torsdag 1. februar 2018

Nr. 222: Det har vært nødvendig for meg å ha sagt ifra, da dette er Norges historiens største justismord, da jeg er siktet for en ting, og dømt for forhold som ikke har vært drøftet under rettsforhandlingene!

Nr. 222:
Det har vært nødvendig for meg å ha sagt ifra, da dette er Norges historiens største justismord, da jeg er siktet for en ting, og dømt for forhold som ikke har vært drøftet under rettsforhandlingene!


http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-1-ny-blogg-som-skal-hete-enkelt-og.html

Det har vært en heksejakt på meg som er iscenesatt av narreapostel Jan Aage Torp. Der han har fått med seg Norges 2 største nettroll Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg, samt politiet og Norske domstoler. For meg er det skittent!

Bilde av det ene nett-trollet Torodd Fuglesteg som skriver at hans mål var å få meg død, med et tau hengende rundt halsen, da var hans mål nådd!http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-55-torodd-fuglesteg-norges-styggeste.html

https://web.archive.org/web/20160618101312/http://blog.janchristensen.net:80/2016/05/nr-1506-det-er-min-dd-som-er-jan-aage.html

På mange måter er Jan Aage Torp farligere enn mange, da han er snill og omtenksom mot noen, men kalkulerende og iskald mot andre. Selv hans egen familie åpenbart hater ham slik det fremgår. At politiet og domstolene da «stoler» på ham overfor meg, er kun det klassiske kristendomshatet som ligger til grunn, hva annet?

Hatet de Jesus, så skulle de også hate hans etterfølgere.

Joh. e. 15. 18 Om verden hater dere, skal dere vite at den har hatet meg først. 19 Hadde dere vært av verden, hadde verden elsket sitt eget. Men dere er ikke av verden. Jeg har jo utvalgt dere fra verden, og derfor hater verden dere. 20 Husk hva jeg sa til dere: En tjener er ikke større enn sin herre. Har de forfulgt meg, vil de også forfølge dere. Har de holdt fast på mitt ord, vil de også holde fast på deres. 21 Alt dette vil de gjøre mot dere for mitt navns skyld. For de kjenner ikke ham som har sendt meg. 22 Var jeg ikke kommet, og hadde jeg ikke talt til dem, da hadde de vært uten synd. Men nå har de ingen unnskyldning for sin synd. 23 Den som hater meg, hater også min Far. 24 Hadde jeg ikke gjort slike gjerninger blant dem som ingen annen har gjort, hadde de vært uten skyld. Men nå har de sett gjerningene og hater både meg og min Far.

Alt dette fordi jeg har advart imot oppadgiftede forkynnere, det er ikke noe annet som ligger til grunn for det hate imot meg og den Himmelske blogg!Nå når dommen og hele rettsprosessen er historien, så vil det komme andre i lignende situasjoner. 
For at andre skal kunne kjenne seg igjen, og eventuelt få hjelp. 
Så er det nødvendig at slik informasjon som dette kommer ut!

Det er tre forhold med dommen imot meg som gjør den til Norges historiens største justismord.

1.)  I selve siktelsen er det hat imot meg og kristendommen, da hva jeg er siktet for er bare som «barnemat» i forhold til hva som blir skrevet daglig på nettet.

Her er siktelsen, "barnemat!"2.)  Jeg ble dømt for et helt annet forhold enn det som var i siktelsen, det ble ikke engang debattert under rettsforhandlingene. 

3.)  Det som jeg ble dømt for, mengde av skriverier har narreapostel Torp og hans allierte skrevet mye mer enn hva jeg har skavet. Med andre ord, nå når jeg er dømt for et forhold der motparten har skrevet mer enn meg. Da er dette egentlig et dobbelt justismord!

Dette er selvfølgelig min subjektive opplevelse av hele rettsprosessen, det finnes selvfølgelig mye mer «å putte inn»!

http://www.sokelys.com/?p=22188

Av de som har skrevet om saken, så langt jeg vet synes jeg at nettstedet Søkelys har stått med narreapostel Jan Aage Torp og latt hans «allierte» få fritt spillerom der.
http://www.dagen.no/dagensdebatt/lederartikkel/leder/Pastoralt-gj%C3%B8rmebad-300396

http://www.dagen.no/search/?q=jan+k%C3%A5re+christensen

Avisen Dagen har stått på min side i den forstand, at de har sett at dette er en sak som går på tros- og ytringsfrihete! Har ikke noe med et straffbart forhold å gjøre!

http://korsetsseier.no/2016/01/20/pastorer-mottes-i-retten/

Korset Seier har vært nøytrale, mens avisen Vårt Land er faktisk mer ekstreme i sin dom av meg en selv narreapostelen er.

http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-2002-vart-land-gar-til-verbalt.html 

http://www.verdidebatt.no/innlegg/11689599-fornuftig-dom-om-krenkelser-pa-nettet

Humanetiske forbund med deres nettsted har skrevet meget godt, da de mener at saken er ikke belyst rett. Da jeg er den «snille», mens Torps allierte er de «stygge» og som skulle vært tatt langt foran meg.

Se her: 

Satirebloggens mørke side

Smyrna menighet Oslo» var visst ikke bare satire likevel.

KOMMENTAR: Mange lot seg lure i forrige uke av artikkelen «Flommen på sørlandet er Guds straffedom over denne landsdelens homofile orgier!!!» på nettstedet til «Smyrna menighet i Oslo».

Flere delte den på sosiale medier i den tro at dette var et godt eksempel på hvor gærne enkelte ytterliggående kristne grupper kan være. Også Adresseavisen gikk på limpinnen og «tok satireblogg på fullt alvor», som Dagbladet formulerte det.

Det er lett å tenke at «Smyrna menighet i Oslo» bare er satire. Overskrifter som «Kvinner som går i bukser har påført Norge en epidemi av lesbiskhet» og «Bestill din kyskhets-seng fra Smyrna Menighet!» er så overdrevne at det umulig kan være ment alvorlig. Ifølge bloggen fungerer «kyskhets-sengen» ved at den økte vekten av to personer utløser pigger som kommer opp gjennom madrassen. Sengen selges «for det beskjedne beløp av 18 750 kroner».

I artikkelen «Bestill et kyskhet dress til din sønn eller sønnesønn fra Smyrna Menighet!» reklamerer menigheten for et kors som du kan binde poden fast til for å unngå onani. Med andre ord: Dette må være humor. Det må være satire. Ganske morsomt er det også. Det er vanskelig å unngå å le av overskrifter som «Er landskapsbilder av regnbuer egentlig skjult propaganda for den homofile og lesbiske mafia?»

Her lå det mer enn jeg troddeEn fugl kvitret meg imidlertid i øret her om dagen at det også finnes en annen nettside ved navn «Smyrna Oslo» – en menighet som ser ut til å mene 100% alvor. Hva tenker innehaveren av denne sida, Jan Kåre Christensen, om den andre Smyrna-menigheten i Oslo som driver gjøn med konservativ kristendom under samme navn. Kunne det ligge en sak her?

Da jeg fikk Christensen i tale, skjønte jeg fort at her var det en diger bakgrunnshistorie som hadde gått meg hus forbi.

I januar 2016 ble nemlig Jan Kåre Christensen dømt for sjikane over lengre tid mot en annen kristenkonservativ pastor, Jan-Aage Torp. Christensen har anklaget og hengt ut Torp for å leve i «hor» fordi han er skilt og gift på nytt. Ett av Christensens hovedanliggender som kristenpredikant er tydeligvis å henge ut kristenledere som bryter mot Bibelens forbud mot gjengifte. Skiller man seg og gifter seg igjen, er man ganske enkelt en «horkarl».

Når det gjelder «satirenettstedet» vi har ringt for å spørre om, sier Christensen at dette er et nettsted som Torp og to andre bruker for å slenge anonym dritt om han.

Jasså, så «Smyrna menighet i Oslo» er ikke bare skrevet av noen spøkefugler som vil drive gjøn med kristendommen? Nei, det er visst ikke det. For når jeg søker opp navnet «Jan Kåre Christensen» på bloggen får jeg mange treff, og her er tonen en ganske annen enn i tulleartiklene om homofile orgier på Sørlandet eller at kvinner i bukser fører til en «epidemi av lesbiskhet».

Artikkelen om Christensen, publisert i august i år, er ikke ment å være morsom. Den inneholder sterke og til dels injurierende beskyldninger. Hensikten er å oppsummere «10 år med Christensens terror og sjikane». Artikkelen er, i likhet med de nyere og morsommere satireartiklene, signert av pseudonymet «Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet».

Ingen vil vedstå seg bloggen

Søker vi lenger tilbake i arkivet finner vi mange artikler om Christensen. Helt siden april 2015 har det tydeligvis vært et høyt konfliktnivå mellom Christensen og artikkelforfatteren, som hele tiden oppgis å være pseudonymet «Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet».
«Breen» beskylder blant annet Christensen for ID-tyveri, løgnaktighet og prinsippløshet. Latterliggjøring brukes en god del, for eksempel i ironiske «takksigelser» til Christensen og kona.
Hvem kan denne mystiske «Arne Ulf Breen» være. Hvem står bak «Smyrna menighet Oslo»?
Christensen selv er ikke i tvil. Overfor Fritanke.no navngir han tre personer: Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut og ikke minst hans motpart i rettssaken han tapte i januar 2016, Jan-Aage Torp. Christensen sier at han har politianmeldt bloggen flere ganger, men at politiet ikke gjør noe.
Jeg tar en telefon til pastor Jan-Aage Torp. Han avviser å ha noe med bloggen å gjøre. Torp sier at han har blitt tipset om bloggen og lest litt i den. Også under rettssaken ble han spurt om han hadde noe med den å gjøre, noe han avviste.
Torp skjønner godt at Christensen reagerer på en del av det som står der, og sier at han selv hadde reagert meget sterkt om noen hadde skrevet en anonym blogg som hengte ut ham selv på samme måte. Torp registrerer at han selv kommer ganske godt ut av det på bloggen, men ønsker ikke å spekulere i hvem som kan stå bak den. Han synes det er injurierende at Christensen beskylder ham for å skrive bloggen, men kommer ikke til å forfølge saken.
Vi har også vært i kontakt med Torodd Fuglesteg som nevnes av Christensen. Han ønsker ikke å kommentere saken. Den tredje personen Christensen mener står bak bloggen, Ansgar Braut, er det usikkert om er en virkelig person eller et pseudonym. En profil med det navnet kommenterte tidligere i kommentarfeltet på Fritanke.no. Vi har prøvd å få kontakt, men har ikke fått noe svar.

Ikke noe å rope hurra for

Og der står saken. Bloggen som i forrige uke høstet mange flir for treffende og morsom kristensatire, og som til og med klarte å lure minst en stor avis, er også… ja, skal vi gå så langt som å si… en mobbeblogg?
Ja, det tror jeg faktisk man kan si. Latterliggjøringen, humoren, ironien og sarkasmen som brukes for å ramme Christensen og kona i enkelte av artiklene er infam. Det må vel også bemerkes at Christensen, i sin monomane fordømmelse av ting som i hans hode ikke er «bibelsk», er et enkelt offer.
Lærdommen får være at hvis man vil henge ut noen på nettet, bør man ikke, som Christensen, gå ut under fullt navn, henge ut navngitte personer og kalle dem «horebukker», «gamle griser» og slikt. Da blir du enkel å ta og kan fort ende opp med en dom i retten.
Da er det mye bedre å beskytte seg bak et subtilt tolkningsrom av smart humor, satire, sarkasme og ironi. Det er jo noe alle effektive mobbere vet. Ikke bank opp folk i skolegården. Skjær heller en stygg grimase som offeret ikke kan ta feil av, og si at du «ikke skjønner noenting» om du blir konfrontert. Kom heller med små jevnlige stikk som er vanskelige å konfrontere, men som likevel rammer nådeløst. Og hvis du bruker nettet kan du nyte godt av anonymitetens usårbarhet.
«Smyrna menighet Oslo» og «Arne Ulf Breen» holder med andre ord jevnt over et mobbefaglig høyere nivå enn Christensen. Men jeg synes definitivt ikke det fortjener noe mer enn en sånn passe sarkastisk gratulasjon fra min side.
Er man så smart at man kan skrive så morsom og treffende satire som en del av det vi finner på «Smyrna Menighet Oslo», så bør man også være så smart at man lar være å trakassere folk.
(sitat slutt).


Når Norges to største nettroll får lov å holde på fritt. Og politiet ser bort, da har politiet ikke gjort jobben sin.


Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg omtales som Norges verste netttroll av bibellærer

Midt i all støyet omkring møtene med den kontroversielle Guillermo Maldonado som onsdag ba for Frps Sylvi Listhaug, finner blogger Christensen igjen frem pennen, ikke for å kommentere årets største velstands-teologiske konferanse, men for å angripe politiets hatgruppe ved Manglerud politistasjon. Christensen klandrer nå politiet for ikke å ha foretatt seg noe mot, mot de han omtaler som Norges verste netttroll, nemlig Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. Christensen som lenge har ført sin kampanje mot gjengifte forkynnere, hadde de siste dagene tonet ned krigen mot disse, og skrev i stedet om “dårlige hyrder” i tros og pinse-bevegelsen. Imidlertid er Christensen nå vendt tilbake til sitt favoritt tema: Nemlig personen Jan Aage Torp og hans lakeier og pudler. Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. “Politiet på Manglerud har null troverdighet så lenge Norges to største nettroll ikke blir straffet. De har hetset Christian Rosland på en slik måte som er helt uakseptabelt. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også,” skriver Christensen torsdag.


Bloggeren som driver sin egen husmenighet med navnet Smyrna Oslo anket tidligere i år tingrettens dom inn for Lagmannsretten som ennå ikke har avgjort hvorvidt Christensen vil få prøvd sin sak på nytt. Bloggeren som omtaler seg selv både som bibellærer, profet og evangelist har så langt ikke tatt tittelen “apostel” -men er likefullt svært kritisk til Oslopolitiets håndtering av saken mot seg. “Politiet på Manglerud har null troverdighet så lenge Norges to største nettroll ikke blir straffet. De har hetset Christian Rosland på en slik måte som er helt uakseptabelt. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også?

Disse som er virkelig kriminelle får lov å operere fritt, men Christian Rosland skal tas etter kun en kommentar. Disse to netttrollene  regner jeg må ha gjennom de siste ti årene 50.000 hatmeldinger på nettet? Antallet er i hvert fall formidabelt,” skriver Christensen. Christian Rosland måtte nylig møte i Oslo tingrett tiltalt for hatefulle ytringer mot NRK profilen Haddy N’jie Under saken la aktor ned påstand om 30 timers samfunnsstraff. 


Christensen ble som kjent i vinter idømt et forelegg på 12 000 kroner samt 3000 i saksomkostninger for å ha hetset Oslo-pastor Jan Aage Torp gjennom flere år. Christensen har i etterkant av dommen skrevet flere tjuetalls innlegg på egen blogg hvor både Manglerud politikammer, Jan Aage Torp, Søkelys og ikke minst Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har fått sine pass påskrevet. Det er nå mer enn tre måneder siden saken var oppe i Tingretten, og partene venter spent på om det vil bli en ytterligere rettslig behandling av saken. 
(sitat slutt).

Domstolene har ikke gjort jobben sin heller, det er sikkert.
Dette er et regelrett justismord.

Det har gått igjennom rettssystemet i Norge. Men ble avvist av Norsk Høyesterett.

Derfor prøvde vi oss også på menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, men nådde ikke opp der.

Selve dommen imot meg er en farse dom, da jeg ble siktet for en ting, og dømt for noe helt annet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvor er rettsikkerheten da her i Norge? Den er verre enn Kongo som tross alt sikter en etter noe, og dømmer de deretter.

Dette vedkjente jeg meg, men for at jeg hadde gjentatt dette x antall ganger, så ble jeg dømt for å ha gjentatt det samme for «mye»!

Når retten ikke behandlet dette i det hele tatt, og dømte meg for noen tall som aldri ble etterspurt eller dokumentert.

Jeg har nå fått en dom imot meg som er anse som et komplott.

Dette skriver min Advokat Brynjar Meling til Norges Høyesterett som forkastet vår anke:

Saksbehandlingsfeil, provokasjon og retorsjon

Som det fremgår nederst på side 4 og øverst på side 5 i lagmannsrettens dom, anførte domfelte til til sitt forsvar at hans ytringer måtte lates straffrie eller bedømmes mildt ut fra prinsippet om provokasjon og retorsjon.

Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.
Ettersom meningsfylt vurdering av evt. straffrihet eller redusert straff pga. provokasjon og retorsjon i relasjon til gjensidige verbale angrep forutsetter både en kvantitativ og kvalitativ sammenlikning av de fremførte ytringer fra begge sider, anføres det at lagmannsrettens avgjørelsesgrunner er utilstrekkelige.

Lagmannsretten har – se første fullstendige avsnitt på side 8 i dommen – i aktuell sammenheng begrenset seg til å konstatere at Torps motangrep mot Christensen har bidratt til å eskalere og forlenge konflikten mellom domfelte og fornærmede. Dette er ikke tilstrekkelig for å kunne avgjøre «ytringsbalansens» eventuelle betydning, hverken for skyldspørsmålet eller straffeutmålingen.

Den omtalte utilstrekkelighet ved lagmannsrettens premisser har videre sammenheng med at strl. (1902) § 250 overhodet ikke er omtalt i rettens premisser, hvilket i seg selv også er en ytterligere utilstrekkelighet, gitt de spørsmål som knytter seg til lagmannsrettens lovforståelse, se nærmere nedenfor.
(sitat slutt).

Min glimrende og meget gode advokat Brynjar Meling skriver her så klart følgende: «Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.»

Det er meget sterke ord av min advokat at domstolene, både dommen i fra Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett har dømt meg for forhold som ikke har vært debattert!

Da står vi overfor et justismord.

Og vil minne om «Urettferdighet et sted, er en trussel mot rettferdighet alle steder».

Da jeg er blitt dømt for noe som retten ikke har behandlet. Da Norsk Høyesterett forkastet anken.

Her er anken til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg som ligger det meste av relevant informasjon:

file:///C:/Users/Jan/Downloads/jkcklage(25).pdf


Eller du går inn her: http://janchristensen.net/
Og trykker på Jan kåre Christensen sin ankeklage til Strasbourg ligger her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...