torsdag 26. juli 2018

Nr. 311: Hat-Pastor Jan Aage Torp ønsker å fremstå som en troverdig og uangripelig kristen-leder, sannheten er at han er en manipulator og horkarl!

Nr. 311:
Hat-Pastor Jan Aage Torp ønsker å fremstå som en troverdig og uangripelig kristen-leder, sannheten er at han er en manipulator og horkarl!

Det er samme «taktikken» i og rundt horkarlen Jan Aage Torp som det er blant de homofile og lesbiske. De har slik fokus på at de er undertrykte etc. sannheten er at de lever akkurat som de levde på Sodoma og Gomeras tid.

Som apostelen Paulus skriver det her.
Rom. 1. 26 Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvendte den naturlige bruk til den unaturlige, 27 og på samme vis forlot også mennene den naturlige bruk av kvinnen og brente i sin lyst efter hverandre, så at menn drev skjenselsverk med menn, og fikk på seg selv det vederlag for sin forvillelse som rett var. 28 Og likesom de ikke brydde seg om å eie Gud i kunnskap, så overgav Gud dem til et sinn som intet duer, så de gjorde det usømmelige. 32 slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det.
I de siste dagene har det spunnet rundt horkarlen Jan Aage Torp som jeg heretter akter å kalle han for fremover utelukkende. Da det er kun og alene horkarlens Jan Aage Torp liv som en troende med å være oppadgiftet og være en Pastor og apostel jeg har kritisert og påpekt.

Det er totalt skivebom og løgn det som står i dommen imot meg og den Himmelske blogg at det har vært skrevet så mye om Torp om andre ting enn dette at han er oppadgiftet. Det er hovedfokuset, alt annet bryr jeg meg døyten om.

At horkarlen Jan Aage Torp er en manipulator har han bevist til gangs da det f.eks. står i dommen imot meg og den Himmelske blogg at jeg har skrevet om ham så mye og nærmest fotforfulgt ham. Dette er blank løgn.

Jeg har vært på 1 møte med horkarlen Jan Aage Torp gjennom hele mitt liv.
Vet ikke hvor han bor, og har aldri oppsøkt ham hverken privat, på mail eller SMS.
Har drukket kafe og spist ute med ham en gang da han inviterte meg, det er mine eneste befatning med horkarlen Jan Aage Torp.
Bortsett fra den fiktive anmeldelse han kom imot meg og den Himmelske blogg med. Samt, rettsakene som politiet og domstolene har drevet med på vegne av horkarlen Jan Aage Torp (dette var selvfølgelig Satans angrep imot meg og den Himmelske blogg da han bruker mennesker som ikke er født på nytt imot en kristen virksomhet).

Sluttkommentar:

Horkarlen Jan Aage Torp ønsker å fremstå som noe helt annet enn han er når han skriver om seg selv.
Men sannheten er at han er en manipulator og horkarl, det er den virkelige sannheten om ham.

Når horkarlens Jan Aage Torp ønsker å fremstå som en mann som er en kristen leder, så er det så langt borte fra sannheten det er mulig å komme.
Mannen lever i hor med å være gjengiftet som en troende. 

Det er her og den eneste kritikken av styrke jeg har skrevet og talt imot ham!

Alt annet har vært uvesentlig og irrelevant for og til meg, jeg har svært liten kjennskap til horkarlen Jan Aage Torp bortsett fra at han er skilt og gjengiftet med sin tidligere barnepike som bl.a. Todd Bentley er det.
Jeg og den Himmelske blogg er blitt utsatt for tidenes justismord da min kritikk er og har vært utelukkende imot gjengiftet, alt annet er irrelevant for meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...