onsdag 2. mai 2018

Nr. 308: Det er underlig at Jan Aage Torp som åpenbart står bak kriminelle handlinger, har fått en form for immunitet og blir «oversett» av Oslo politiet, da han hadde sittet i fengsel både i Sverige og Danmark for det han har gjort!


Nr. 308:
Det er underlig at Jan Aage Torp som åpenbart står bak kriminelle handlinger, har fått en form for immunitet og blir «oversett» av Oslo politiet, da han hadde sittet i fengsel både i Sverige og Danmark for det han har gjort!

Skjermdump av artikkel der narreapostel Jan Aage Torp skryter av at han har fått immunitet av politiet på Manglerud her i Oslo som tillater Torp å gjøre all den kriminell virksomhet han ønsker seg. Hadde han bodd i Danmark eller Sverige hadde han for tilsvarende ugjerninger åpenbart vært dømt til fengsel i flere år. Driver ut demoner av sine egne barn, leverer fiktive anmeldelser og lurer penger ut av andre i Guds og Jesu navn, mannen er åpenbar kriminell!
Overmaktsforhold og utnytte så store pengebeløp som opptil 1.4 Millioner ut av en person som er syk, savner vel sidestykke her i Norge av en Pastor å drive med? Rått, umenneskelig og rett ut Djevelske er det Jan Aage Torp driver med.Jeg har som sagt anmeldt Torp, også min kone men det har ikke ført frem.
Narreapostel Jan Aage Torp skriver så overveldende om dette, som bare viser at han har en form for immunitet og politiet bevist snur seg bort for hans kriminelle handlinger. Da han åpenbart hadde sittet i fengsel både i Danmark og Sverige for de samme handlingene som han i Norge har gjort!

Det er minst tre forhold meg narreapostel Jan Aage Torp som gjør ham til å være kriminell, dessverre har han i sammen med Norges to største nettroll fått immunitet av politiet her i Oslo. Vi snakker om mannen med faknavnet Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg som virker i fra UK her i Norge.

1.)  Da han anmeldte meg var det en fiktiv anmeldelse. Det var Torps raseri og hat imot meg og den Himmelske blogg som lå til grunn for hans anmeldelse. Da er det falske anklager da det er min forkynnelse imot gjengifte som Torp både har hatet og misliker, og fremdeles gjør det!
2.)  Torp har jevnlig drevet demoner og manipulert sine egne barn, som i andre land burer slike personer inne i fengsel.

At en ikke i Norge gjør det, og lar han holde på og endog fronter kampen imot BV er for meg helt uforståelig og sykt! Han er Norges minst skikket mann til å fronte en kamp imot Norsk barnevern som ikke klarer å skikke sin egen familie. Skriften sier også at han er verre enn en vantro, som lever slik Torp gjør!

1 Tim. 5. 8 Men dersom nogen ikke har omsorg for sine egne, og mest for sine husfolk, han har fornektet troen og er verre enn en vantro.

Torp har egentlig gått lengre enn disse da også hans x kone har vært på mye av den galskapen som Torp har drevet med i mange år. Her er det egentlig to stykker som har drevet en hel barneflokk til «vanvidd» med å drive ut demoner av dem opptil 7 ganger daglig. Med dette til grunn kan vi trygt si at ekteparet Jan Aage Torp og hans tidligere kone Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp) er kriminelle når andre blir siktet og dømt for langt mindre forseelser enn hva disse to har gjort sikker overfor sine barn på en periode 15 – 20 år. Tar vi med at Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp) far er dømt for pedofile ugjerninger også. Så må belastningen på disse ungene ha vært enorm. En dag fikk de høre at de var demonbesatte, neste dag at deres Bestefar som var misjonær og forkynner i Bolivia og i pinsebevegelsen drev med ting som egentlig ikke er verd å nevnes engang!
Når Torp ble skilt, gifter han seg med ei jente/dame som var nesten på alder med hans egne barn. Det er ikke bare det at Jan Aage Torp er kriminell, men han har åpenbart ikke noen hemninger eller hindringer i sitt liv på noen plan.
Dette er en fri «nåde-forkynnelse» som er ikke noe annet enn antikristelig!

http://fritanke.no/reportasje/synd-helvete-demoner-og-djevler-horer-ikke-hjemme-i-barneoppdragelse/19.77853.)  Narreapostel Jan Aage Torp har stått i flere overmaktsforhold. Bl.a. med en Serber, som bør få pengene tilbake og det med renter i fra Jan Aage Torp og hans tidligere kone Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp). Samt at dette er straffbart og kriminelt, som disse to burde blitt siktet og dømt for. Dette er allment kjent og Jan Aage Torp har selv innrømmet de faktiske forholdene, så her kunne det vært enkelt for politiet hvis de hadde ville å få en tilståelse dom. Alt har Torp innrømmet, og utnyttet og fått penger av en nokså syk person!

Det den nette sum av 1.4 Millioner, + renter og omkostninger. At vedkommende klarer seg rimelig godt i dag, gjør ikke x ekteparet Torps ugjerninger mindre kriminelle.Med andre ord, narreapostel Jan Aage Torp lever i hor etter Guds ord. Hopper buk eller går utenforbi Guds ord når det står i veien for ham

Samt, han er åpenbar kriminell som egentlig hører hjemme bak lås og slå som han ønsket for meg. Det er stedet for ham, ikke meg som følger Guds ord, og jeg følger også Norges lover og utnytter ikke syke personer til min egen vinning!

Jeg og min kone arbeider for våre egne penger, ikke utnytter andre mennesker som Torp gjør med å drive en fiktiv menighet som ikke er noe annet enn et skalkeskjul for en nedrig virksomhet.
Ser ut som Torp mener han er «fri» til å gjøre absolutt alt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser at jeg er utsatt for tidenes justismord!

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser...