torsdag 26. april 2018

Nr. 303: Liv Signe Navarsete fremstår som drama dronning etter at Jan Aage Torp har fremstått og vert selveste drama Kongen!

Nr. 303:
Liv Signe Navarsete fremstår som drama dronning etter at Jan Aage Torp har fremstått og vert selveste drama Kongen!


Målet er åpenbart. Få stengt bloggen og få meg inn på en lukket intuisjon!

Torodd Fuglesteg skriver, som er en av Torps beundrer.

Du og din kone vil selv bli stalket av JKC i de neste 30-40 aarene hvis intet blir gjort i saken med henhold til helsevernet. Spesielt i disse internett tider med anonyme profiler og muligheter til aa vere skjult vil stalking bli et stort problem utover. Det er ikke mye som trigger mentalt syke mennesker og/eller folk med Asbergers. ABB er paa den ekstreme enden av den skalaen. JCK heller noe i hans retning

Jan-Aage Torp

Christensen bedriver "Cyberstalking". Han er historie!
(Sitat slutt)

Her får jeg diagnosen av Torp som stalking og mentalt syk av Fuglesteg. Alt hva jeg noen gang har skrevet når hverken Torp eller Fuglesteg opp til anklene engang!

Videre av Torodd Fuglesteg.

Krogstien i Oslo er nu blitt et galehus. Noe mer kan det ikke sies.
(sitat slutt).

Torps «venner» tar jobben for «sjefen» selv. De har samme ånd og derfor samme onde mennesker!

Videre Torodd Fuglesteg:

Jeg tror det er helt urealistisk aa tro at JKC vil gi opp sin bortimot daglige terror av Torp i de neste 30 aarene med mindre han tas i forvaring gjennom tvungen behandling i en lukket mental institusjon. Jeg tror ikke at dagens prosess vil gjore noe annet enn at det synliggjores fra det offenlige at Torp og andre terroriseres av JKC. Og det er alt. Det i seg selv er bra. Men ikke losningen.
(sitat slutt).

Her mener de at jeg skal bli lukket inne på en lukket intuisjon. Dette forteller at mobbing og sjikanen av meg kan egentlig ikke bli verre! Bortsett fra hvis de begynner aktivt å ta dette i bruk!

Jeg har aldri kjent meg hverken draget, hatt lyst eller behov av å møte Torp på noen som helst måte. Jeg har skrevet om ham som en X der han skal være «Apostel» og «Pastor». Og andre jeg skriver om, har jeg samme forhold til stort sett. Det er at de kaller seg for forkynnere etc. men lever etter sitt eget kjød.

Samtidig lagt Guds ord, og Guds ord alene til grunn for hva jeg har ment og mener om Torp og Oslo kirken.

For min del er jeg primært opptatt av de tingene jeg skriver og taler om ut fra Bibelens syn på gjengifte og det å være forkynner og ha et tilsynsembete.

Bilde av Norges desidert styggeste og verste nettroll Torodd Fuglesteg som sitter i UK og lager kvalme i Norge, men han får holde på da politiet har gitt ham beskyttelse og åpenbart ikke ønsker å få tatt og buret ham inne.

Selv om han driver med trusler, dokumentforfalskning og alt annet det er mulig å drive med.

  


Liv Signe Navarsete og Jan Aage Torp fremstår for meg med en del slående negative og usympatiske trekk som gjør dem begge to til i mine øyne som drama kongen og drama dronningen.

Begge to har ved flere tilfeller hetset og sjikanert andre, men når de selv opplever noe av det samme selv. Så er de så såret og krenket at en lurer på om de er blitt skutt?

Men det er de ikke, men har fått noe imot seg som alle andre hadde bare ledd av og ikke brudd seg om.

Men hva gjør disse to? de prøver å få mest mulig oppmerksomheten rundt saken som gjelder dem selv. Men da de hetset og sjikanerte andre, da ville de be om nåde. Men overfor andre, er de ikke så nøye med å gi nåde, men desto mer krevende enn det er mulig å etterkomme forvente de begge to av andre.

Liv Signe Navarsete har hetset og sjikanert flere personer, hun er rett og slett vulgær og høyst krevende slik som hun fremstår. Her er noen eksempler.


Illsint Navarsete skjelte ut egen ungdomsleder

Senterungdommen krever full oppvask etter at en gruppe nyinnmeldte partimedlemmer ble vitne til at Sandra Borch ble skjelt ut av Sp-leder Liv Signe Navarsete.
(sitat slutt.)


Fra nettet om narreapostelen.

Selvsagt finnes det norske pastorer som uttaler seg like idiotisk som denne svenske pastoren, og en av disse er Jan-Aage Torp. Han har beskrevet homofili som "en kreftsvulst i samfunnet".
(sitat slutt).

Torp skjeller ut alt og alle, selv sin egen familie. Men etterpå når han selv blir «krenket» løper han til politiet for å få oppmerksomhet, og dessverre får han det.

Det er ikke tvil om at Liv Signe Navarsete fremstår som drama dronning etter at Jan Aage Torp har fremstått og vert selveste drama Kongen!

Disse to kjører saker som åpenbart ikke er kriminelle eller straffbare, og evner å sette andre i klisteret som de selv burde og skulle vært i. Dette er alarmerende.

Jeg kjenner ikke Narvasete, men jeg vet hvem narreapostelen er. Likheten mellom disse to er slående i den forstand at de begge to søker oppmerksomhet, slår i fra SEG. Men når de selv møter motstand, så blir de ille til mote. Det heter at den som er med på leken, må tåle steken. Disse to er personer som legger lista for andre på et punkt, der de forventer av andre at de er «prikkfrie»!

Mens de slev kan utale og skrive akkurat det som passer om andre, dette er det klassiske hykleriet!

Sluttkommentar:

Tror aldri at Liv Signe Navarsete anmeldelse vil føre frem. Hvis den det gjør, er det en tragedie. Hva hun fikk av tekstmelding er som ingenting imot hva f.eks. jeg har fått de 5 siste årene av den onde treenighet.

At Torps anmeldelse første frem overfor meg og den Himmelske blogg var ikke fordi anmeldelsen eller siktelsen var reel eller straffbare. Men fordi jeg ble utsatt for tidenes justismord. Det jeg ble dømt for ble ikke engang drøftet i retten, verre enn dette er ikke mulig å gjøre det. Dette er Norge ala 2018, trist!

Hevngjerrighet er også en menneskelig egenskap. Det oser av dette fra Oslo politiet, Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut, Jan Aage Torp og Liv Signe Narvasete. På den måten klarer de selv å gå fri, men evner å sette andre i «gapestokken».

Det ser vi ikke minst nå med Narvasete som sykemelder seg etter å ha fått alle andre enn henne selv å komme i et dårlig lys. Hun kan bare si at hun er sykemeldt og slipper å svare. Men andre avarer.

Torp gjorde det samme bl.a. i Oslo tingrett der han diktet opp tall og hendelser som ingen enn ham selv holdt frem. Dette var det som fikk meg domfelt, for meg så fremstår her Torp og enkelte andre som veldrevne narsissister og manipulatorer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...