lørdag 31. mars 2018

Nr. 278: Narreapostel Jan Aage Torp innrømmer nå for første gang at han lurte politiet og domstolene da det var hans hat til meg og den Himmelske blogg for vårt klare syn på gjengifte som han anmeldte oss for å få fjernet oss i fra nettet!

Nr. 278:
Narreapostel Jan Aage Torp innrømmer nå for første gang at han lurte politiet og domstolene da det var hans hat til meg og den Himmelske blogg for vårt klare syn på gjengifte som han anmeldte oss for å få fjernet oss i fra nettet!

Bilde av narreapostel Jan Aage Torp, som åpenbart hadde en hensikt med å få meg dømt. Det var å få stoppet meg og den Himmelske blogg å advare imot gjengifte blant forkynnere som har vært mitt eneste sanne motiv og mening med alt hva jeg har skrevet og talt om dette emne som Torp klarte å lute politiet og domstolene til å mene at det var brudd straffelovens paragraf 390a som rammer den som «ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd krenker en annens fred». Det hele er Norges historien største justismord og et angrep på tros- og ytringsfriheten. Men Norge sover, og reagerer derfor ikke! Det er som om det er 1 april året rundt blitt i Norge!
Narreapostel Jan Aage Torp innrømmer nå for første gang at han lurte politiet og domstolene da det var hans hat til meg og den Himmelske blogg for vårt klare syn på gjengifte som han anmeldte oss for å få fjernet oss i fra nettet!

Fra avisen Vårt Land der Torp hevder at han trenger en rettskraftig dom, for å få fjernet meg i fra Googles søkemotorer.

Dette sier Torp til avisen når han blir bedt om å kommentere saken mellom meg og han.

-         Så ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone. Jeg vil også kreve oppreisning gjennom økonomisk kompensasjon på 100.000,- kr. minst.

Christensen sier han ikke vil møte deg i, hva fortjener han av dom?

– Dersom han ikke frivillig blir med på en ordning og fjerner alt fra nettsidene og begrenser seg til generelle synspunkter, så ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone i fengsel!

Du loppet en person for 1.5 Millioner, hvordan klarte du det Jan Aage Torp?

-         Han var nokså syk, et lett «bytte»! Slik har jeg gjort med andre før og etter. Har evner til å smiske, lure, fordreie, lyve og loppe mennesker for alt de setter høyt og pris på!

Vårt Land spør hva er målet og hensikten med å lure politiet og påtalemakten til å tro på dine løgner.

-         Jeg forventer at han sletter alt som han har skrevet om alle, Jeg kommer til å henvende meg til Google og be om at de fjerner alt dette materialet fra deres søkemotor. Men da må det foreligge en rettskraftig dom.

Hvordan opplever du ting nå Torp etter å ha vunnet?

-         Det var helt utrolig at jeg vant, selv om jeg løy i retten og fortalte ikke sannheten slik den var at det var gjennom et ordskifte med meg og andre Christensen hadde skrevet de mengdene han har gjort på nettet. Men vi vant, det var det viktigste om dommen åpenbart var et justismord!

Men Christensen får boltre seg fritt på nettet, hva synes du om det?

-         Helt forferdelig, jeg prøvde å skremme han til taushet ved å sende faktura til han på 150.000,- kr for et gammelt bilde av meg. Han lot seg dessverre ikke skremme, ille. Jo, jeg hater det at jeg ikke har fått stoppet ham helt. Mitt mål har hele tiden å få stengt den bloggen, det har jeg ikke lykkes med enda!

Hvis Christensen har rett angående det at du lever i hor, hva med det?

-         Jeg er den uskyldige parten, jeg kan gjøre hva jeg vil, Guds nåde er stor, spesielt imot en Apostel som meg sier Torp som får bli det siste for denne omgang hva Torp mener om denne saken!

Jan Aage Torp skriver visstnok dette på nettstedet Søkelys i dag 1 april.

Jeg ser at denne Jan Kåre skriver at han synes det er galt og urettferdig at han blir sammenlignet med Anders Behring Breivik.

Desto mer jeg leser av Jan Kåre og desto mer han skriver om denne tapte saken sin, desto mer går det opp for meg at de to er åndelige brødre. De to lider av samme psykoser og det samme livssynet. De har samme syn på seg selv og verden rundt dem.

Ser man bort fra deres handlinger, er sammenligningen mellom disse to helt på sin plass og korrekt.

Han er en Anders Behring Breivik tilhenger har jeg skrevet mange ganger før, noe jeg også vedkjente meg i Oslo tingrett å ha sagt og skrevet!

Sluttkommentar:

At politiet og domstolene har trodd på Torp kommer av en ting, det klassiske kristendomshatet som ligger i alle ufrelste mennesker. De er under dom med sitt liv, tjener ikke Gud. Derfor vil de automatisk når Torp utleverer en rettferdig person som Judas gjorde med Jesus, gjøre alt for å knekke vedkommende. Det klassiske kristendomshatet imot Kristus står åpenbart sterkt, selv i Norge.

Her en artikkel om egentlig denne dommen hører hjemme, i søppelbøtta da den er en farse både når det gjelder rettsak, behandling og slutning.


Nr. 150:


Politikere kan godta det. Presidenter kan godta det. Domstoler kan godta det. Prester og biskoper kan godta det. EU og FN kan godta det. Ja hele verdens befolkning kan godta det. Det forandrer ikke det faktum at GUD vil aldri godta det. Gjengifte er synd for Jesus-troende mennesker, det står det klart og tydelig. Gud vil aldri i evighet godta synd!
Hva jeg har skrevet angående denne konflikten mellom meg og Manglerud politi/Jan Aage Torp vurderer jeg å gi det hele ut i bokform da overtrampene har vært så utrolig store.
Politiet skal belyse saken i dens fulle bredde, og må undersøke både det som kan tale for og det som kan tale mot den mistenkte. Her har de gjort alt for overse og fordreie det som er til min fordel. Mens det som taler imot meg, det forsterker og forstørrer de på verst tenkelige måte, regelrett kristendomdsforfølgelse er det og kristenfolket sover sin Tornerose søvn og er ikke var at det er her kampen om det kristne ekteskapet står.
Hva verdens mennesker holder på med er i mørke, men hva som foregår mellom to såkalte brødrer, det betyr alt!

Bilde av Isil som hugger hodene av sine motstandere. Nå er ikke Manglerud politiet like ille som Isil, men de vil være med i Jan Aage Torps «korstog» imot meg og den Himmelske blogg. Torps agenda har vært fra dag 1 å få fjernet meg og den Himmelske blogg fra nettet med en fiktiv anmeldelse som heter i jusen «falske anklager». Torp er og forblir en falsk apostel og narresist hvor mye andre, selv politiet skulle forsvare og mene at det er ikke riktig å si sannheten!

Torp har kommet med langt verre uttalser om meg enn hva jeg har skrevet om ham. Samt at hans «støttespillere eller stråmenn/kvinner har gått enda lengre enn Torp selv i mange henseende.

Det Torp, Manglerud politiet og andre holder på overfor meg er egentlig ikke noe annet en kristendomdsforfølgelse ikledd en paragraf for å stoppe min forkynnelse for det kristne ekteskaps idealet, en mann og en kvinne i et herlig samliv livet ut!

 isis-dreper.kristne


Jan Aage Torp som hele tiden spilt på sin sårhet og krenkede følelser.
Han er  sjikanert, krenket eller såret i det ytterste av stortå si engang, alt er kun et spill for å få fjernet meg og den Himmelske blogg fra nettet! Han selv har ikke gjort noe annet i alle de år han har holdt på som forkynner. Selv sin egen familie har han klart dette med, ungene fikk ungjelde mest!
Alt hva jeg har skrevet har vært saklig, bibelsk og sunt. Fri for sjikane, hat og annet da jeg kun har omtalt en offentlig forkynner som ikke preker eller lever etter Guds ord! Det er da min plikt å advare imot en slik falsk og dårlig hyrde!
En del av artiklene har jeg slettet, men vurderer å legge dem ut på nytt for å belyse saken enda mer og bedre. Samt at de artiklene som eventuelt er borte fra den Himmelske blogg blir tatt vare på. Har selvfølgelig lagt artiklene ikke bare ut på nettet og de ligger i harddisken fremdeles. Har også gjemt de unna slik at jeg uansett kan få gitt dem ut.
For å finansiere boka så hadde det vært godt med støtte økonomisk og forbønn!
Trenger forbønn og støtte for videre arbeid og tjeneste, vil du være med?
Takk!
Her er kontonummeret i DNB: 0535 06 05845
Vær velsignet i den Herre Jesu Kristi Navn!
Mulighetene er mange, men da må vi stå sammen og hjelpe hverandre fremover i tjenesten!

Sluttkommentar:
Hva skal tittelen på boka være? Jeg har tenkt noe slik:
«For disse artiklene ville hat-politiet på Manglerud ha meg fengslet!»

Det er selvfølgelig helt absurd hele saken da jeg aldri har kommet med noen hat ytringer, sjikane eller annet uverdig. Kun holdt frem Guds ord og en betraktning fra min side over en person som har ikke bare ødelagt sin egen familie, men også mange andre mennesker!

Samt han representerer en bevegelse som en må si er direkte falsk, forføriske og løgnaktig. Jeg tenker da på den pinse karismatiske bevegelse med disse som gir seg ut for å være Apostler, og jeg vet ikke hva. Og de er ikke noe annet enn falske profeter og hyrder som ikke er noen sanne hyrder.

Joh. e. 10. 12 Men den som er leiekar og ikke gjeter, og som selv ikke eier sauene, han forlater dem og flykter når han ser ulven komme, og ulven kaster seg over dem og sprer flokken. 13 For han er bare leiekar og har ingen omsorg for sauene.

Matt. 7. 15 Ta dere i vare for de falske profetene! De kommer til dere i saueham, men innvendig er de glupske ulver. 16 På fruktene skal dere kjenne dem. Plukker man druer av tornebusker eller fiken av tistler? 17 Et godt tre bærer god frukt, et dårlig tre bærer dårlig frukt. 18 Et godt tre kan ikke gi dårlig frukt, og et dårlig tre kan ikke gi god frukt. 19 Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hugget ned og kastet på ilden. 20 Derfor skal dere kjenne dem på fruktene.

Relaterte linker:|

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...