søndag 17. desember 2017

Nr. 92: Politiet i Norge trenger ikke være bedre enn poltiet i Nord Korea eller Saudi Arabia, hvis de gjør de samme feilene!

tirsdag 5. juli 2016


Må Jan Aage Torp betale fra egen lomme, eller vil Norges 2 største nettroll Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg støtte ham fremdeles i hans kamp???
Bilde av advokat Per Danielsen som tar seg selv til det laveste nivå med å være advokat for narreApostel og manipulator Jan Aage Torp.

Jan Aage Torp hevder at han har fått gratis hjelp av staten for å fortsette forfølge, trakassere og få penger i fra meg da jeg har advart imot ham.
Noe som har falt «Pastor» og narreApostel tungt for brystet. Men det store spørsmålet er egentlig når de viser seg at han ikke får offentlig hjelp for å ta meg, om Norges 2 største nettroll Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg støtter ham fremdeles i hans kamp??? 
Og vil betale advokat Per Danielsen for å fortsette Torps hatefulle kamp imot meg som står for Gud og holder frem sannheten???
Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg er som en ond treenighet.
Dette har jeg skrevet før om dette:
Vil bare si at jeg har ikke skrevet et eneste ord fra de sitatene, da det er Søkelys fremste anklage at jeg skriver til meg selv. Noe som ikke er sant overhode! Randi aner jeg ikke hvem er, men at Torodd Fuglesteg skulle skrive rett ut det han gjorde var i overkant avslørende. Dette gjorde han i går, så det er sagt!


Dette er sakset fra nettstedet Søkelys:
§  Randi on 14/05/2016 at 12:40 said:
Torodd snakker om hvem som er hederlig? Hykler. Torodd er Torps lakei og puddel og har avslørt sitt sanne onde jeg. Som et menneske som ønsker en Herrens tjener død og under torva.
Jeg har fått spørsmål hvem disse to lakeier og pudlene til Jan Aage Torp er.
Nå er det flere som har svertet og hetset meg på nettet som Bjørn Storm Johansen, Kjell Andersen, Birgir Hermansen, Fri pinsevenn, Siri Haugen og mange andre. -Men de to verste i så måte, det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver sikkert under en 20-30 forskjellige navn. Alt for å henge ut meg og min familie!
Hvis det jeg har skrevet er straffbart, så må hva Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg skrevet være livstidsdommer.
Så stor forskjell er det, derfor er hele saken imot meg ikke noe annet enn et justismord det største, ikke verste i Norges historien, garantert! Torodd har også skrevet at han ønsker Jan Kåre død og dinglende i et rep. Snakk om hederlighet: Torodd skrev dette:
«Hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Dermed er oppdraget fullfort.»
Dette viser hva slags ånd som bor i Torodd Fuglesteg: Han er en mann som uten å sky noe er villig til å bekjempe Guds tjenere med alle midler, -og ser nok helst at alle som tror på Bibelen døde og begravde. Nå er jeg uenig i Søkelys på flere områder, spesielt i forhold til Christensen, men i mange saker skriver Søkelys som Guds ord sier…og legg merke til det: Hver eneste gang er Torodd Fuglesteg, denne satanisten som har antatt en viss religiøs maske i funksjon. Akkurat som vår tids falske apostler har en religiøs språkbruk, ser vi deres sanne jeg når det virkelig drar seg til i åndens verden. Torodd, Ansgar Braut og Torp er en slags mørkets treenighet -som alltid er på feil side i åndelige spørsmål.

Bilde av Torodd Fuglesteg som har et utalt mål om å få meg til å dingle i en galge!

http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1506-det-er-min-dd-som-er-jan-aage.html


Her er mer fra Søkelys:
1.  Torodd Fuglesteg on 14/05/2016 at 14:58 said:
…. dette mens den tidligere butleren til Donald Trump har skrevet at Obama burde henrettes fordi han er anti-kristen. En mening som deles av mange innlegg i Sokelys opp gjennom aarene.
Her skriver faktisk Torodd Fuglesteg rett ut at det er «vanlig» på Søkelys å ønske og fremme andres død!
Dette skriver Torodd Fuglesteg: «dette mens den tidligere butleren til Donald Trump har skrevet at Obama burde henrettes fordi han er anti-kristen. En mening som deles av mange innlegg i Søkelys opp gjennom årene.»
Med andre ord, klarere enn dette kan det ikke sies!
Det forteller bare at alt hva jeg har skrevet og talt, det er 120 % sant!

Sluttkommentar:

Ord er unødvendige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jan Aage Torp har aldri tatt avstand offentlig fra disse nettrolene, men offentlig støttet og oppmuntret dem.

Sier han noe annet, så lyver han som han ellers gjør så titt og ofte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...