torsdag 21. desember 2017

Nr.155 Det er noe kriminelt og mørkt over Jan Aage Torp som broderer ut hvor ille det er, at han «sender» ut brev som krenker andre, samtidig drar han meg inn i dette som har ingen befatning med dette!Nr.155
Det er noe kriminelt og mørkt over Jan Aage Torp som broderer ut hvor ille det er, at han «sender» ut brev som krenker andre, samtidig drar han meg inn i dette som har ingen befatning med dette!

Bilde av Jan Aage Torp sine brev han sier han ikke sender ut, og som han mener er inspirert av meg de som gjør det. Dette er frekt, manipulerende og i mine øyne typisk en «avviker» som tenker og handler slik. Drar andre uskyldige inn som gjør at en selv har noen som en kan henge ut. At dette påfører meg og min familie stor smerte, det har Torp ingen følelse for, da han åpenbart ikke har empati og følelser for andre enn seg selv!


Jan Aage Torp mener han ikke er ansvarlig for brev som blir sendt ut i hans navn! Dette har jeg ingen formening om, og har null befatning med dette.
Men hva gjør Torp? Han blander meg og anmeldelse av meg inn i dette.
Han skriver bl.a. dette:

- Det er bemerkelsesverdig at disse brevene begynte å komme i omløp etter at vi anmeldte en blogger til Politiet, og han ble dømt. Noen er sannsynligvis inspirert av dette.

- Dette er personforfølgelse, mobbing og bedrageri, som vi vet at Politiet tar på alvor. Den/de skyldige vil garantert bli tatt, siktet, dømt og straffet, hevder Oslokirkens pastor.

– Vil sverte oss. Andre har mottatt brev fra «Torp» som ­antyder at Torp og Jacobsen samarbeider.

– De tre siste brevene impliserer at Leif Jacobsen samler inn penger på vegne av meg og ­Oslokirken, sier Torp.

Det er uvisst hvorfor Leif ­Jacobsen er trukket inn. Selv tror Torp brevene kommer fra et miljø som han sier har angrepet ham de siste 6-7 årene.

– Brevene inneholder ikke kontonummer. Derfor tror jeg ikke hensikten er å lure til seg penger, men derimot å sverte meg og Leif Jacobsen, sier Torp.

Rettssak. I midten av september må blogger Jan Kåre Christensen møte i retten etter at Torp anmeldte han for nettsjikane. Christensen ble gitt et forelegg på 10.000 kroner som han nektet å betale.

Bakgrunnen for anmeldelsen var at Christensen har skrevet hundrevis av blogginnlegg der han kritiserer kristne ledere, deriblant Torp, fordi de er skilt og gift på nytt, eller fordi de har meninger som Christensen ikke er enig i.

-Vi samler inn all dokumentasjon fra disse sakene, og har en mistanke om at mange har mottatt falske brever der mitt navn og Restoration Oslokirken blir misbrukt. Vennligst kontakt oss og send dokumentasjonen så vi kan overlevere sakene til Politiet, som allerede har siktet en mann for grov netthets og sjikane mot Aina & meg. forteller Jan-Aage Torp.
(sitat slutt).

Det som er ille her, er at Torp knytter disse brevene opp imot meg og hans konflikt med meg. De brevene er så langt i fra meg som Østen er fra vesten, har ikke noen aning om de brevene. At Torp nevner de brevene som om det er noe med meg, viser bare at han er sterk injurierende og løgnaktig i sin fremstilling av både meg og ellers det meste han holder på med! Han er en narreapostel!

Sluttkommentar:

Dette med å dra andre med seg er også forankret i læren om Guds rikes komme, som for eksempel den i Joh.16.2, og den i 2.Joh.1.7: For det er gått mange forførere ut i verden, slike som ikke bekjenner at Jesus Kristus er kommet i kjøtt og blod. Dette er forføreren, Antikrist!

De tror med andre ord ikke på seg selv engang, om nå dette skulle sies... siden det hele tiden er en motstand i Guds Ord. Matt.24.24 sier det på en annen måte: For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for om mulig å føre selv de utvalgte vill.

Det er de selv som fører seg selv vill... og man har hørt det er sagt;

Hva vil det gagne et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel? Eller hva skal et menneske gi som vederlag for sin sjel? For Menneskesønnen skal komme i sin Fars herlighet sammen med sine engler, og da  skal han lønne hver og en etter det han har gjort. (Matt.16.26-27)

Noen vil altså prøve å etterligne det Jesus skulle gjøre, og det før han kommer... Jesus sier:

Nå har jeg sagt dere det på forhånd!  Om de altså sier til dere: ‘Se, han er ute i ødemarken’, så gå ikke dit ut, eller: ‘Se, han er i et rom der inne’, så tro det ikke. For slik som lynet går ut fra øst og lyser like til vest, slik skal det være når Menneskesønnen kommer. (Refr. Luk.21.25-28)

En kommer vel ikke forbi at Jesus skulle komme som menneske og gjøre alt hva mennesker gjør for å bli som dem? (Heb.2.14-16- refr.2.Joh.1.7, Joh.8.39-44)

Torp prøver å dra meg med i sitt eget fall, at han er åpenbart ikke hatet bare av sin egen familie. Men mange andre også! Hvem dette er, det er så langt borte fra meg som Østen er fra Vesten, har ingen anelse og jeg vil ikke vite det heller!

- Det er bemerkelsesverdig at disse brevene begynte å komme i omløp etter at vi anmeldte en blogger til Politiet, og han ble dømt. Noen er sannsynligvis inspirert av dette.

Torp skriver at politiet tar dette alvorlig. Det tror jeg ikke da det er meg de har gått etter da de hadde min adresse og alt.
De bryr seg kun om meg, og få tatt meg da jeg er den snilleste mannen i verden, og har aldri gjort noe straffbart eller kriminelt, ikke i nærheten engang.
Even Gran fra Fritanke skriver som jeg vil gjengi her, det er så «alvorlig» politiet tar dette:

«Lærdommen får være at hvis man vil henge ut noen på nettet, bør man ikke, som Christensen, gå ut under fullt navn, henge ut navngitte personer og kalle dem «horebukker», «gamle griser» og slikt. Da blir du enkel å ta og kan fort ende opp med en dom i retten.

Da er det mye bedre å beskytte seg bak et subtilt tolkningsrom av smart humor, satire, sarkasme og ironi. Det er jo noe alle effektive mobbere vet. Ikke bank opp folk i skolegården. Skjær heller en stygg grimase som offeret ikke kan ta feil av, og si at du «ikke skjønner noenting» om du blir konfrontert. Kom heller med små jevnlige stikk som er vanskelige å konfrontere, men som likevel rammer nådeløst. Og hvis du bruker nettet kan du nyte godt av anonymitetens usårbarhet.»

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser at jeg er utsatt for tidenes justismord!

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser...