tirsdag 30. januar 2018

Nr. 221: Det er noe patetisk og latterlig over narreapostel Jan Aage Torp, som mener enhver dom er som en «stadfestelse» på farse-dommen imot meg!

Nr. 221:
Det er noe patetisk og latterlig over narreapostel Jan Aage Torp, som mener enhver dom er som en «stadfestelse» på farse-dommen imot meg!

Narreapostelen Jan Aage Torp har åpenbart ikke fått med seg at han som vant seier i Oslo tingrett hadde Jon Wessel-Aas som sin forsvarer som har hele tiden ment at jeg skulle ha vært frikjent!
Apostelen fremstår som forvirret og paranoid, slik som han utaler seg og skriver på nettet nå for tiden. (egentlig alltid, men det siste året har vært verst uten tvil, da virker han til å være fullstendig paranoid og skruppelløs).

Bilde med et betimelig spørsmål til narreapostelen.


Narreapostel Jan Aage Torp er i mine øyne akkurat som en 4-5 års gammel unge i sine vurderinger når han sammenligner og nærmest twitrer eller skriver en artikkel der han mener at enhver dom som går på sjikane og lignede er som en «stadfestelse» på dommen imot meg!

Jeg har ikke tatt stilling til alle de dommene, men av de dommene som han nevner er sammenlignede egentlig helt bort i natta!

Skal nevne en av de dommene som narreapostel Jan Aage Torp hyller og sammenligner med dommen imot meg.

Det å bli ærekrenket har store konsekvenser for mange som er blitt «exposed», skriver youtuber Mathias Engstrøm Sandstøl

Hva er så dette? I løpet av det siste året har det vært en trend på norsk Youtube som virkelig har tatt av, nemlig «exposed»-trenden.

Å «expose» (utsette, henge ut, red.anm.) noen i Youtube-verden, er å henge ut og ytre «sannheten» om navngitte personer.
Problemet med exposed-videoer er at saken ofte har flere sider, samtidig som at «sannheten» ikke alltid er sann.

Dette er det stikk motsatte av hva jeg har gjort, og mine motiver.

Motivet mitt er kun en ting, formidle Guds ord og advare imot falsk lære!

Å advare imot falsk lære innbefatter å advare imot såkalte kristne forkynnere som skiller og gifter seg på nytt, da dette strider imot Guds ord!

At politiet, narreapostel Jan Aage Torp og domstolene «finner» så godt i sammen er uten tvil at de alle er preget av løgn, fordekke og forvrenge sannheten etter min mening!

Politiførstebetjent Monica Lillebakken har løyet så mange ganger til meg.

Det samme har fagansvarlig jurist Oda Karterud ved hatkrimgruppa på Manglerud som nå heldigvis er nedlagt. For dette var et bomskudd!

En gang så ringte også politiførstebetjent Monica Lillebakken, hun ba meg slette en artikkel på den falske Smyrna bloggen, som jeg selv har anmeldt.

Her er det mennesker som egentlig ikke vet frem eller tilbake, ikke rart de tror på narreapostel Jan Aage Torp.

Christian Rosland hadde visstnok skrevet dette om Haddy N'jie.

«Gratulerer har du klart å ligge deg til permanent oppholdstillatelse. Hvorfor kan du ikke ta med deg familien din å flytte tilbake til Afrika. Hvorfor kan du ikke vise såpass respekt, det er ikke krig der dere kommer fra. Din frekke motbydelige halvape. Kom deg ut av landet. Jævla Nigger».

Dette hadde den falske Smyrna bloggen spinett på og skrev da om Christian Rosland langt verre enn hva han selv hadde gjort.

De skriver dette om Christian Rosland:

«Vi kjenner godt hans familie. Det er en familie som lenge har forsøkt å støtte deres lille barn Christian Rosland. Et lite barn som har rukket å bli 34 år gammel, men som enda er et lite barn. Hans mentale alder er av legene antatt å være rundt 10 år. Christian Rosland har aldri gjort noe nyttig i sitt liv. Han bor hjemme og vil alltid gjøre det da han er for mentalt tilbakestående til å bo for seg selv. Ei vil han noensinne få seg en jobb. Ei heller etter å ha rasistisk sjikanert ei ung dame på Facebook. Christian Rosland vet egentlig ikke forskjellen mellom et hvitt eller et farget menneske. Til det er han for mentalt tilbakestående.»

Dette er da mye verre å skrive enn det som Christian Rosland selv skrev!

Denne politikvinnen ringte meg og ba meg fjerne dette sporenstreks, snakk om være uviten og løgnaktig!

Hun sa også som ikke var noe annet en løgn at etter jeg og Torp møtes i konfliktrådet og vi ikke ble enige der skulle hun ha en samtale med hver av oss og legge bort saken da jeg ikke ville møte der. Ved hennes løgner og manipulering, ble dette møte til.

Slik kunne jeg ha fortsatt. Men til hvilken hensikt og nytte?

Sluttkommentar:

På mange måter må det gå helt rundt for narreapostel Jan Aage Torp. Han er ute på twitrer for å fortelle at nå ber han, nå gjør han det og det. Tenk hvis alle skulle informere verden hver gang en gjør noe? Da ville en sagt at det rabler for en!

Av han f.eks. på nå skikker til hver gang det er en dom som blir avsagt, det er til inntekt for seg selv. Men da denne såkalte YouTube dommen som narreapostel Jan Aage Torp hyllet, så hadde han som vant rettsaken samme advokat som mente at jeg ikke hadde skrevet og talt var noe straffbart og det hadde ikke noe med den paragrafen jeg var blitt siktet for.

Dette har åpenbart ikke narreapostel fått med seg, stakkars mann!

Han tror og mener og skriver i full offentlighet flere ganger at jeg har samarbeidet med Levi Fragell for å ta «rotta» på han.

Jeg har aldri snakket med Fragell, her ser vi bare hvor paranoid Torp er. 
Han mente at jeg hadde skrevet og forfulgt Aina Lanton, har prøvd alltid aldri nevne henne med et ord. Det er godt gjort av meg å nevne henne så lite.

Hun er kanskje nevnt max 10 ganger av meg, Torp får det til å bli nær innpå 1000.

Riktignok er hun er etter Guds ord en horkvinne, men jeg har alltid prøvd å aldri nevne henne, kun og alene narreapostelen har jeg nevnt og skrevet om og imot! Ei heller hans første kone, som er også nevnt vel kun max 10 ganger.

Rom. 7. 2 En gift kvinne er etter loven bundet til mannen sin så lenge han lever. Men dersom mannen dør, er hun løst fra loven som bandt henne til mannen.  3 Derfor gjelder hun som ekteskapsbryter hvis hun gifter seg med en annen så lenge mannen lever. Men dersom mannen dør, er hun fri fra loven og bryter ikke ekteskapet om hun gifter seg med en annen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...