fredag 9. februar 2018

Nr. 239: Måten jeg er blitt møtt av myndigheter, domstolen og andre øvrigheter, er på mange måter lik hva Jesus opplevde da han ble utsatt for verdens historie største og verste justismord!

Nr. 239:
Måten jeg er blitt møtt av myndigheter, domstolen og andre øvrigheter, er på mange måter lik hva Jesus opplevde da han ble utsatt for verdens historie største og verste justismord!


Bilde av Torodd Fuglesteg som har gjennom flere år fått fritt herje med meg og familie på verst tenkelig måte.

Som viser bare at vi har et korrupt politi, og en like korrupt og lavmål domstoler som har dømt meg for noe som retten ikke har behandlet.

Her er noe av alt galskapen denne mannen har skrevet. Les selv, og han har også drevet med dokumentforfalskning og mange andre ting.
 http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-154-foruten-jan-aage-torp-og-torodd.html

 http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-88-politijurist-oda-karterud-og.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-46-pastor-og-apostel-jan-aage-torp.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-143-torodd-fuglesteg-lurte-vg-ansgar.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-51-ansgar-braut-blir-overbeskyttet.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/01/nr-209-det-er-narreapostel-jan-aage_10.html

http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-102-hetsen-og-mobbingen-imot-meg-og.html

http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-235-jeg-er-overbevist-at-den.html

 http://justismord.janchristensen.net/2018/02/nr-230-politiet-pa-manglerud-har-begatt.html
La meg si det med en gang, ingen kan sammenlignes med Jesus på noen måter, han er i en kategori for seg selv. Det er kun bruddstykker vi kan føle og kjenne likheter med, ikke mer!

Hvem sto med Jesus? Og hvem viste han forståelse? Hvem hatet Jesus og fikk ham korsfestet?

Når vi studerer Jesu liv, ikke minst hans siste dager og timer, så ser vi store likheter med hvordan jeg ble dømt, og hvordan Jesus ble dømt.

Satans taktikk er egentlig stort sett den samme hvis han vil ha radert ut et Herrens vitne.

Da er det løgn, manipulering og uærligheter i høysete. Jesus ble dømt til døden fordi han sa han var Guds sønn. Dette var et faktum, men datidens religiøse ledere hatet Jesus så inderlig, at dette var egentlig uten betydning. De ville ha han drept, koste hva det koste ville og måtte!

Lukas 22. 63 Og mennene som holdt Jesus, spottet ham og slo ham, 64 og de kastet et klæde over ham og spurte ham og sa: Spå nu: Hvem var det som slo dig? 65 Og mange andre spottord talte de til ham. 66 Da det nu blev dag, samledes folkets eldste og yppersteprestene og de skriftlærde, og de førte ham frem i sitt rådsmøte 67 og sa: Er du Messias, da si oss det! Men han sa til dem: Om jeg sier eder det, tror I det ikke; 68 og om jeg spør, svarer I ikke. 69 Men fra nu av skal Menneskesønnen sitte ved Guds krafts høire hånd. 70 Da sa de alle: Er du da Guds Sønn? Han sa til dem: I sier det; jeg er det. 71 Da sa de: Hvad skal vi mere med vidnesbyrd? Vi har jo selv hørt det av hans munn.

Jesus ble dømt til døden for det han var – Guds messias den salvede og hans Sønn!

Jeg ble også dømt for å påpeke at narreapostelen Jan Aage Torp lever i hor og han er manipulerende og «farlig» for andre mennesker i den forstand at han er en falsk, ikke ekte hyrde!

Vi leser også følgende: Lukas 23. 12 Den dag blev Pilatus og Herodes venner; før hadde de ligget i fiendskap med hverandre.

Det som ikke Guds kjærlighet kan gjøre, kan et felles hat gjøre. Både Pilatus og Herodes var noe for seg selv. Men deres hat og at de begge to mislikte Jesus, forenet de to. ikke bare kjærlighet, men også hat forener!

Narreapostelen Jan Aage Torp har i alle år ligget i klinsj med politiet og styresmaktene, nå fremstår de som bestevenner!

Den dagen de fikk dømt og tatt meg, ble Torp og politiet og andre som hater Jesus venner, historien gjentar seg!

Faktisk så ser vi også de som har stått med meg i denne kampen imot Satan og Torp, det er ikke de høyt på strå. Men heller de såkalte ringe i denne verden.

Joh.e. 19. 25 Men ved Jesu kors stod hans mor og hans mors søster, Maria, Klopas' hustru, og Maria Magdalena.

Jeg har som Jesus, min familie med meg og noen andre støttespillere, ikke mange og ikke mange «høyt» på strå.

1 Kor. 1. 26 For legg merke til eders kall, brødre, at ikke mange vise efter kjødet blev kalt, ikke mange mektige, ikke mange høibårne; 27 men det som er dårlig i verden, det utvalgte Gud sig for å gjøre de vise til skamme, og det som er svakt i verden, det utvalgte Gud sig for å gjøre det sterke til skamme, 28 og det som er lavt i verden, og det som er ringeaktet, det utvalgte Gud sig, det som ingenting er, for å gjøre til intet det som er noget, 29 forat intet kjød skal rose sig for Gud.

I sannhet, de som har stått med meg er ikke de med makt og innflytelse i denne verden. Men det som er «det som er dårlig i verden, det utvalgte Gud sig for å gjøre de vise til skamme, og det som er svakt i verden, det utvalgte Gud sig for å gjøre det sterke til skamme, og det som er lavt i verden, og det som er ringeaktet, det utvalgte Gud seg.»

Av alle som har uttalt seg offentlig, så har faktisk de alle fleste vært på «lag» med Torp, selv de såkalte kristne. Slik var det også med Jesus, dessverre de aller fleste var enig i korsfestelsen. Selv om det var tidens justismord. Verden vil alltid la seg bedra, derfor går den også sin undergang i møte!

Ifølge Vebjørn Selbekk er jeg et såkalt kristent nettroll.

Tenk, slik lyver de på meg, jeg er da alt annet enn dette! Skriver med åpen profil, men det er Torps lakeier som er det. Dette nevnes ikke av Selbekk eller noen andre, høyst merkelig!

Men slik løy de på Jesus, slik lyver de på meg!

Når vi leser alle «offentlige» utalser om Jesus, så var faktisk Pontius Pilatus som hadde mest å komme med. Slik er det også med meg. De kristne lederne slik som Alf Gjøsund har vært åpenbart inspirert av forførende ånder, og de fleste andre også. Men journalisten i humanetisk forbund, han har åpenbart skjønt, forstått og tør å skrive hva som er sant, rett og godt!

Han skriver at hvis jeg skulle vært straffet, så står andre foran meg i køen. Det viser bare hvor råttent Torp, politiet og domstolene er, at selv en journalist fra humanetisk forbund skjønner og forstår uendelig mer enn dem

Tar meg til slutt hans artikkel, der han går kraftig i rette med den falske Smyrna bloggen som er opprettet kun med det til formål, å sverte meg og min familie.

Dette skriver Even Gran i FriTanke om meg og Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som er Norges to største nettroll som har fått gjennom flere år helt fritt operer for å herje med meg og min familie. Politiet på Manglerud har fullstendig dritt i alt de har gjort, som viser bare at de er korrupte og ikke skikket for den jobben de er satt til å gjøre temmelig åpenbart!

Men Jesus sier, at vi skal bli hatet som han ble det. Det er dette vi nå ser med hvordan politiet og Norske domstoler har herjet og holdt på med meg.

Joh.e. 15. 18 Når verden hater eder, da skal I vite at den har hatet mig før eder. 19 Var I av verden, da vilde verden elske sitt eget; men fordi I ikke er av verden, men jeg har utvalgt eder av verden, derfor hater verden eder. 24 Hadde jeg ikke gjort de gjerninger blandt dem som ingen annen har gjort, da hadde de ikke synd; men nu har de sett dem og allikevel hatet både mig og min Fader

Der jeg har vært fritt vilt, og hva jeg har skrevet og talt. Er blitt blåst opp og løyet på av narreapostel Jan Aage Torp i Oslo tingrett til det ugjenkjennelige. Dette festet retten litt til selv om ikke noe av det var dokumentert, og debattanter!

Dette sier jeg i fra om her:
Tar meg til slutt hans artikkel, der han går kraftig i rette med den falske Smyrna bloggen som er opprettet kun med det til formål, å sverte meg og min familie.

Dette skriver Even Gran i FriTanke om meg og Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som er Norges to største nettroll som har fått gjennom flere år helt fritt operer for å herje med meg og min familie. Politiet på Manglerud har fullstendig dritt i alt de har gjort, som viser bare at de er korrupte og ikke skikket for den jobben de er satt til å gjøre temmelig åpenbart!
http://fritanke.no/kommentar/satirebloggens-morke-side/19.10643
Denne bloggposten ble delt av mange i forrige uke, og folk konkluderte med at det umulig kan være alvorlig ment. Men, det er ikke bare en tøyseblogg viser det seg.

Satirebloggens mørke side


«Smyrna menighet Oslo» var visst ikke bare satire likevel.


Tekst:


KOMMENTAR: Mange lot seg lure i forrige uke av artikkelen «Flommen på sørlandet er Guds straffedom over denne landsdelens homofile orgier!!!» på nettstedet til «Smyrna menighet i Oslo».
Flere delte den på sosiale medier i den tro at dette var et godt eksempel på hvor gærne enkelte ytterliggående kristne grupper kan være. Også Adresseavisen gikk på limpinnen og «tok satireblogg på fullt alvor», som Dagbladet formulerte det.
Det er lett å tenke at «Smyrna menighet i Oslo» bare er satire. Overskrifter som «Kvinner som går i bukser har påført Norge en epidemi av lesbiskhet» og «Bestill din kyskhets-seng fra Smyrna Menighet!» er så overdrevne at det umulig kan være ment alvorlig. Ifølge bloggen fungerer «kyskhets-sengen» ved at den økte vekten av to personer utløser pigger som kommer opp gjennom madrassen. Sengen selges «for det beskjedne beløp av 18 750 kroner».

I artikkelen «Bestill et kyskhet dress til din sønn eller sønnesønn fra Smyrna Menighet!» reklamerer menigheten for et kors som du kan binde poden fast til for å unngå onani. Med andre ord: Dette må være humor. Det må være satire. Ganske morsomt er det også. Det er vanskelig å unngå å le av overskrifter som «Er landskapsbilder av regnbuer egentlig skjult propaganda for den homofile og lesbiske mafia?»

Her lå det mer enn jeg trodde

En fugl kvitret meg imidlertid i øret her om dagen at det også finnes en annen nettside ved navn «Smyrna Oslo» – en menighet som ser ut til å mene 100% alvor. Hva tenker innehaveren av denne sida, Jan Kåre Christensen, om den andre Smyrna-menigheten i Oslo som driver gjøn med konservativ kristendom under samme navn. Kunne det ligge en sak her?
Da jeg fikk Christensen i tale, skjønte jeg fort at her var det en diger bakgrunnshistorie som hadde gått meg hus forbi.

I januar 2016 ble nemlig Jan Kåre Christensen dømt for sjikane over lengre tid mot en annen kristenkonservativ pastor, Jan-Aage Torp. Christensen har anklaget og hengt ut Torp for å leve i «hor» fordi han er skilt og gift på nytt. Ett av Christensens hovedanliggender som kristenpredikant er tydeligvis å henge ut kristenledere som bryter mot Bibelens forbud mot gjengifte. Skiller man seg og gifter seg igjen, er man ganske enkelt en «horkarl».

Når det gjelder «satirenettstedet» vi har ringt for å spørre om, sier Christensen at dette er et nettsted som Torp og to andre bruker for å slenge anonym dritt om han.
Jasså, så «Smyrna menighet i Oslo» er ikke bare skrevet av noen spøkefugler som vil drive gjøn med kristendommen? Nei, det er visst ikke det. For når jeg søker opp navnet «Jan Kåre Christensen» på bloggen får jeg mange treff, og her er tonen en ganske annen enn i tulleartiklene om homofile orgier på Sørlandet eller at kvinner i bukser fører til en «epidemi av lesbiskhet».
Artikkelen om Christensen, publisert i august i år, er ikke ment å være morsom. Den inneholder sterke og til dels injurierende beskyldninger. Hensikten er å oppsummere «10 år med Christensens terror og sjikane». Artikkelen er, i likhet med de nyere og morsommere satireartiklene, signert av pseudonymet «Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet».

Ingen vil vedstå seg bloggen

Søker vi lenger tilbake i arkivet finner vi mange artikler om Christensen. Helt siden april 2015 har det tydeligvis vært et høyt konfliktnivå mellom Christensen og artikkelforfatteren, som hele tiden oppgis å være pseudonymet «Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet».

«Breen» beskylder blant annet Christensen for ID-tyveri, løgnaktighet og prinsippløshet. Latterliggjøring brukes en god del, for eksempel i ironiske «takksigelser» til Christensen og kona.
Hvem kan denne mystiske «Arne Ulf Breen» være. Hvem står bak «Smyrna menighet Oslo»?
Christensen selv er ikke i tvil. Overfor Fritanke.no navngir han tre personer: Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut og ikke minst hans motpart i rettssaken han tapte i januar 2016, Jan-Aage Torp. Christensen sier at han har politianmeldt bloggen flere ganger, men at politiet ikke gjør noe.

Jeg tar en telefon til pastor Jan-Aage Torp. Han avviser å ha noe med bloggen å gjøre. Torp sier at han har blitt tipset om bloggen og lest litt i den. Også under rettssaken ble han spurt om han hadde noe med den å gjøre, noe han avviste.
Torp skjønner godt at Christensen reagerer på en del av det som står der, og sier at han selv hadde reagert meget sterkt om noen hadde skrevet en anonym blogg som hengte ut ham selv på samme måte. Torp registrerer at han selv kommer ganske godt ut av det på bloggen, men ønsker ikke å spekulere i hvem som kan stå bak den. Han synes det er injurierende at Christensen beskylder ham for å skrive bloggen, men kommer ikke til å forfølge saken.
Vi har også vært i kontakt med Torodd Fuglesteg som nevnes av Christensen. Han ønsker ikke å kommentere saken. Den tredje personen Christensen mener står bak bloggen, Ansgar Braut, er det usikkert om er en virkelig person eller et pseudonym. En profil med det navnet kommenterte tidligere i kommentarfeltet på Fritanke.no. Vi har prøvd å få kontakt, men har ikke fått noe svar.

Ikke noe å rope hurra for

Og der står saken. Bloggen som i forrige uke høstet mange flir for treffende og morsom kristensatire, og som til og med klarte å lure minst en stor avis, er også… ja, skal vi gå så langt som å si… en mobbeblogg?
Ja, det tror jeg faktisk man kan si. Latterliggjøringen, humoren, ironien og sarkasmen som brukes for å ramme Christensen og kona i enkelte av artiklene er infam. Det må vel også bemerkes at Christensen, i sin monomane fordømmelse av ting som i hans hode ikke er «bibelsk», er et enkelt offer.

Lærdommen får være at hvis man vil henge ut noen på nettet, bør man ikke, som Christensen, gå ut under fullt navn, henge ut navngitte personer og kalle dem «horebukker», «gamle griser» og slikt. Da blir du enkel å ta og kan fort ende opp med en dom i retten.

Da er det mye bedre å beskytte seg bak et subtilt tolkningsrom av smart humor, satire, sarkasme og ironi. Det er jo noe alle effektive mobbere vet. Ikke bank opp folk i skolegården. Skjær heller en stygg grimase som offeret ikke kan ta feil av, og si at du «ikke skjønner noenting» om du blir konfrontert. Kom heller med små jevnlige stikk som er vanskelige å konfrontere, men som likevel rammer nådeløst. Og hvis du bruker nettet kan du nyte godt av anonymitetens usårbarhet.
«Smyrna menighet Oslo» og «Arne Ulf Breen» holder med andre ord jevnt over et mobbefaglig høyere nivå enn Christensen. Men jeg synes definitivt ikke det fortjener noe mer enn en sånn passe sarkastisk gratulasjon fra min side.

Er man så smart at man kan skrive så morsom og treffende satire som en del av det vi finner på «Smyrna Menighet Oslo», så bør man også være så smart at man lar være å trakassere folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...