mandag 16. april 2018

Nr. 290: Jan Aage Torp måtte avbryte tolkningen av Nicky Cruz da han forkynte om tilgivelse, skal Gud selv komme ned å fortelle at Torp må tilgi?!

Nr. 290:

Jan Aage Torp måtte avbryte tolkningen av Nicky Cruz da han forkynte om tilgivelse, skal Gud selv komme ned å fortelle at Torp må tilgi?!

Hørte på talen fra Sarons Dal av Evangelist Nicky Cruz der Pastor og den falske Apostel Jan Åge Torp tolket ham. Etter å ha blitt informert av en av mine mange støttespillere og søsken i Herren om dette.
Se selv ut i talen ca.1.55-2. timer. Seansen avslører Torp, ikke minst på bakgrunn av min konfrontasjon med ham der han hverken evner eller vil be om tilgivelse eller unnskyld for urett gjort imot meg og overfor en Herrens tjener!

 http://blog.janchristensen.net/2012/09/nr-467-pastor-sten-srensen-fra-karmy-er.html


At Torp forlot møtte da Nicky Cruz talte imot skilsmisse, sammen med Sten Sørensen var til demmes «fordel». Eller hva vet vi? Kvelden hadde vært omme for dem da de begge lever etter skriftens ord i synd eller hor!
Bilde av Guds mannen Nicky Cruz

 

Her er link til talen av Nicky Cruz der Torp begynte å tolke ham men evnet ikke å fullføre.

Det var minst to gjengiftede forkynnere på plattformen som aldri skulle ha vært der. Foruten Torp, så var den gjengiftede Pastor Sten Sørensen der også, som lever i hor etter skriftens ord.
Torp sier da Guds Ånd kom tilstede og Guds ord ble forkynt at han måtte avbryte da han ville ikke dø på scenen foran Herren. Dette er alvorlig at en ikke ser at Gud selv ville ta livet av ham, hvis han ikke omvender seg.
Dette er mange eksempler på i skriften at Gud tar livet av mennesker. Kommer tilbake med dette med egen artikkel.
Men her er et eksempel:
Ap.gj. 5.1. En mann som het Ananias og hans kone Saffira solgte en eiendom.  2 Men han stakk til side en del av pengene, og kona visste om det. Så kom han og la resten foran apostlenes føtter.  3 Da sa Peter: «Ananias, hvorfor har Satan fylt ditt hjerte, så du kan lyve for Den hellige ånd og stikke til side noe av det du fikk for jordstykket ditt?  4 Kunne du ikke ha beholdt det? Det var jo ditt. Og bestemte du ikke selv over pengene du solgte det for? Hvordan kunne du bestemme deg for dette i ditt hjerte? Det er ikke mennesker, men Gud du har løyet for.»  5 Da Ananias hørte det, falt han om og døde. Og alle som hørte det, ble grepet av stor frykt.  6 Noen unge menn kom og svøpte inn den døde. Så bar de ham bort og gravla ham.
     7 Omkring tre timer senere kom kona hans inn uten å vite om det som hadde skjedd.  8 Peter spurte henne: «Var dette alt dere fikk for jordstykket?» Hun svarte: «Ja, dette er alt.»  9 Da sa Peter til henne: «Hvordan kunne dere bli enige om å sette Herrens Ånd på prøve? Hør skrittene utenfor døren. Nå kommer de som har gravlagt mannen din; de skal bære ut deg også.» 10 Straks ség hun sammen ved føttene hans og døde. De unge mennene kom inn og fant henne død, og de bar henne ut og gravla henne ved siden av mannen. 11 Men hele menigheten og alle som hørte om det, ble grepet av frykt.
Relaterte linker:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...