mandag 18. desember 2017

Nr. 97: Politiet på Manglerud Politikammer har faktisk gjort alle feil det er mulig å gjøre i å prøve å ta meg og få meg straffet!Nr. 97:
Politiet på Manglerud Politikammer har faktisk gjort alle feil det er mulig å gjøre i å prøve å ta meg og få meg straffet!

Bilde av Torodd Fuglesteg som har både i mengde og i kvasse ord gått tusen ganger lengre enn meg. Også opprettet egen blogg, den falske Smyrna bloggen for å sverte meg og min familie. Men han bryr politiet seg ikke om, her gjør politiet forskjell og det forteller meg at de er udugelige og urettferdige!
Politiet på Manglerud politikammer er en trussel for rettsikkerheten i Norge?

De truet meg med et forelegg eller fengsel på 3-4 uker. Uansett hva de truer med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg hadde ikke godtatt eller godtar om det var 1 kr. eller 1 Million i forlegg. Eller 3 dager, 3 uker eller 3 år i fengsel. Alt snur de på hode og skal ta meg som er 100 % uskyldig, men de som er skyldige her, står de på deres side imot meg!

Min tillitt til politiet i Norge er god, men Manglerud politi kammer med de personene jeg har møtt og som har bitte på Jan Aage Torps fiktive anmeldelse av meg har jeg ingen tillitt til og respekt for. De er etter min oppfatning en fare for rettsikkerheten her i Norge!

Her lar de sterkt psykiske ustabile personer som denne Torodd Fuglesteg briljere på nettet med å skrive i mitt navn. Torp har kommet med en fiktiv anmeldelse som de har bitte på. En eller flere personer har skrevet til meg og min kones arbeidsgivere der det var nummeret før det ble en væpnet politiaksjon. Alt dette kunne vært unngått hvis de hadde hørt på meg fra dag en at Torp har kommet med falske anklager imot meg for å få meg fjernet fra Googles søkemotor. Det er som en opplever et politi fra en diktatur stat som fullstendig kjører over en og alle sunne og demokratiske spilleregler er satt til side!

I det siste har jeg hatt og har en feide med Manglerud Politikammer som vil dra meg for tingretten. Jeg mener alt det jeg har skrevet, kommer inn under tros- og ytringsfriheten.

Selv Torodd Fuglesteg som lurte VG i 2008 med en rakfisk historie har også laget en blogg i mitt navn. I kjent stil så dikter han opp alt, men denne personen og alle andre står Manglerud politikammer last og bram med.Vi har også fått mailer til våre jobber der det holdt på også bli væpnet aksjon men det dritter opp i dette som igjen vitner om at de ikke gjør jobben sin:

Her er noen innlegg som også taler om et udugelig og politi som setter rettsikkerhet i fare etter min vurdering og mening (og mange andres). De er uverdig for en rettstat som Norge å ha et slikt politi:


Jeg sa til dem på forhånd at dette her er ikke noe skjeve ord fra meg eller noen andre dette handler om, men en åndelig kamp der det er mitt syn. Eller rettere sagt, bibelens syn på skilsmisse og gjengifte det hele dreier seg og handler om!

Det måtte gå gærnt!

Det som det hele startet med var «Pastor» Jan Aage Torps hat imot meg og den Himmelske Blogg. Da «fant» han noen ord som var langt mildere enn hva han har brukt imot de homoseksuelle og mange andre (meg selv inklusivt).

Bilde av «Pastor» Torp som egentlig er opphavet til hele den elendigheten. Det skjønner selvfølgelig ikke politiet som ikke er født på nytt og lever med Gud, selv om de prøver. Torp lever i hor, å holde med en slik person skaper ringvirkninger.

Det er som å kaste en stein på vannet, som igjen lager flere andre ringer. Slik er det med synden, den avler synd. Her er det åpenbart andre mennesker som kommer inn under mørkets innflytelse gjennom dette som nå er stelt i stand av mennesker som sitter i maktposisjoner og som ikke har minste peiling på hva som egentlig foregår. Dette er en åndelig kamp som foregår angående skilsmisse og gjengifte, den kan ikke bekjempes på noe annen plass enn i den levende Guds menighet og blant levende kristne.

Etterpå dette så gjorde Manglerud et av sine mange bomskudd. Ikke bare «trodde» de på Torp, selv om det var en fiktiv anmeldelse. Hans mål var å få en dom imot meg og så gå til Google for å radere ut meg og den Himmelske blogg.

Etter på så har det at politiet på Manglerud tok ut en tiltale imot meg som er så malplassert og stygg det er mulig å forblitt er vi blitt fritt vilt for andre enn Torp. Egentlig så er dette styggere enn hva Torp har gjort, selv om vi har politianmeldt dette så blir vi ikke tatt seriøst og dette blir vektlagt hos politiet på Manglerud. Det er en tragedie og tragisk!

Det som politiet ikke skjønner, og har ingen mulighet til å skjønne er at et slikt urent liv som Torp har med han lever i synd, ekteskapsbryter og er en horkarl etter skriften. Han boltrer seg i synd etter Guds ord. Da åpner det igjen for andre krefter. Jeg kaller det for viber. Med det mener jeg at da får åndskrefter fritt spillerom i andre som er åpen for det mørke som bor og er i Torp. Dette har selvfølgelig ikke ufrelste politifolk noen mulighet til å skjønne, og det er åpenbart at de ikke skjønner det heller! Her må en være frelst, født på nytt og ha evnen til å skjele Ånder som er en av de 9 nådegavene som er omtalt i 1 Kor. 12. Noe jeg har og derfor har jeg også «kontroll» over hele denne situasjonen fra dag en egentlig!

Her er siste mail kone fikk på jobben, der hun blir regelrett hengt ut og løyet på:

VS: Den revolveren i din veske

jk.chris@online.no


-----Opprinnelig melding-----


Emne: VS: Den revolveren i din veske

Fra: Jens B Jensen [mailto:jensbjensen@fastmail.com]

Sendt: 8. april 2015 19:07

Til: Berit Christensen

Emne: Den revolveren i din veske

Hei Berit og takk for sist.

Du har en revolver med deg i veska skrev din mann Jan Kåre


Du og Jan Kåre er så glad i Anders Behring Breivik og mener at hans drap på unger var bra og rettferdig.

Du skal ikke skyte barn med den revolveren du har med deg slik den du beundrer gjorde for noen år siden? Det er mange fra AUF i din skole.
Jeg bare undrer meg og anbefaler at rektor tar fra deg den revolveren.

Jens B Jensen

jensbjensen@fastmail.com

(sitat slutt).

Her er det så mange løgner om oss:

1.)  Du har en revolver med deg i veska skrev din mann Jan Kåre.

Vi har aldri hatt noe mer enn en vannpistol hjemme, så dette er løgn fra a til å.

2.)  Du og Jan Kåre er så glad i Anders Behring Breivik.

Sette oss i sammen med denne terroristen og massemorder er verdens største bomskudd, snillere person enn kona mi og meg finest ikke!

3.)  Mener at hans drap på unger var bra og rettferdig.


Drap er aldri bra, det er 100 % imot alt hva vi står for!

4.)  Du skal ikke skyte barn med den revolveren du har med deg slik den du beundrer gjorde for noen år siden? Det er mange fra AUF i din skole.

Kona mi har aldri og kommer sikkert aldri til å gå med revolver i veska. Men gjennom det vi har gått igjennom så kan en føle seg utrygge, ikke minst som kvinne. Dette er bare en helt naturlig reaksjon når politiet på Manglerud er så inkompetente og ikke gjør den jobben de er satt til å gjøre.

5.)  Jeg bare undrer meg og anbefaler at rektor tar fra deg den revolveren.

Her blander en inn igjen totalt uskyldige mennesker, noe som politiet på Manglerud overser igjen og igjen! Vi skal tas, ikke noen andre!

Sluttkommentar:
Politiet på Manglerud hadde selvfølgelig ikke noen forutsetning for å vite hva det innbefatter å leve i synd, da ikke minst for en «Pastor». Det igjen skaper ringvirkninger, der synd avler synd. Dette er en åndelig lov, og åndelig ting skjønner de seg overhode ikke på!

At Torp kan ordlegge seg og er «flink» spiller ingen rolle når det kommer til åndelig, etiske og moralske ting. Her er de harde fakta, lever en som Guds ord lærer eller ikke?

Dette å være «Pastor» og være et mønster for hjorden er virkelig Torp.

Derfor også disse angrepen på oss som familie!

At det som er helt sikker langt verre, ikke minst sett juridisk. At politiet overser det helt bevist viser også deres udugelighet og mangler på å være skikkelig politifolk. Men som sagt, det ene følger gjerne det andre med seg!

Det er håpløst å anmelde mer, de skal ta meg og min familie. Koste hva det vil, om de bryter selv Norsk lov, vanlig almen oppførsel og eller hva det nå er!

Hvorfor kaller de seg hatkriminell gruppe på Manglerud når de egentlig står for det selv?

Det står i en av fjellvett reglene, det er lov å snu! Det kan politiet også her gjøre med å få anholdt de som er virkelig kriminelle? Det er vel for mye å håpe på? Muligheten er i hvert fall til stede, enda!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 493: Jan Aage Torp rundlurte Oslo politiet og Oslo tingrett!

Nr. 493: Jan Aage Torp rundlurte Oslo politiet og Oslo tingrett! Her blir Torps nærmeste medarbeider imot meg avslørt der han lurer ...