fredag 16. februar 2018

Nr. 247: For narreapostel Jan Aage Torp var det ikke nok å vinne rettsaken, hans neste mål er åpenbart å få meg fjernet helt bort i fra nettet!

Nr. 247: 
For narreapostel Jan Aage Torp var det ikke nok å vinne rettsaken, hans neste mål er åpenbart å få meg fjernet helt bort i fra nettet!

Lover Christensen familien en fremtid som uteligger gjør en av Torps allierte!
Foto: Frans Van Heerden (free foto)Dette er den siste truende mailen fra Torodd Fuglesteg eller Ansgar Braut mener jeg?

Men jeg holder Jan Aage Torp ansvarlig for dette, da det var han som startet dette rabalderet imot meg og min familie.

Torp har kjørt sin egen familie i grøften, det er temmelig åpenbart det er det samme han vil gjøre med meg og min familie! Med priset være Herren, våre liv er under Jesu blod! Der kan og får ingen røre oss!


Det er en tjeneste for folk som vil holde seg anonyme og skjule hvem de er.

Fra wikipedia


Dette er sendt til min kones jobbmail, for at det skal garantert ramme oss.

Det står JAT under som kan være Jan Aage Torp? I hvert fall noen som er på hans side i denne åndskampen. De er åpenbart inspirert av Torp sitt blinde hat til meg og Guds ord!

Til: Berit Nyland Christensen

Emne: Hva synes du om snøen i Oslo?

Berit.

Hva synes du om å være uteligger? 
Kanskje ikke så hyggelig.

Men du er tydeligvis ikke klar over at du selv blir uteligger neste høst takket være din mann og hans tull kalt Justismord bloggen.

Kanskje liker du å ligge ute i minus 20 grader i en sovepose i et portrom som stinker av oppkast og piss? Tydeligvis gjør du det og du får garantert sjansen til å oppleve dette allerede neste vinter.

For når man er ferdig med internett trollet til høsten, har dere ikke mer enn fem kroner å rutte med. Det etter tvangssalget av hus, løsøre og bil.

Men du kan stoppe dette selv ved å stoppe din mann fra å gjøre deg til en uteligger. Du har et par uker på deg. Ta en titt ut i snøen. Ta en titt på uteliggerene. Vil du virkelig bli en av dem?

Ta dette som en siste advarsel. Du vet selv hva du skal gjøre.

JAT

----

Sent using Guerrillamail.com


Dette skriver Jan Aage Torp om meg:

«Anders Behring Breivik sympatisør».  «Anders Behring Breivik tilhenger og tvillingsjel».


«Jeg forventer at han sletter alt som han har skrevet om alle, Jeg kommer til å henvende meg til Google og be om at de fjerner alt dette materialet fra deres søkemotor. Men da må det foreligge en rettskraftig dom.»

«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også

Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "

"Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!
(sitat slutt).

Legg merke til at narreapostel Jan Aage Torp har nå fått det som ville.

Med å ha en rettskraftig dom, men han er åpenbart ikke fornøyd før han får meg bort helt fra nettet!

Han har ikke fått meg i fengsel som han ønsket, men ellers har han oppnådd alt!

Men han er åpenbart ikke fornøyd når han selv eller noen i og rundt ham må sende slike truende mailer for å radere meg ut! Det er så simpelt de kan forblitt!

Tenk å skrive og ønske slik som dette over en kristen broder:

«Dersom han ikke frivillig blir med på en ordning og fjerner alt fra nettsidene og begrenser seg til generelle synspunkter, så ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone.»

«Jeg forventer at han sletter alt som han har skrevet om alle, Jeg kommer til å henvende meg til Google og be om at de fjerner alt dette materialet fra deres søkemotor. Men da må det foreligge en rettskraftig dom.»

Som sagt, nå ønsker Torp og hans allierte å fjerne meg fullstendig!
Skal ikke få lov å skrive og tale offentlig, bare være tyst!

At jeg er dømt, det var åpenbart ikke godt nok, tragisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...