onsdag 10. januar 2018

Nr. 210: Snakket med jurister og andre som mener at Jan Aage Torp, har ingen sak imot meg og den Himmelske blogg, da bildene tilhører avisen Norge i dag!


Nr. 210:

Snakket med jurister og andre som mener at Jan Aage Torp, har ingen sak imot meg og den Himmelske blogg, da bildene tilhører avisen Norge i dag!Faksimile fra oppkrav av Jan Aage Torp og Oslo kirken.Dette skriver Finn Jarle Sæle til meg for 1 ½ år siden angende det samme bilde.Denne mailen fikk jeg fra avisen Norge i Dag:Hei Jan Kåre ChristensenVi har sett at du har benyttet et bilde på din blogg som er tatt av vår fotograf Marion Haslien, som vi eier rettighetene til.

Vi har ikke gitt tillatelse til bruk, og ber om at dette bildet tas bort fra din blogg.I motsatt fall vil vi fakturere deg for den gjentatte bruken iht gjeldende satser.


Vi ber om tilbakemelding på at dette, og bekreftelse på at bildene fjernes.Med vennlig hilsen

Norge IDAGBilder eller film av personerBilder som viser en eller flere bestemte personer, altså bilder der de enkelte personene er hovedmotivet kalles også portrettbilder. Derom du skal publisere slike bilder på nett eller dele dem med andre (selv om det er i lukkede grupper), må du ha samtykke fra den eller de som er avbildet før bildet publiseres. Vernet gjelder i den avbildedes levetid og 15 år etter utløpet av personens dødsår (åndsverkloven 45 c). Dette gjelder også film/video, og det gjelder enten du har tatt bildene eller bare videreformidler dem.Dersom det gjelder bilder av barn eller andre personer som ikke kan gi gyldig samtykke selv, må foresatte eller verger gi samtykke på disse sine vegne.Klassebilder er også definert som portrettbilder siden det er personene som er hovedmotivet. Hvis en skole ønsker å publisere klassebilder på sine hjemmesider, kan dette bare gjøres dersom det er innhentet et godkjent samtykke fra alle på bildet, og fra deres foresatte dersom elevene er under 15 år.Samtykke skal hentes inn før offentliggjøringen. Publiserer du familiebilder eller festbilder av omgangskretsen må du derfor ha samtykke fra alle som kan identifiseres på bildene. Dette gjelder selvsagt uansett om bildene publiseres på en hjemmeside, på en blogg, på sosiale medier eller andre nettsider. Det gjelder også om bildene deles i åpne eller lukkede grupper (slik som Facebook-grupper med flere medlemmer), og det gjelder direktestreaming selv om ingenting lagres. Brudd på disse reglene kan være straffbart.SituasjonsbilderSituasjonsbilder kan derimot offentliggjøres uten samtykke fra de avbildede så lenge bildene er harmløse og ikke på noen måte er krenkende for de som er avbildet. Situasjonsbilder kan defineres som bilder der selve situasjonen eller aktiviteten er det egentlige motivet i bildet. Akkurat hvem som er med på bildet er da mindre viktig enn hovedinnholdet i bildet. Eksempler på dette kan være en gruppe mennesker på en konsert, et idrettsarrangement, 17. mai-tog eller hendelser som har allmenn interesse.Når det gjelder bilder av krenkende situasjoner eller mer spesielle anledninger, for eksempel der man ser ventende på et legekontor eller personer i et badeanlegg eller på en strand, bør disse normalt ikke deles uten samtykke.Faksimile fra mine svar til Jan Aage Torp og Oslo kirken.Sluttkommentar:Jan Aage Torp ligger og trigger hele tiden, da disse bildene har ligget ute over lang tid på nettet. Men han prøver å ta et og et bilde, slik det skal se ut som dette er et gjentagende problem.

For meg så er dette veldig enkelt, jeg har mer enn nok av bilder av Torp, da å erstatte dette med et annet er verdens enkleste ting. Med andre ord, vi ser her et ondt menneske som regjerer og holder på. Da dette er ikke noe annet en avledningsmanøver da Torp hater meg og den Himmelske blogg fordi vi har påpekt og forkynt imot at han er oppadgiftet som en troende.

Da lever han i hor og er en horkarl sier skriften, og en tilsynsmann skal ikke være flere kvinners menn, men èn kvinnes mann. Noe Torp ikke er, derfor er han ikke skikket til å være Pastor, tilsynsmann eller forkynner!Pinse predikant Jan Åge Torp (53) giftet seg med Aina Lanton (30) om igjen etter skilsmisse fra sin første kone som han hadde vært gift med i 28 år. Alle disse gjør synd til døden og vil dra alle andre med seg dit som følger dem. Det er dette som gjør det så alarmerende og forførerisk med disse predikantene. Det er ikke bare at de fører seg selv til fortapelse, men både sine 20 år yngre nye koner. Men også alle som går under deres forkynnelse, vil bli påvirket i samme retning, derfor skal vi advare imot dette på det sterkeste.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...