krets fordi disse mennesker evner ikke å føre samtale uten å krenke og hetse. De fortjener ikke tilgang til våre plattformer.

Typisk er at de bruker våre sider til å kalle mine venner (og meg) «kjeltring, morder, charlatan, lurendreier, overgriper, ondsinnet. gal» og så videre, og så videre. Når man skjeller ut medmennesker på slike måter, da dreier det seg ikke om å være «enig» eller «uenig». Dette er hets og hat-ytringer, og slike mennesker bør miste tilgangen til seriøse plattformer.
(sitat slutt).

Hva skal jeg skrive her? Ikke et sitat av meg, bare masse løgnaktige påstander der ikke noe er sant.
Jeg har aldri gjort noe av det som blir påstått om meg her.
Kun avslørt og påpekt at horkarlen Jan Aage Torp lever i hor med å være skilt og gjengiftet som en troende.

La meg kort imøtegå horkarlen Jan Aage Torp her.

1.)  Horkarlen skriver: Den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg har satt endelig punktum for Jan Kåre Christensens virksomhet med å sjikanere.
Dette er en løgnaktig påstand fra bladet Kapital. Jeg har aldri noen gang hverken truet, sjikanert eller mobbet. Men er selv blitt dette mange ganger av bl.a. horkarlens støttespillere og som er på «lag» med ham.

2.)  Typisk er at de bruker våre sider til å kalle mine venner (og meg) «kjeltring, morder, charlatan, lurendreier, overgriper, ondsinnet. gal» og så videre, og så videre.

Dette er så løgnaktig det er mulig å være. Jeg har aldri noen gang oppsøkt horkarlen Jan Aage Torp på noen områder.
Aldri på Facebook.
Aldri på hans møter.
Aldri på hans mange nettfora.
Aldri i hans hjem eller på noen andre måter.
Det er helt hinsides og direkte løgn det horkarlen skriver her om meg.

At Torp mener at jeg bruker hans plattform og annet, for å lage kvalm og sjikanere er så langt fra sannheten det er mulig å komme.
Derfor prøver han overhode ikke å dokumentere dette. Men slenger bare ut en mengde med løgn, rykter og synsing.

Ikke en eneste påstand er dokumenturert. At han er blitt misbrukt av meg på noen som helst område eller jeg har truet eller oppført meg ufint er også løgn som alt annet han kommer med av påstander!

Forventer ikke at han noen gang kommer til å forandre seg, eller kommentere det jeg skriver.
Det er han for feig til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...