torsdag 1. februar 2018

Nr. 223: Det er min død som er Jan Aage Torps lakeier og pudler utalte mål for denne prosessen imot meg, som Manglerud politiet er med på å gjennomføre!

Nr. 223:
Det er min død som er Jan Aage Torps lakeier og pudler utalte mål for denne prosessen imot meg, som Manglerud politiet er med på å gjennomføre!


Jeg har fått spørsmål hvem disse to lakeier og pudlene til Jan Aage Torp er. 

Nå er det flere som har svertet og hetset meg på nettet som Bjørn Storm Johansen, Finn Jarle Sæle, Vebjørn Selbekk, Alf Gjøsund, Birgir Hermansen, Fri pinsevenn, Siri Haugen, Hildegunn Tangeraas Doelitzsch og mange andre.
Men de to verste i så måte, det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver sikkert under en 20-30 forskjellige navn. Alt for å henge ut meg og min familie!
Hvis det jeg har skrevet er straffbart, så må hva Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg skrevet være livstidsdommer.
Så stor forskjell er det, derfor er hele saken imot meg ikke noe annet enn et justismord det største, ikke verste i Norges historien, garantert!

Torodd Fuglesteg skrev følgende:
«Hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Dermed er oppdraget fullfort.»

 
Torodd Fuglesteg on 19/10/2014 at 22:09 said:
Okke som; det er minst to saker hos politiet mot JKC for oyeblikket. I tillegg jobber andre med sakene samt at flere planlegger personlige oppmoter hos JKC, bopel eller jobb, for aa snakke med Christensen om hans kloakkblogg. En eller flere mediehuser jobber med saker for publisering.
Jeg tror vi sier at det er det.
Ansgar: Du er ung og blond. Du vil lere aa aldri ta personlig kontakt med sinnsyke mennesker da de vil utnytte dette for alt det er verdt. Av feil blir man klok. Av trial and errors, formes meget gode mennesker. Fortsett med det.
Og hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Noe som vi har oppnaadd ser jeg. Politi, advokater og doktorer har faatt alt det de trenger. Dermed er oppdraget fullfort.

Bilde av tau som vi vet blir brukt ved med henging.
Dette skriver Jan Aage Torps lakeier og pudler er målet som skal skje med meg.
Snakk om å være kriminelle, og politiet bare overser dette som det aldri er blitt skrevet og ønsket fra demmes side.


Det finner regner jeg opp imot 20.000 hatmeldinger som er skrevet imot meg og min familie på nettet de siste tre årene?
Antallet er i hvert fall formidabelt. Dette har skjedd i all hovedsak på tre nettsteder:
Søkelys, på Torps mange fora og den falske Smyrna bloggen er de nettstedene som en finner til sammen dette antallet. Og tar en med hva som er blitt skrevet av mailer til meg, min familie og arbeidsgivere og annet. Garantert opp imot 20.000 hatmeldinger som politiet helt bevist overser, snakk om å være politiet nesten i fra Nord Korea eller Saudi Arabia.
Hva jeg har skrevet og talt, blir forstyrret og forsterket opp til det ugjenkjennelige. Hva andre skriver og taker blir totalt oversett og utelatt!

Da blir egentlig hele saken imot meg som en heksejakt!

Skal ikke skrive enda en lang artikkel, men her er dokumentasjon på at det er min død som er målet for hele prosessen.
Det forteller meg at når politiet, det såkalt forebyggende politiet på Manglerud ikke reagerer selv dette.
Da har vi med et politi som dypeste sett er kriminelle, og forsvarer kriminell aktivitet på nettet! Ønske om andres død åpenlyst er ikke kriminelt, men å skrive at en Pastor som er skilt og gjengiftet lever i hor, det er kriminelt!


«Pastor» og narreApostel Jan Aage Torp fremstår som en klassisk psykopat og farlig leder på sin egen blogg igjen og igjen!


Bilde av Rut Helen Gjævert som Torp åpenbart også hater som han hater meg og den Himmelske blogg.
Han kan han ikke få trykket langt ned i dritten når han utaler seg om henne som han gjør om meg. Snakk om å være stjernepsykopat og narreApostel de lux!

Rut Helen ble hatet av Jan Aage Torp p.g.a. dette:

http://www.vgtv.no/#!/video/125411/frelst-episode-4-tvilen


Torps forhold til sine barn er åpenbart helt ute å kjøre, se her:

http://blog.janchristensen.net/2016/06/nr-1555-hvorfor-grep-ikke-barnevernet.html


Men også omtalen av andre mennesker der det ikke er lederens feil det som skjer, men de stakkars personene som oppsøker de ulike miljøene og menigheten sine feil. Hvis de sa skulle BEGYNNE Å KRITISERE DE!


DETTE ER IKKE NOE ANNET ENN EN NARREAPOSTEL OG PSYKOPAT SOM SKRIVER SLIKT SOM DETTE:

Karismatisk lederskap: Du får de ledere du fortjener

14/06/2016

Mye anklager et blitt rettet mot karismatiske ledere i norsk kristenhet gjennom de siste tre måneder.


Jeg har tenkt mange ganger på hvordan folk skifter roller (ham) veldig, veldig lett. Folk som trodde på sin utkårede og salvede leder, nesten på linje med Kristus selv. Og nå retter de pekefingeren mot samme person.

Hvorfor skal Stephan Christiansen demoniseres i 2016 av en hyper-radikal ung dame som oppsøkte dette miljø i 2000-2004? Hvorfor skal grupper i Slemmestad som var super-overgitt til Sannhetens Ord for 10-15 år siden sette igang mediastorm mot dem idag? Og det samme overfor pastor Ole-Bjørn Urne i Sentermenigheten Asker? Listen er lang.

Folk hyller frem ledere som samsvarer med noe i dem selv. Og når de selv når sine egne grenser, da retter de pekefingeren mot lederne som de selv heiet frem.

(sitat slutt).


Det er da mennesker som oppsøker de kristne miljøene og menigheten som skal få hjelp og veiledning. Klarer en ikke å takle dette, så er en på feil plass. Selvfølgelig er det vanskelige mennesker, men her er det åpenbart de vanskeligste vært lederen som har utnyttet sin posisjon og nesten drevet med rovdrift på sine medlemmer og tilhengere. At Jan Aage Torp kritiserer dem for å si i fra, og gjør de det, stakkars dem! Da er de hyperadikale og alt annet. Det er faktisk slike mennesker som søker inn til det kristne felleskapet, mennesker som søker noe av verdi og som har Gud i seg!


Men hva gjør Jan Aage Torp? Avfeier disse som et utskudd og mennesker som er ute etter å lage vanskeligheter, her er den dårlige hyrden omtalt i Esekiel 34 vi finner i Torps utlegning og væremåte. Jan Aage Torp er og forblir og være en dårlig hyrde og narreApostel, ikke mer eller mindre!


Som Hyrde og Pastor, gi aldri skylden på fårene, men på lederskapet!


Her ser vi et klassisk eksempel på ansvarsfraskrivelse av værste sort. Det er klart, er vi ledere og hyrder og forventer at alle skal bakke oss opp. Det blir det mest usunne som er, selvfølgelig skal vi få lov å kritisere, og Guds ord gir sine klare anbefalinger hvordan dette skal skje.


Her er et eksempel:


1 Tim. 5. 19 Ta ikke imot nogen klage mot en eldste uten efter to eller tre vidner.


Guds ord sier at en enkel klage er ikke nok, det må være flere. Det forteller meg at hvis det er kun èn som fremfører en klage imot en leder og hyrde, så er ikke det nok til å «felle» og få vedkommende avsatt. Det må minst være to, helst flere!


Dette ivaretar begge parter, dette liker ikke Jan Aage Torp og likesinnede. Nå er det fremkommet minst hundre anklager imot forskjellige såkalte kristne ledere og hyrder innforbi den pinse/karismatiske bevegelse, og enda har ingen gått!


Det forteller meg bare hvor ubibelsk og usunn denne bevegelse er, de burde for lenge siden gått av, og Jan Aage Torp som den første som har fått den sterkeste og hardeste medfarten der det er hans egen barn som har fremført den sterkeste og hardeste kritikken. Her sier Guds ord følgende:


1 Tim. 3. 4 en som styrer sitt eget hus vel og har lydige barn med all sømmelighet 5 - men hvis nogen ikke vet å styre sitt eget hus, hvorledes kan han da ha omsorg for Guds menighet?


Her blir faktisk vitnesbyrde imot Jan Aage Torp overveldende, bare her.

Les dette:


Skal vi ikke få lov å kritisere ledere? Også de vi før har sett opp til?Jan Aage Torp skriver følgende: «Hvorfor skal Stephan Christiansen demoniseres i 2016 av en hyper-radikal ung dame som oppsøkte dette miljø i 2000-2004? Hvorfor skal grupper i Slemmestad som var super-overgitt til Sannhetens Ord for 10-15 år siden sette igang mediastorm mot dem idag?»

Problemet for Torp er mange her, jeg har sagt akkurat det samme som disse selv om jeg ikke har vanket eller gått i disse miljøene. Og her blir alt snudd på hode, disse menneskene gikk bare redelig frem, men ble møtt av maktmennesker som ville ha kontrollen slik Torp åpenbart hele tiden ønsker seg.

Rut Gjævert spurte kun om en samtale med Stephan Christiansen, noe han aviste selv om hun hadde vært en trofast medarbeider. Med andre ord, her er det mennesker som søker makt, og den makten slipper de aldri i fra seg!


Sluttkommetar:

Torp angriper ekstreme synder, det er vel og bra. Men der han sitter fast med hensyn til gjengifte og det vitnesbyrde han skal ha overfor sin egen familie, det er her Torp har spilt falitt. Dette tar Torp helt bevist ikke opp for da blir han selv avslørt. Det er derfor også Torp hater meg og den Himmelske blogg, vi har avslørt ham som den han er. En stjernepsykopat og narreApostel!

Relaterte linker: 
http://blog.janchristensen.net/2016/06/nr-1543-ansgar-braut-har-totalt.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1438-det-er-pafallende-at.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1372-tingrettens-dom-viser-med-all.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1502-jeg-vet-ikke-hvorfor.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1506-det-er-min-dd-som-er-jan-aage.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1509-torodd-fuglesteg-sender-mailer.html

http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1522-det-er-hva-jan-aage-torp-har.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1378-her-er-de-10000-hatmeldigner.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-903-pastor-jan-aage-torp-har.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1284-torodd-fuglesteg-norges.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1522-det-er-hva-jan-aage-torp-har.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1539-har-det-klikka-for-norges.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1277-ansgar-braut-blir-overbeskyttet.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1281-jan-aage-torp-og-ansgar-braut.html
http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1284-torodd-fuglesteg-norges.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1344-nettheten-fortsetter-imot-meg.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1346-jan-aage-torp-legger-ut.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1346-jan-aage-torp-legger-ut.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1346-jan-aage-torp-legger-ut.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1357-kjre-troende-venner-be-om-at.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1367-netthetsen-imot-min-familie.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1375-her-er-de-10000-hatmeldinger.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1379-mannen-med-pseudonymet-ansgar.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1382-en-kort-dokumentasjon-pa-jan.html
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1392-hetsen-og-mobbingen-imot-meg-og.html
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1425-manglerud-politiet-lar-norges.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1435-ansgar-braut-eller-na-som-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1434-tror-ikke-det-er-noen-er-blitt.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1437-jeg-tror-at-det-er-ikke-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1437-jeg-tror-at-det-er-ikke-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1496-christian-rosland-i-retten-i.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1499-hvorfor-blir-ikke-norges-2.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1506-det-er-min-dd-som-er-jan-aage.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1509-torodd-fuglesteg-sender-mailer.html
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1499-hvorfor-blir-ikke-norges-2.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1437-jeg-tror-at-det-er-ikke-en.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1378-her-er-de-10000-hatmeldigner.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1372-tingrettens-dom-viser-med-all.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1436-torodd-fuglesteg-lurte-vg.html
http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1435-ansgar-braut-eller-na-som-en.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...