søndag 11. mars 2018

Nr. 261: Narreapostel Jan Aage Torp «overgikk» seg selv da han for første gang linket til en artikkel av meg der jeg kunne si ifra om ting fra mitt ståsted, men artikkelen ble fort slettet da den slo tilbake på ham!

Nr. 261:
Narreapostel Jan Aage Torp «overgikk» seg selv da han for første gang linket til en artikkel av meg der jeg kunne si ifra om ting fra mitt ståsted, men artikkelen ble fort slettet da den slo tilbake på ham!

Narreapostel Jan Aage Torp la ut for første gang en artikkel av meg som innbød til saklig diskusjon.

Dette slo fort tilbake på Torp, og han slettet den fort!

Trist at en ikke tillater sunn diskusjon der flere synspunkter har mulighet for å komme frem!

Se her for artikkel og videre diskusjon med skjermdump i fra hans artikkel om og av meg!

Denne artikkelen linket Torp til, før han slettet den:

Her får Torp ros for å tillate meg å kommentere, da ble den fort slettet, trist!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...