onsdag 14. februar 2018

Nr. 244: Hvordan definerer mann Jan Aage Torp, Kjell Sverre Andersen, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg som har drevet med kriminelle handlinger og annet på nettet over en lengre periode!?

Nr. 244:
Hvordan definerer mann Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg som har drevet med kriminelle handlinger og annet på nettet over en lengre periode!?

Bilde av Torodd Fuglesteg som jeg regner med har gjennom de 4 -5 siste årene skrevet enn 20.000 hatmeldinger imot meg og min familie som politiet totalt overser. Hva jeg har skrevet imot Torp, er som «barnemat». Selv Torp har brukt langt sterkere kara stikker av meg enn jeg av ham. Tar vi med at Ansgar Braut har vel kommet med 10.000 hatmeldinger og Torp 500 så regner jeg med at justismordet imot meg er så ille at det kan ikke bli vel større?


Legg merke til det lure smilet, et smil forteller mer enn tusen ord!
Her har Torodd nettopp lurte hele redaksjonen i VG og får et førsteside oppslag, Norges største nettroll er han jo!
Jan Aage Torp skriver rett ut at Anders Behring Breivik er demonbesatt og han kan gjøre han fri hvis Breivik selv vil det. Snakk om å vite mye!

Her mener Torp at jeg da også må være demonbesatt når Anders Behring Breivik er det (jeg er hans tvillingsjel og etterfølger ifølge Toro og Fuglesteg). Men hva med ham selv som profeterer i øst og vest, utnytter svake sjeler som han lopper for penger. Ved et tilfelle lurte han nesten 1.5 Millioner ut i fra en person som Torp mente var syk!

Her blir alt snudd på hode, det er altså Torp som kaller meg for følgende:

«Anders Behring Breivik sympatisør».  «Anders Behring Breivik tilhenger og tvillingsjel».

«Dersom han ikke frivillig blir med på en ordning og fjerner alt fra nettsidene og begrenser seg til generelle synspunkter, så ønsker jeg at politiet tar ut tiltale og stiller han for retten. Jeg har ingen skrupler med at han må sone.»


«Jeg forventer at han sletter alt som han har skrevet om alle, Jeg kommer til å henvende meg til Google og be om at de fjerner alt dette materialet fra deres søkemotor. Men da må det foreligge en rettskraftig dom.»

«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også

Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!

Hva skriver Ansgar Braut om meg og min familie?

Det er ikke lett å ha den fulle oversikten over da han har hatt regner jeg med en 50 Nick navn. Eller pseudonymersom det heter når mann skriver under dekke av et annet navn enn sitt eget som Ansgar Braut har gjort gjennom flere år, for å ramme meg og min familie!

Braut har truet meg og min familie på det groveste. 
Sendt mailer til min kone for å «informere» henne om diverse ting. Også på hennes jobbmail, og sendt mailer til min kones overordnede på jobben og sendt til min sønn etc.

Braut har kalt meg det meste, regner med at han har skrevet opp imot 10.000 meldinger til meg og min familie de 4 -5 siste årene. Det er formidabelt i hvert fall!

Her er noe av alt han har skrevet. Eller som jeg tror han har skrevet da det også kan finnes andre med pseudonym eller Nick navn.

Her er noe:

JKC er en grufull sosiopat og narsissistisk menneske. Da er det viktig at flere stiller opp og hjelper til å få dømt JKC til så hard straff som mulig. Hvor mange mennesker Christensen har ødelagt livet til opp gjennom årene er det ikke godt å si. Men det er klart mannen må stoppes så raskt som overhodet mulig.

Bloggen hans er rene helvetesbloggen, jeg hater den og vil gjøre alt for å stoppe den, lovlige som ulovlige midler.

I dag har han postet nok en laaang serie med løgner om meg.

Påstandene om at jeg har sendt brev som Jens B Jenssen dukker opp igjen, men jeg har ikke kjennskap til dette:-)

Han er også skråsikker på at jeg er den tredje personen som er ansvarlig for Smyrna Oslos hjemmeside.

Jeg forstår ikke at han tør å slenge ut løgner og injurier på den måten. Løgn, bedrageri og manipulasjon har rett og slett blitt en livsstil for Jan Kåre!

Løgn, dokumentforfalskning og bedrageri er som en rød tråd gjennom JKCs liv og virke!

Derfor tør jeg ikke å oppsøke en åpenbart GAL manns blogg mer, og slett ikke gå i en konversasjon med ham, og det kommer jeg heller ikke til å gjøre her!

Da er min konklusjon som følger; Jan Kåre har beviselig Asperger Syndrom, for han forstår overhodet ikke ordspill, ordtak, satire, sarkasme osv. Dette kombinert med dysleksi, gir selvsagt rom for misforståelser. MEN, å tro i fullt alvor, og skrive at man mener at en mann vil spise ham, er det endelige og fullstendige beviset på at Jan Kåre Christensen er RIV RUSKENDE GAL I HODET!!!!!

Dersom hans vakre hustru leser dette, så er hun faktisk forpliktet til å verne samfunnet og Jan Kåre selv, og sørge for å få ham tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus! Tiden er overmoden for at han får hjelp!

Politanmeld Jan Kåre Christensen.

Dette nettfolket har allerede en rettferdig dom mot seg for sjikane og terror av en annen person. Det blir en ren formalitet å gi han en ny dom. En dom som blir langt mer alvorlig enn 10 000 kroner i bot.

Det finnes ingen unnskyldninger for det han har gjort og fremdeles gjør. Politianmeld han og du vil få rettferdighet som på jord som i himmelen.

Det er opplagt at J. K. Christensen ikke er tilregnelig.

Jan Kåre Christensen vil aldri be om unnskyldning for noe som helst. Mannen liker å hetse. Han ånder og lever for å trakassere og sjikanere kristne personer.

Christensen ikke er noe annet enn en ondskapsfull mobber som verken har samvittighet, empati eller medmenneskelighet.

Heldigvis er det få som tar Christensen alvorlig.

Han er og blir en forvokst skoleunge som elsker å plage og slå dem ham hater.

Christensen var nok den i skolegården som sparket og spyttet på dem som var mindre enn ham.
Du er rettferdig dømt, Jan Kåre. Men det er ikke det jeg vil snakke om her.

Vet du hva folkeskikk er for noe, Jan Kåre? Vet du at det er dårlig folkeskikk å mobbe, terrorisere og sjikanere andre på nett og ellers?

Jeg kan ikke se at du har folkeskikk i det hele tatt. Jeg kan ikke se at du har et kristent sinnelag og en kristen adferd. Jeg bare ser en sosiopatisk terrorist og en mobber som forsøker å rettferdiggjøre terrorisme og mobbing. Noe som ikke kan rettferdiggjøres i det hele tatt.

Og du forsøker å rettferdiggjøre din fullstendige mangel på folkeskikk.

Det finner jeg provoserende. Det er ufattelig mange barn og voksne som i dag mobbes. Og du rettferdiggjør denne mobbingen. Provoserende.
Jeg oppgir ikke mitt navn til en terrorist (deg). Ikke vil jeg at min familie skal terroriseres og sjikaneres heller. Noe de ville ha blitt gjort av deg hadde jeg brukt mitt navn her.

Jeg oppgir ikke mitt navn til en terrorist (deg). Ikke vil jeg at min familie skal terroriseres og sjikaneres heller. Noe de ville ha blitt gjort av deg hadde jeg brukt mitt navn her.

På Sicilia ble navn og adresser til dommere hengt opp på telegraf og telefon stolper som hevn for at de dømte medlemmer av mafiaen til bøter og fengselsstraffer. Det samme har andre mafiaer og underverdener gjort i den senere tid. Både med plakater og med blogg og poster med dommerens navn og adresser i sosiale medier.

Dette for å tvinge dommeren til å være «hyggeligere» neste gang. Mange av dommere ble veldig «hyggelige» etter det. Noen forsvant også fra jordens overflate og ble i beste fall funnet igjen, døde, i inn og utmark.

Jeg synes ikke at det å henge ut dommere og andre som bare har gjort sin jobb, en ofte utakknemlig jobb, burde være tillatt. Dette burde automatisk gi fengselsstraffer eller opphold i psykiatriske institusjoner.

I dette tilfeller tolker jeg det dithen at de bare anser Jan Kåre som en stakkarslig taper, en dåre og en klovn som ikke har noensom helst form for troverdighet og evner til å skade dem eller noen andre.

Og da velger jeg også å være enig med politiet i deres vurdering av Jan Kåre.
I flere år har en kjetter som Christensen vært hovedoppslag på søkelys og det bare fortsetter…


Torodd Fuglesteg har skrevet regner jeg med enn 20.000 hatmeldinger imot meg og min familie de siste 4 – 5 årene.


Her er en av vel 20.000 hatmeldinger der jeg blir plassert i samme kategori som Anders Behring Breivik og dette gjør politiet ingenting med, det er helt utrolig!

Det har vært det mest utrolige som at jeg er tvillingsjel med Anders Behring Breivik Jeg er barne-morder supporter, jeg er hans tilhenger, støttespiller, forsvarer, kompanjong, han er min inspirasjonskilde og har samme ideologi etc.

Se for disse linkene:


http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-230-politiet-pa-manglerud-har-begatt.html

 http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-52-snart-blir-du-lagt-ut-pa-den.html

Sluttkommentar:

Torodd Fuglesteg som jeg regner med har gjennom de 4 -5 siste årene skrevet enn 20.000 hatmeldinger imot meg og min familie som politiet totalt overser. Hva jeg har skrevet imot Torp, er som «barnemat». Selv Torp har brukt langt sterkere kara stikker av meg enn jeg av ham. Tar vi med at Ansgar Braut har vel kommet med 10.000 hatmeldinger og Torp 500 så regner jeg med at justismordet imot meg er så ille at det kan ikke bli vel større?

Dette jeg her har skrevet er bare en promille av hva jeg kunne ha skrevet og krassheten i hva Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut har skrevet har jeg tatt med stort sett de «snillste» kommentarene!

Orker ikke å ta med de verste tingene, de er for drøye!

Jeg er dømt for mengde av skriverier. Når dette har vært debattert i rundt minst 5 år (på ulike blogger og nettfora om Torps miserable liv).

Da må da mengden bli stor!? Samt at dette har ikke retten drøftet, så er det justismord imot meg både med at «motparten» har skrevet mer.

Samt de har skrevet atskillig kvassere enn meg. Hele saken imot meg er et stort justismord! Norges historien garantert største, ikke verste, men største!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...