mandag 19. februar 2018

Nr. 248: Kort redegjørelse og dokumentasjon på hvorfor Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut er Norges to største nett-troll, som aldri vil bli straffet, da hat-krim gruppa på Manglerud politistasjon beskytter dem begge!

Nr. 248:
Kort redegjørelse og dokumentasjon på hvorfor Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut er Norges to største nett-troll, som aldri vil bli straffet, da hat-krim gruppa på Manglerud politistasjon beskytter dem begge!

Jeg har tatt meg tid å lese litt hva Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut har skrevet om meg og min familie de siste 4 – 5 årene!

Det er ikke tvil om at hva jeg og Jan Aage Torp har skrevet på nettet blir som en liten vind imot den «tornadoen» som disse to representerer!

At de slipper straff, rettsforfølgelse og annet, tror jeg kun at det er et land som Norge det er mulig!
Det er temmelig åpenbart at når de drøssevis ganger omtaler meg og Anders Behring Breivik som tvillingsjeler og identiske personligheter etc.

++++ Drøssevis med andre hatutspill, der jeg regner med at hadde vi samlet alt i sammen, så hadde vel det vært slik?

Jan Aage Torp med 1.000 hatmeldinger og løgnkommentarer.

Mannen med fiktivnavnet og pseudonymet Ansgar Braut 10.000.

Torodd Fuglesteg med 20.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-223-det-er-min-dd-som-er-jan-aage.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-229-narreapostel-jan-aage-torps-mal.html

Bilde av Anders Behring Breivik som Torodd Fuglesteg, Jan Aage Torp og Ansgar Braut mener at jeg er hans tvillingsjel og hans supporter. Ansgar Braut mener vi lider av det samme type sjeliske forstyrelse. Snakk om å mene det samme som Torp, som mener at jeg er «Anders Behring Breivik sympatisør».  «Anders Behring Breivik tilhenger og tvillingsjel». Dette er som en ond treenighet, disse tre! Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg.

http://fritanke.no/kommentar/satirebloggens-morke-side/19.10643


http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-141-saken-imot-meg-er-tidens.html

Har skrevet om Jan Aage Torp som har kommet med argumentasjon langt heftigere enn meg.

Samt at hva Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som er Norges to største nett-troll, har skrevet i denne saken overgår både meg og Torp mange ganger.

De vil aldri vil bli straffet, da hat-krim gruppa på Manglerud politistasjon beskytter dem begge!

Men jeg vil kort redegjøre for en liten brøkdel av hva de har skrevet.

Her er noe.

Først er forsvar fra en av mine støttespillere som er blitt «røket» ut:

Randi Ingwersen on 06/06/2014 at 10:08 said:

Ser “søkelys” skrive :
“søkelys on 05/06/2014 at 14:13 said:
“Buster. I dag er to nye menn uthengt i Jan Kåres private Se og Hør. Det er bare trist å se at intet syntes å bite på Christensen. Vi prøver så godt vi kan her og formane ham til omvendelse, men han fortsetter og fortsetter, rett og slett hakk i plata “.
————————————————————–
TENK OM DETTE VAR EN TEST……:(


Jeg ønsker gi dere noe å tenke på og jeg håper dere stopper 2 min og lytter, mange er låst helt fast i tankegangen, beklager uttrykket ,men jeg håper flere som roper på vekkelse forstår hva det betyr? Det betyr å bli vekket opp og jeg er overbevist om at det må starte med div. menigheter , men jeg lurer virkelig på om endel kristne virkelig ønsker å bli vekket ?
“SØKELYS ” , DERE MÅ JO LESE VIDERE FØR DERE SIER NOE VEL ? Kjell ?
Det står nemmelig ikke Jan Kåre som har skrevet den bloggen med de 2 søkelys påstår blir hengt ut , men 2 andre !! Flere leser som om de er “forblindet ” ? Alle ser jo hvordan Søkelys skriver….”Se her ,Buster, hva Jan Kåre skrive nå , nå skrev han det og nå skrev han det ” Søkelys burde vite bedre enn dette ? For slik jeg forstår det er du en eldre mann som har vært gift i 37 år ? Jeg pleier å lytte til eldre , ha respekt fordi jeg er så dum og tror de har mer erfaring , kunnskap og forståelse av Guds ord enn meg ovs og det burde de jo virkelig ha ? Barn forstår bedre ! ….. ÆSJ !
Dette viser bare hvor opphengt dere er i “TA” Jan Kåre….!!

Jo Buster, du ser det IKKE selv, men jeg kom utenfra og opplevde både deg og “Robert ” her som svært ekle mot meg også, slik dere hele tiden skriver mitt navn !Jeg kan lese og jeg er nøye også før jeg poster noe offentlig.
“Søkelys” bare fyrte av små kommentarer innimellom , ikke for å få andre til å endre språkbruken sin engang , men rett og slett for å fyre folk opp mot hverandre enda mer. Jeg sitter ikke her og ler av det , jeg smiler ikke engang, for min del er det mer alvorlig enn som så, men jeg kjenner flere andre gjør det og det fremstår ikke annet enn kvalmende ! Jeg blir uvell av det enkelt og greit.


Jeg svarte dere greit alle sammen, bruker aldri “stygge” ord ,likevel så dere IKKE hvordan dere holdt på imot meg, Fremstod som frekke og sarkastiske og når dere attpåtil skjuler deres fulle navn ,sier det seg selv. Hvordan ord Jan Kåre bruker har ikke jeg eller deg/dere noenting med ? Om han ønsker å bruke “sterke” ord for å få frem et budskap, så er det han sitt ansvar og ikke oss ?
Jan Kåre står hvertfall frem både med sitt fulle navn og telefonnummer, hvor han også ber mennesker ta kontakt meg han om det er “noe”, men det slår ikke feil og jeg tror dere er “pinsekristne” alle sammen…? Jeg tror helt ærlig at Den Norske kirke idag har bedre moral og holdninger enn hos mange frie kristne forsamlinger ,som virkelig er ute av kurs. Jeg tror til og med at forkynnelsen og Gudsfrykten også er mer tydelig der…
Hva jeg har opplevd med andre kristne var vondt, men når jeg så leste at Jan Kåre og kona hadde opplevd akkurat mye likt, bare med noen få års mellomrom og faktisk med de samme kristne, forstod at jeg overhodet ikke har var en eneste ,selv om det føltes nettopp sånn når det stod på.
Det sitter faktisk mange kristne tilbake ,som ikke går på møter idag, nettopp fordi andre kristne har behandlet de så dårlig og ikke kan skille på hva som er av ånden og hva som er kjødelig ,men når “LEDERE” ikke lenger klarer skille på synd og ondskap, løgn og sannhet, ja, da må det ropes et stort varsko !!
Dette er i full blomst og ondskapen har nådd flere “plattformer” ,men også å ta plass på 1 rad.
Det utvikler seg i rasende fart fordi ingen stopper det…..fordi de ikke vil “såre andre eller si de imot”.
Sannheten er at kommer det en “lysets engel ” som ser ut som det ja, så blir det antatt at det må det være. Si navnet Jesus og man er “inne” og med i “gjengen”……..den onde koser seg over hvor lett jobb han har idag i endel menigheter/forsamlinger og med en god del andre kristne.

TENK OM DETTE VAR EN TEST ?

Seriøst bør dere tenke før dere sier noe som helst.
Hva Jan Kåre gjør på sin blogg har dere her heller ingenting med, slutt å les der da om dere ikke takler det !
Så får heller de som dere påstår fått “problemer” ta kontakt med Jan Kåre selv ? ! Ikke sende dere ut her for å angripe han, for det er nettopp slik dere fremstår ovenfor meg og min mann.
Sarkasme har aldri vært fra Gud og mange forkynnere idag burde muligens heller vært “komikere” ? eller den ” nye Fleksnes” ?
Aldri glem at det er flest kristne mennesker som går på møtene deres og jeg skjønner at de ufrelste ikke ønsker ha noe av dette her.

Ja, Søkelys , dere tillater altfor mye “dritt” her og mange stygge uttalelser står dere for alene. Er ikke denne bloggen et “se og hør” så vet ikke jeg ?
Flere av deres støttespillere klarer helt alene og på egenhånd avsløre, i hele denne “diskusjonen” , få frem hvem det også dreier seg om ! Dere kommer jo ut med navna helt selv og hvordan tror dere de “involverte” opplever det ?
Jeg nevnte ikke et eneste navn og ikke Jan Kåre heller,men når jeg leser gjennom kommentarene så kommer mer og mer frem ! Følelsene og kjødet tar overhånd her rett og slett.

Jeg trenger ikke noe svar fra noen av dere !

Bjørn….så ekkel kommentar ! “ha ha ha ” dette er da virkelig mer alvorlig enn å le av ? Dere er ikke det spor bedre, heller verre enn flere andre kristne. Skikkelig ekkelt for min del å oppleve hvertfall.

La meg tilføye at “du” mangler kunnskap om Benny Hinn. Han fikk klart beskjed fra Gud at han skulle fortsette tjenesten sin ,men IKKE uten sin kone !
Det ekteskapet ordnet seg heldigvis igjen, i motsetning til slik flere “kjente” pinse forkynnere holder på.
Det er en stor skam og jeg skjønner ikke hvorfor de ikke slutter å forkynne , må de på “død og liv ” være på en plattform ??
Sannheten er når de selv føler de har “lidd” nok tar de “saken” i egne hender…med eller uten Gud.
Ingen lider av å gå ned fra en “plattform ” , men om de lever som kjødelige kristne vil jeg tro de sliter med å gjøre nettopp det ?
Jeg er overbevist om at mye og mange kristne engang startet i ånd, garantert,men idag har det kjødelige tatt over, og jeg og mitt. Hva andre kan velsigne meg med ovs. Jeg lurer på når Herren stopper det selv ?
Husk på, det som viskes om i det skjulte ,skal ropes ut fra hustakene. Dette burde alle kristne forstå og ta alvorlig også, når andre mennesker ikke er til stede blir vi fulgt med.

Beste er vel å tie ihjel denne bloggen, som mest sannsynlig er laget for nettopp være et “KRISTENT” “se og hør ” og for å “TA” Jan Kåre….så da folkens er det bedre å lese ” SE OG HØR UKEBLAD ” ! Finnes jo endel kristne som ikke engang innrømmer å lese ukebladet, men likevel er dem de første til å trive tak i det når de ser det hos andre….Det er en annen “historie”.
Jeg kan stå inne for alt jeg skriver om på sosiale medier. Jeg trenger heller ikke skjule mitt navn. Allltid komfortabelt ? Langt i fra, det koster mye å advare andre kristne, men om bare 1 forstår det er det verd det, har jeg tenkt eller er det ? Akkurat nå er jeg itvil om det….Nå er ikke jeg her inne for å krangle om det ene eller det andre. Ha det klart før dere gyver løs.
“Debatten” er vinklet i en helt annen retning og fokus enn det den i utgangspunktet var og det er ganske typisk.
Her virker til å være ganske mye frustrasjon og lite klarhet i hva Guds Ord sier.
Vi skal jo ikke gå på kompromiss med Guds ord fordi vi mennesker gjerne føler det ene og det andre ?
Jeg skal prøve å svare Torodd :)
Hadde jeg og min mann giftet oss ETTER frelsen, så blitt skilt og deretter gjengifte på hver vår kant , samt fortsatt å forkynne, da måtte vi lagt ned den tjenesten, så alvorlig ser vi på det.
Da måtte vi ha forventet at det ble “reaksjoner og fokus ” !
Synes Dere virkelig det er så rart ?
Det er endel kristne som uansett viser sin “støtte” om predikanter/evangelister og sangere for den saksskyld blir gjengifte som kristne og fortsetter tjenesten som om ingenting var hendt.
Man ser jo kristne fort er uten med sine “støtteerklæringer”, “Gud velsigne dere” og “nydelig par ” , “bare fortsette stå på “, “andre er bare misunnelige”….ovs. lista kunne blitt lang av flere utsagn som jeg er blitt ganske sjokkert over. Noen ganger tror jeg det er bedre tie.
Men hvorfor tro Gud velsigner alt ? og hvorfor støtte opp om ting som helt tydelig går imot Guds ord ?
Vi har tross alt en rettferdig Gud og en Gud som er nøye. Dessuten gjør Han ikke forskjell på noen, fra tidens begynnelse og til idag.


Du spør meg om bud 7, “Du skal ikke stjele”.
Jeg nummerer aldri bud . Klart kristne ikke skal stjele , men det gjelder jo alle og det er jo det vi lærer våre egne barn. Innerst inne vet alle at det er “galt”, men ta eks. bud 4, ” Du skal ære din far og din mor “.
I “gammel” oversettelse står det 4.bud slik : “Du skal hedre din far og din mor så det går deg godt og du får leve lenge i landet.
Men snu på det, hva om du IKKE hedre/ærer din far og din mor, hva da ? Svaret sier seg selv.
Tenk også på hvor mange “hvis” det står i Bibelen. Hvis vi gjør det eller det…men snu det…hvis ikke ?
Det er svært mange kristne idag som ser på noen bud som ” ikke så farlige og nøye IKKE holde “, mens andre igjen skal de være mer nøye med, enkelte bud .
Hadde det vært slik at budene var opphørt ,da hadde vi ikke trengt “Det gamle testamentet”. Paulus hadde jo kun det gamle testamentet å forholde seg til , det ble den gangen kalt ” Torah” , som ikke betyr loven, men det betyr “veiledning og instruksjoner”.
De er til for at vi skal ha noen rettesnorer å forholde oss til, så vi kan leve et best mulig liv.


La oss se hva som står skrevet.
Johannes 14,vers 21.


“Den som har Mine bud og holder dem, han er den som elsker Meg. Og den som elsker Meg, skal bli elsket av Min Far, og Jeg skal elske ham og åpenbare Meg for ham”.
Videre står det skrevet : ” Hvis noen elsker Meg , vil han holde Mitt ord “.


Hva er det som skjer idag? Jo de fleste lever som de selv ønsker og tydelig nekter innrette seg etter noen som helst bud eller advarsler og formaninger.
Jeg tror at det kan vanskelig å få lagt bort “popularitet” og “kjendisstatusen ” mange kristne også får når de enten er sangere eller forkynnere/evangelister.


Reinert Bonke kjenner de fleste kristne til og han forkynner : “Det er 1 ektefelle til ALLE, men hvis du ikke venter på den Gud har til deg har du mest sannsynlig tatt en annens ektefelle”.


Ønsker dere en god dag :)

Dette er hva Ansgar Braut har skrevet, bare en 20 kommentarer av hans regner jeg meg 10.000. Dette er hva Torodd Fuglesteg har skrevet, bare en 20 av hans 20.000 kommentarer. Les selv, hva jeg har skrevet både i innhold og mengde er som "barnemat" i forhold til disse to, og narreapostel Jan Aage Torp.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange ganger før?

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange gang...