fredag 27. april 2018

Nr. 304: Andre vestlige land burer inne Pastorer som ikke har gjort en brøkdel så mye ille som narreapostel Jan Aage Torp, når kommer tiden for ham?

Nr. 304:
Andre vestlige land burer inne Pastorer som ikke har gjort en brøkdel så mye ille som narreapostel Jan Aage Torp, når kommer tiden for ham?


Jan Aage Torps datter Christine Josephine Andreassen, :

Ordene runger fortsatt i hodet mitt innimellom. Jeg var knapt 11 år da jeg ble sendt på Faderhusets sommerleir i Danmark. Storebror ble torturert, og jeg ble lært opp til å gjemme meg, ofre livet for saken og redde de som ble kidnappet.

Sommerleiren skulle forberede oss på endetiden og på å kjempe kampen for Jesus. Lederne var overbevist om at endetiden var nær. Vi måtte derfor trenes opp til å bli soldater. Jeg var i gruppen for de yngste. Midt på natten ble vi vekket med skrik og rop om at en av deltakerne hadde blitt kidnappet. Vi fikk ikke engang en lommelykt for vi alene ble sendt ut i skogen for å lete etter deltakeren som var blitt kidnappet.

Videre lærte vi hvordan vi skulle gjemme oss for å ikke bli sett av de som kom for å ”ta oss kristne”. På leiren ble jeg lært opp til en virkelighetsforståelse som sa at verden ville oss vondt.

En dag ble vi stilt opp på en linje. De autoritære lederne fortalte oss med sterke ord at hvis vi noen gang ble kidnappet, skulle vi dø for saken. Vi skulle dø for Jesus. ”Jeg er en Guds soldat, drep meg om du vil.” skulle vi si. Vi øvde på det sammen. Lederne spurte oss en etter en, og vi måtte svare med strak rydd. Jeg var klar. Som elleveåring var jeg klar for å dø for saken.

Litt senere kom pappa glad hjem fra Zambia. Han var gira og engasjert; demonutdrivelse sto på planen for Oslokirken. Mamma prøvde å få meg til å bli hjemme, sa jeg ikke kunne gå glipp av skole, men vi visste alle at to uker skole ikke betydde så mye for en skoleflink 7. Klassing.

Reisen var lang, og plutselig satt jeg alene på et rom med jordgulv og en afrikansk dame. Hun ba meg puste i avispapir rullet sammen som et kremmerhus. Jeg hørte skrik og jammer overalt, men gjorde som jeg ble fortalt. Jeg pustet og gråt. Jeg var redd. Jeg skalv. Da vi var ferdige krysset hun av på en liste med ulike demoner jeg hadde i meg, sjalusi var en av dem. Hun sa jeg måtte komme tilbake for flere demonutdrivelser.
(sitat slutt).


Etter hva barna til Jan Aage Torp har uttalt seg, noe som hverken Jan Aage Torp eller hans tidligere kone Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp) har imøtegått.

Så ble barna drevet ut demoner utallige ganger. Bl.a. opptil syv ganger om dagen etter hva Anders Torp skriver.

Nå blir personer som har drevet på som ekteparet Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp) og Jan Aage Torp (bilde) straffet og kommer i fengsel.

Bilde av Jan Aage Torp og han daværende og rette kone etter Guds ord, Ann-Christin Düring Woll.

Hva som skjer med dette ekteparet er ikke godt å si, da min erfaring til nå er at av uforståelige grunner så får Jan Aage Torp og hans støttespillere immunitet hos Oslo politiet. Alt er tillatt for dem, men i utlandet så blir slike personer som Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp) og Jan Aage Torp straffet.
Her er et utdrag av et intervju med sønnen til narreapostel Jan Aage Torp, Anders.


- Synd, helvete, demoner og djevler hører ikke hjemme i barneoppdragelse

Anders Torp har fastet seg til beinrangel, blitt torturert og vært gjennom 17 demonutdrivelser. Pastorsønnen har hatt en oppvekst med ytterliggående kristendom.

Eksorsisme gjennom hyperventilering

Etter hvert som medlemstallet og pengestrømmen økte, leide Oslokirken et lokale i Dronningensgate i Oslo sentrum, og etablerte «Oslo Healing Center». Dette var et sted folk kunne oppsøke for å bli rensket for onde makter og søke helbredelse for «kroppslige, sjelelige og åndelige sykdommer» som det het. I realiteten drev de med eksorsisme, forteller Anders Torp. Han var med på det hele.

- Tidligere hadde vi vært i Zambia og lært en spesiell teknikk for demonutdrivelse. Et par av de zambiske pastorene hadde blitt med til Norge og jobbet på healingsenteret, forteller Anders Torp.
Metoden består i noen spesielle pusteøvelser, som egentlig ikke er noe annet enn hyperventilering.

- De som kom innom fikk raskt høre at de var besatt av demoner, og man ble overtalt til å gjøre et forsøk med den spesielle pusteteknikken. Og hva er det som skjer hvis man hyperventilerer i 10-30 minutter? Jo, man blir svimmel, får vondt i hodet, får kramper og kan til og med miste bevisstheten. Disse naturlige fysiske reaksjonene, som kommer på grunn av hyperventileringen, blir man fortalt er tegn på at demonene kommer ut av kroppen. En person som får fysiske reaksjoner, vil tro at hun eller han virkelig er besatt. Dermed har man fullstendig kontroll over personen, som i de fleste tilfeller vil gjøre alt for å bli kvitt besettelsen. Med denne teknikken kan hvem som helst bli overbevist om at de faktisk er besatte av onde makter. Hele prosessen er et maktovergrep, sier Anders.

Han forteller at han selv vært gjennom prosessen 17 ganger.

- Mye av dette husker jeg ingenting fra. Jeg var helt uforberedt på hvordan kroppen reagerer på hyperventilering. Mange fikk helt blackout, ble rabiate og kunne finne på å rope ting som «jeg er satan». Det meste av dette skjedde med meg også, forteller han.

De fysiske reaksjonene som settes i gang av hyperventileringen, ble altså beviset på at man faktisk er besatt, og at demonene var på vei ut.

- Når man faktisk tror på dette, påvirker det jo også den fysiske reaksjonen. La oss si at en person har blitt fortalt og trent til å tro at personen er en hund. Da vil denne personen oppføre seg som en hund. Blir man manipulert til å tro at man er besatt av en demon, så vil man oppføre seg som om man var besatt av en demon. Så enkelt er det egentlig, sier han.

Torturtrening før "de siste tider"

En annen ting Anders Torp gikk gjennom i sin tid i Oslokirken, var leiren «Joel's Army Bootcamp» i Danmark. Han forteller om en militant treningsleir der deltakerne skulle trenes opp til å kjempe i den siste krigen som skal komme før «opprykkelsen» - en forestilling evangelisk kristne har om at de troende vil bli rykket opp og hentet til Gud, mens de ikketroende vil bli igjen og oppleve trengselstiden i forkant av dommedag.

- Menigheten Faderhuset i Danmark, som Oslokirken samarbeidet mye med, hadde fått med seg to tøffinger fra det danske forsvaret. Vi fulgte militær disiplin, brukte kodenavn og lærte oss å spionere. Men verre var det at vi ble trent i å tåle tortur. Vi stod oppstilt urørlig i firefem timer. Mange besvimte. Vi ble bortført av lederen i menigheten og utsatt for brutale forhørsteknikker. Jeg fikk sand i halsen, opplevde vanntortur og ble slått og sparket. Mye av dette foregikk mens vi hadde hette over hodet. De som fikk panikk og knakk sammen ble utsatt ekstra hardhendt behandling slik at de skulle bli herdet, forteller han.

Anders var 17 år da dette skjedde i 2005. De yngste deltagerne bare var 12-13 år, frivillig sendt dit av sine foreldre, forteller han.

Han understreker at det sikkert kunne virke for omgivelsene som om han gikk inn i mye av dette frivillig, og til og med velvillig. Det er imidlertid flere former for tvang, mener han.

- Når man helt siden fødselen har blitt indoktrinert inn i en spesiell og snever måte å tenke på, klarer man ikke å tenke fritt. Tvang trenger ikke alltid å være fysisk og direkte, noe Levi Fragells nylig utgitte selvbiografi er et godt eksempel på. Det er denne langvarige og psykiske tvangen jeg nå endelig har greid å frigjøre meg fra, sier han.
(sitat slutt).

Sluttkommentar:

Det er eksempler i fra Sverige og Danmark på at såkalte pastorer er blitt dømt for å gjøre det samme imot sine egne barn som tidligere ekteparet Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp) og Jan Aage Torp har gjort imot sine barn.

Se her for linker:


En frikirkepastor i Göteborg er dømt til ett års fengsel for å ha forsøkt å drive demoner ut av tenåringsdatteren.

Ifølge Göteborgs-Posten var datteren selv medlem av frikirken. Hun har fortalt at hun ble utsatt for vold, trusler og krenkelser av faren.

Ifølge tingretten har dette pågått i over fire år.

Det var en rådgiver ved et ungdomsmottak som meldte ifra om situasjonen i 2017.

Faren er også dømt til å betale datteren 35.000 kroner i oppreisning.

(sitat slutt).


Straffedømt pastor anker dommen på 3 og et halvt års fengsel Den dansk/amerikanske  Christian Laursen Raburn som var ungdomspastor i «Byens kirke i Silkeborg» var blant dem som fikk unge til å falle under «Guds kraft» i møtene. Imidlertid viste det seg at den svært karismatiske ungdomspastoren også hadde en annen side, en mørk side som førte til at den 30 år gamle ungdomspastoren ble dømt til tre og et halvt års fengsel og utvisning fra Danmark.
(sitat slutt).

Vi vet at det som ekteparet Ann-Christin Düring Woll (tidligere Torp) og Jan Aage Torp har holdt på med å drive ut demoner av sine barn med inntil 7 ganger daglig minner oss om det som andre i dag sitter i fengsel for. Om det da ikke burde og ville vært godt, rettferdig og riktig at det samme hadde skjedd her i Norge som det har skjedd i Danmark og Sverige! Vi får håpe, tro og be om rettferdigheten også seirer i Norge, ikke bare i Danmark og Sverige!

Her er noen relaterte linker, som viser at hadde narreapostel Jan Aage Torp bodd i Sverige eller Danmark, hadde han nok ikke vært en fri mann.

Men sittet inne for det samme som andre siter inne for å ha påført sine barn traumer og annet som gjør ham til å være kriminell, en lurendreier og horkarl etter Guds ord!

Flere linker, se på dem også for å danne deg et helhetelig bilde:

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-87-mange-kritiserte-meg-for-advare.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/04/nr-299-simpelt-angrep-fra-skelys-ved.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/04/nr-293-jan-aage-torp-fremstar-som.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/03/nr-265-rettsaken-imot-meg-var-en.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/03/nr-262-narreapostel-jan-aage-torp-er.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-252-narreapostelen-jan-aage-torp.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-230-politiet-pa-manglerud-har-begatt.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-228-todd-bentley-og-jan-aage-torp.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-227-torp-bryr-seg-ikke-lengre-om-sin.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/01/nr-211-jan-aage-torp-har-delagt-sin_10.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-185-pastor-jan-aage-torp-og-hans.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-175-pastor-og-den-apenbart.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-166-apent-brev-til-politimesteren-i.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-96-jan-aage-torp-fremstar-som-en.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-84-ann-christin-during-woll-og-aina.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-81-jesussoldaten-halvveis-ute-i-boka.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-60-hat-pastoren-torp-har-na-nadd.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-6-i-mine-yne-er-jeg-ikke-overhode.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser at jeg er utsatt for tidenes justismord!

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser...