mandag 18. desember 2017

Nr. 98: Jeg går gladelig i fengsel for å ha forkynt Guds ord imot skilsmisse og gjengifte blant forkynnere og tilsynsmenn/kvinner!Nr. 98:
Jeg går gladelig i fengsel for å ha forkynt Guds ord imot skilsmisse og gjengifte blant forkynnere og tilsynsmenn/kvinner!

Det er underlig med denne såkalte striden mellom meg og den falske apostel Jan Aage Torp.
Det ligner mer og mer på en farse da rent verbal så har Torp gått mye lengre enn meg på det verbale område både imot meg og mange andre. Da skulle en tro seg at alt ble utlignet, men den gang ei!
Men han har slettet det fra nettet, men han har det nok lagret på data. For han bruker alt imot deg som er blitt skrevet for ørten år siden. Det har jeg meget god erfaring med. Men til en eventuelt rettsak så er det politiet jobb å bringe dette frem, hvis de er profesjonelle og gjør jobben sin. Men det er vel tvilsomt at de gjør seg bryet verdt da det blir for avslørende.
Samtidig er det underlig, hvis Torp sier noe så ler alle av det. Mens når jeg sier noe, så skriker alle til (selv om vi sier det samme). Hvorfor? Torp søker oppmerksomhet gjennom det han forkynner og skriver, men hans ord faller som døde til jorden.
Hvorfor er det slik? Jeg forkynner sannheten da jeg står i sannhet. Torp er en bedrager, kjeltring og en falsk apostel, han står i løgn og usannhet, da blir alle ting deretter!

Bilde fra Bastøy. Gleder meg nesten til å komme her selv om dette åpenbart er et justismord da alt jeg har skrevet, sagt og talt kommer inn under tros- og ytringsfriheten. Samt at skytse fra Torp og hans allierte langt overgår hva som jeg har kommet med.
3 uker på Bastøy og så kan jeg få det på CV en at jeg har vært i fengsel. Det er egentlig et lite mål å få oppleve noe slikt. Selvfølgelig, jeg har hverken talt eller skrevet og langt mindre gjort noe kriminelt. Men putt, putt, et lite fengsel opphold, det ser jeg nå frem til hvis det blir aktuelt. Men det blir vel ikke før i 2016?
De tre ukene skal jeg virkelig kose meg, for noen bedre plass en i et Norsk fengsel skal en vel lenge lete etter? Det var som en fengsel direktør fra USA sa da han kom til Norge at selv på et hotell i USA har de det ikke bedre. Skal jeg tro hans ord, så blir dette veldig bra! Samt der kan jeg fortelle andre om Jesus og evangeliet.
Her fra Bastøy, det ser utrolig idyllisk, fortreffelig og herlig. Gleder meg allerede til et slikt fengsel opphold hvis det blir noe ut av.

Hvordan fungerer Nord Korea og andre diktatur stater?

Som Manglerud politikammer legger opp til. Er en ikke inne i varmen, så skal en tas, uansett om det ikke har foregått noe kriminelt. Og andre har gjort ting som er langt verre, det skal oversees. Den som ikke er inne i varmen, ta den eller de personene for enhver pris. Vi har nærmest blitt forfulgt og jeg vet ikke hva?
Også opprettet en falsk blogg i mitt navn. Men det som åpenbart er kriminelt og langt utenforbi normalt, det er plutselig helt fint!

Jesus, Paulus, Johannes, Peter og alle andre Guds menn og kvinner opplevde det samme som meg. Så jeg er i gått selskap. Selv om de aldri gjorde noe kriminelt eller straffbart, så kommer de på kanten med loven og myndigheten.

Dette har vi mange, mange eksempler på å skriften, her kommer noen:

Ap.gj. 4. 13 Da de så hvor frimodige Peter og Johannes var, og forsto at de var ulærde menn av folket, undret de seg. De visste at de hadde vært sammen med Jesus, 14 og da de så mannen som var helbredet, stå der sammen med dem, kunne de ikke si imot. 15 De sendte dem ut av rådssalen og møttes for å rådslå med hverandre. 16 De sa: «Hva skal vi gjøre med disse menneskene? De har gjort et åpenlyst under; det er klart for alle som bor i Jerusalem, og vi kan ikke nekte for det. 17 Men dette må ikke få lov til å spre seg mer blant folk. Derfor skal vi true dem så de ikke taler til noe menneske mer i dette navnet.» 18 De kalte dem inn igjen og påla dem å holde helt opp med å forkynne og undervise i Jesu navn. 19 Men Peter og Johannes svarte dem: «Døm selv om det er rett i Guds øyne å adlyde dere mer enn ham. 20 Men vi kan ikke la være å tale om det vi har sett og hørt.» 21 Da truet de dem enda mer, men lot dem gå. For de fant ingen mulighet til å straffe dem så lenge hele folket lovpriste Gud for det som var skjedd. 22 Mannen som var blitt helbredet ved dette underet, var jo over førti år.
23 Etter at de var løslatt, gikk de til sine egne og fortalte hva overprestene og de eldste hadde sagt.

12. 3 Da Herodes merket at jødene likte dette, gikk han videre og fikk grepet Peter også. Det var i de usyrede brøds høytid.  4 Etter at han var tatt, ble han kastet i fengsel, hvor fire vaktskift, hvert på fire mann, ble satt til å holde vakt over ham. Så ville Herodes føre ham fram for folket etter påske.  5 Peter ble da sittende i fengselet, og imens ba menigheten inderlig til Gud for ham.
     6 Natten før Herodes skulle føre ham fram, lå Peter og sov mellom to soldater. Han var bundet med to lenker, og fengselet ble bevoktet av vaktposter som sto utenfor døren.

Sluttkommentar:

Etter de papirene jeg har fått av politiet så vil de at jeg skal i tingretten hvis det blir sak betale 12.000,- kr og sitte i fengsel i 24 dager hvis jeg ikke godtar boten eller forelegget. Nå kommer jeg aldri til å godta noe forelegg, eller noe annet.
Og hvis det først går i fra Tingretten, Lagmannsretten og Høyesterett. Gjennom tre rett instanser, og jeg både håper og tror jeg kommer til å vinne. Men skulle det gå imot tap, så får jeg innfri et stort ønske tross alt. Fengsel for Jesu navn skyld, noe saligere enn det kan en vel knapt oppnå? De første kristen så det som en ære å få oppleve noe slikt.

Ap.gj. 5. 41 De forlot Rådet og gledet seg over at de var funnet verdige til å bli vanæret for Navnets skyld.

Jeg trenger en ny bil, har bare en gammel bil fra 1998 som er sytten år. Har et ønske å kjøpe en ny bil, da jeg trenger det. Men da får jeg bare utsette det kjøpe, og bruke de pengene på saksomkostninger etc. og fengsel i 24 dager som blir vel 3 uker? Der går ferien neste år, men putt putt. Dette klarer jeg da, det er da ikke livet om å gjøre å komme i et Norsk fengsel? Selv om jeg er Norges minst kriminelle mann, har vært lovlydig og bare levd et herlig liv egentlig gjennom hele livet. Før jeg ble frelst var jeg aktiv idrettsmann, og etterpå som frelst har jeg jobbet og stått på, så dette blir nok ikke så vanskelig! Og vil noen hjelpe med å betale advokat utgifter og omkostninger så er det bare å gjøre det! Det vil være kjærkomment og en oppmuntring.

Får si som de sier i Fredrikstad: «Det årnær sæ»

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...