onsdag 10. januar 2018

Nr. 209: Det er narreapostel Jan Aage Torp med sine forskjellige støttespillere som alltid har oppsøkte meg for å lage konflikt, kvalme og driver med anklager!


Nr. 209:

Det er narreapostel Jan Aage Torp med sine forskjellige støttespillere som alltid har oppsøkte meg for å lage konflikt, kvalme og driver med anklager!Nå har egentlig denne konflikten med Jan Aage Torp foregått i fem år siden Jan Aage Torp først tok kontakt med meg og ønsket å prate med meg over en kopp kafe her i Oslo.

Slik har det også vært siden, det var Torp som kom med en fiktiv anmeldelse av meg da han hatet min forkynnelse om gjengifte.

Det var også Jan Aage Torp som truer meg med og ønsker å anmelde meg på nytt for et bilde som en av Jan Aage Torps støttespillere har krevd meg for før for penger av samme bilde.

Faksimile fra avisen Norge i dag der Jan Aage Torp og Finn Jarle Sæle krever meg for det samme bilde, penger og atter penger. De to der er opptatt med at jeg skal betale 150.000,- kr. for et bilde der Torp har latt seg avbilde for mange år siden. Og som en finner mange plasser på nettet, og tilsvarende bilde. Det er ikke noe unikt med dette bildet, og bildet er fjernet og erstattet med et nytt for lenge siden!

Jan Aage Torp søker strid, det kan ikke jeg noe for.Det er trist, men hva skal jeg gjøre? Jeg prøver å komme meg unna hver gang, og stilte opp i konfliktrådet med ham. Etterpå der kalte han meg for en demon, selv om jeg tilbød han å forandre på alle ord og utrykk som han ikke likte på den Himmelske blogg.Hvem er det da som burde vært straffedømt og som er kriminelle? Jeg søker fred, forandrer og prøver å smette unna Jan Aage Torp, men han igjen gjør det stikk motsatte. Prøver å skape konflikt, konflikt og atter konflikter. Bildene er fjernet og dette svarte jeg Torp når han krever penger av meg:Den 2017-12-23 08:16, skrev Jan Kåre Christensen:

Som sagt, alle bilder som er «ulovlige» på den Himmelske blogg, kom med dem nå, ikke et og et om ganen, alt blir fjernet, det betyr null for meg dette som dere oppkonstruerer som misbruk, har mer enn nok av bilder av Torp!Mvh

Jan KFra: Jan Kåre Christensen

Sendt: onsdag 13. desember 2017 kl. 20:20

Til: office@restoration-oslo.world

Emne: SV: Til Jan Kåre Christensen vedr. bloggene "Smyrna" og "Justismord"Beklager, men gi meg 1 uke frist neste gang. Det er ikke alltid jeg har anledning å forandre ting så raskt som dere her begjærer.Dommen imot meg er en farse og en skamplett, så ikke nevn den mer, det er et justismord de lux.Mvh

Jan K

(sitat slutt).Sluttkommentar:Når Jan Aage Torp, Finn Jarle Sæle, Ansgar Braut, Torodd Fuglesteg og alle som har stått på Torps siden i denne konflikten mellom oss er opptatt meg å finne feil og mangler på meg for å bruke dem imot meg. Selv om jeg alltid har prøvd å komme de i møte, forandre på ting og la budksapet mitt som jeg har prøvd og prøver å formidle at ingen gjengiftede skal være pastorer eller tilsynsmenn i Guds menighet!Som sagt, Torp holder nå konflikten gående med å skal ha penger av det samme bildet som Finn Jarle Sæle krevde meg for penger for 2 år siden!

Jeg sletter, bytter og prøver å komme de i møte, men da får jeg en ny regning på denne nette sum av 150.000,- kr. Selv om Torp for noen år siden loppa en nyfrelst broder for et beløp ti ganger større enn dette, som jeg har påpekt og Torp hater meg for dette med et inderlig hat som kommer nå nesten daglig til utrykk på en av hans mange plattformer på nettet!

Flere av Jan Aage Torps støttespillere har vært svært stygge og verbalt gått uendelig mye lengre enn meg men disse bryr politiet seg ikke noe om.

Her er et eksempel av mail til meg av Torps tidligere støttespiller Ansgar Braut som i dag har angret seg etter han bl.a. kritiserte Torp.Se her:

Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]

Sendt: 18. oktober 2014 22:03

Til: Jan Kåre

Emne: Nok er nok. Demonene i deg må gå....Vi som er kristne kan se at du helt åpenbart er drevet av onde ånder, at du er besatt av demoner. Satan styrer deg, i et forsøk på å ikke bare rakke ned på og ødelegge flotte kristne mennesker, men også sette kristendommen i vanry.Du har ingen rett til å kalle deg en kristen. INGEN sanne kristne oppfører seg sånn som du gjør.

Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.

Her er hva som skal skje:

1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem om tilgivelse. 2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all aktivitet på sosiale medier. 3. Du rådes på det sterkeste å søke både åndelig veiledning og psykiatrisk hjelp. 4. Du rådes på det sterkeste å søke frelse og utfrielse. Bare Jesus kan sette fri. Jeg vil anbefale deg http://ellel.org/uk/De er fantastiske på å hjelpe mennesker, og har blant annet kurs som heter "Healing Through Deliverance", der du får både undervisning, samtaler og forbønn. Jeg har selv vært vitne til mektige utfrielser, mennesker som har blitt satt fri for demoner.Anbefaler deg, for din egen del å følge disse rådene, da du ellers vil få en svært vanskelig høst.

Med de aller beste ønsker, i Jesu navn,Ansgar BrautFrom: jk.chris@online.no

To: braut@hotmail.no

Subject: SV: SV: Om å holde orden i eget hus...

Date: Thu, 2 Oct 2014 21:35:30 +0200Hva Da?Vi lever et normalt liv og har et kristen ektepar fra Afrika som leier hos oss og betaler halve husleien vår nesten, er dette kriminelt?Jan KFra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]

Sendt: 2. oktober 2014 21:31

Til: Jan Kåre

Emne: RE: SV: Om å holde orden i eget hus...Å, jo Jan K. I det øyeblikket du gikk offentlig ut og trakasserte mange gode Guds menn og kvinner, gjorde du det til MIN SAK! Du har altså noe å skrifte for? Vi venter i spenning på hva vi finner, når vi setter hele vårt apparat i arbeid for å avdekke hver lille mørke krok av ditt privatliv.... Når vi har samlet nok informasjon, vil alt bli lekket til den kristne dagspressen..

Eller du kan velge å legge ned bloggen din, og be alle de du har såret om tilgivelse?

From: jk.chris@online.no

To: braut@hotmail.no

Subject: SV: Om å holde orden i eget hus...

Date: Thu, 2 Oct 2014 19:00:41 +0200Hei!Dette har du null ting med!Skal ikke skrifte for en eneste en!Jan KFra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]

Sendt: 2. oktober 2014 18:45

Til: JK.chris@online.no

Emne: Om å holde orden i eget hus...Hei.Etter de siste dagers medieoppslag har jeg vært inne og lest bloggen din, og innholdet er mildt sagt oppsiktsvekkende.Finnes det i det hele tatt noen pastorer, forkynnere eller andre kristne ledere som holder mål, i dine øyne?Jeg kan meget raskt konstatere at du definitivt ikke er ledet av Ånden, men av helt andre og mørke krefter.

Men, jeg betrakter deg som en trussel, i den forstand, at du setter kristendommen i vanry. For å si det med andre ord; du er en særdeles dårlig disippel. Det finnes ikke snev av Åndens Frukt i det du skriver.Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg; I Jesu navn!Jeg har så smått begynt med å se på din integritet, og har begynt på det økonomiske området:

Faktum; I tillegg til eventuelle forbrukslån, kredittkort og billån, har du et boliglån på nærmere7 millioner kroner.Du og din kone har begge moderate inntekter på ca 400.000 brutto i året.Vi kan konkludere med at dere ikke evner å betjene gjelden og samtidig ha til livsopphold på denne inntekten. Hvor kommer da pengene fra? Gaver til menighet o.l, kollekt, svart arbeid?

Jeg fortsetter å grave, både på dette området og på alle andre adekvate områder.Med hilsen

Ansgar BrautAnsgar Braut <braut@hotmail.no>

fr 31.10.2014, 18:44Du

Det kan jeg dessverre ikke gjøre, da jeg har lovet dem konfidensialitet.

From: beritch-0803@hotmail.com

To: braut@hotmail.no

Subject: RE: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!

Date: Fri, 31 Oct 2014 18:34:26 +0100kunne jeg fått dem? Fint å se på og lære!Jan KFrom: braut@hotmail.no

To: beritch-0803@hotmail.com

Subject: Bekreftelse på mottatt klage fra Unibuss AS!

Date: Fri, 31 Oct 2014 17:51:42 +0100Jeg har også fått kopi av klager som andre har sendt Uni-Buss....From: post@unibuss.no

To: braut@hotmail.no

Subject: SV: Advarsel - mulig psykisk syk bussjåfør!

Date: Thu, 30 Oct 2014 07:57:32 +0000Unibuss bekrefter å  ha mottatt diverse meldinger om en av våre bussførere. Vennlig hilsenUnibuss AS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...