søndag 17. desember 2017

Nr. 83: Kjell Andersen og Søkelys har avslørt seg selv som narsissister, og uten empati når de kritiserer meg for ikke kunne ha litt satire og «moro» på andres bekostning!

Nr. 83:
Kjell Andersen og Søkelys har avslørt seg selv som narsissister, og uten empati når de kritiserer meg for ikke kunne ha litt satire og «moro» på andres bekostning!
                                                
Faksimile over hvordan nettstedet Søkelys burde ha sett ut.

Dette skriver Kjell Andersen på Søkelys:

Etter å ha skuet Christensens virksomhet de siste dagene og oppdaget en mann som i desperasjon tyr til å manipulere layouten til en rekke nettsteder, deriblant den omstridte jkc-manipulerer-blogger“Smyrnabloggen”, Søkelys og bloggen til Jan Aage Torp på Norge i Dag med å lime over det opprinnelige innholdet på bloggen og erstatte det med egne syke holdninger er grensen nådd. Den “Himmelske Blogg” og Jan Kåre Christensen fremstår nå mer useriøs enn den såkalte “falske Smyrnabloggen” drevet av Ulf Arne Breen. Selv Breens blogg som er et satirisk nettsted fremstår nå mer seriøs enn Christensens blogg og derfor vil vi henvise våre lesere kort til denne bloggen dersom de ønsker oppdateringer omkring virksomheten til denne bloggeren. Søkelys vil heretter kun omtale det som direkte angår politiets straffesak mot Christensen og derfor avstår vi heretter fra å kommentere eller besvare alle Christensens hårreisende beskyldninger mot alt og alle.
Christensen saken dreier seg på ingen måte om tematikken gjengifte men om en manns trang til å hetse personer han oppfatter som sine bitre fiender. Det ser vi nå tydelig når Christensen nå er på nivå med nettsteder som “http://herregud.com/” og “http://hedning.no/”.
(sitat slutt).
Legg merke til løgnen. Alt hva jeg skriver er feil, alt hva andre skriver er morsomt og veldig bra!
1.)  Kjell Andersen tar ikke med at jeg skriver kun på egen blogg, der forsvarer jeg meg bl.a. overfor et hav (et sted mellom 10 -20.000 da antallet er formidabelt) med hatmeldinger jeg har fått fra Søkelys, Jan Aage Torp, den falske Smyrna bloggen, avisene Dagen, VL og andre.
2.)  At jeg er blitt krenker, sjikanert og løyet på er til å leve med for min egen del. Men her blir helt bevist min familie og støttespillere dradd inn. Dette tar ikke Andersen med i det hele tatt. La meg stoppe ved punkt to i denne artikkelen.
Når de ikke har klart å ramme meg, så har de gått på min familie og mine støttespillere disse som åpenbart hater og misliker meg og den tjenesten jeg har fra og for Gud og mennesker.
La meg nevne noen eksempler. Slik at Andersen manglende empati og forståelse blir grundig avslørt!
Jeg nevner kun ti punkter, men kunne ha nevnt minst hundre, ja, flere hundre.
1.)  Hva Randi Ingwersen er blitt utsatt av Jan Aage torp da han hengte henne ut som fraskilt og medstifter for et kristent parti som sto i ledertog med meg. Det savner sidestykke da det var så simpelt, løgnaktig og fabrikkert at det er kun en narreApostel som kunne komme med noe slikt sprøyt.
Dette var et parti som Torp påstå jeg sto i ledertog med, og jeg vet ikke hvem de personene er den dag i dag. At Torp noen gang vil beklage at han løy og spredde falske rykter, det tror jeg han aldri kommer til å gjøre!
Randi Ingwersen ble i ufrelst tilstand giftet med en mannen sin som hadde vært gift en gang før. Dette er under blodet.
Mens Jan Aage Torp ble skilt og gjengiftet som en troende og «Pastor».
Dette omtaler bibelen som ekteskapsbrudd, hor og synd!
2.)  Eva Nilssen forvarte meg på Søkelys. I løpet av en halv time var hele hennes livshistorien, hvor hun bodde og telefonnummeret lå der ute. Til skrekk og advarsel at hver den sto opp for meg, ville de gå like ille med!
Nei, hele nettstedene til Torp, falske Smyrna bloggen, Søkelys og som står med disse, er egentlig like korrupte og ille!
3.)  Sønnen min ble først truent til å stå frem som homofil, dernest så svarte han ikke på denne dritten. Så gikk det en dag elle to, så var denne løgnen lagt ut på Søkelys og den falske Smyrna bloggen. Noe som også ligger ute der enda. Dette er så ille og kriminelt at alt i denne saken ellers er så småting å regne. Men ned et fraværende politi, så er det bare fritt frem!
4.)  Hele familien min blir lagt ut med fullt navn og det hele. Selv om de aldri har tatt del i denne debatten.
5.)  Hele familien min må ta den belastningen at politiet står helt på den Onde og de ondes side her. Alt er tillatt å skrive om meg, min familie og støttespillere. Mens hvis jeg skriver eller taler noe, så er det straffbart, sjikane og jeg vet ikke hva. Jeg blir også kalt Norges sikreste stalker selv om jeg aldri har oppsøkte noen av de som hetser og lyver på meg. Men stalker, det er jeg! Jeg skriver kun på egen blogg og hjemmeside. Har egen youtube kanal etc. alt langt unna andre, men stalker er jeg! Vi snakker om et politi og mennesker som er verre enn det en finnes i Nord Korea og Saudi Arabia åpenbart. Der tar de alle, men her er det kun meg som skal tas, ingen andre uansett!
6.)  De lyver på min moral, hvorfor? Fordi det er der Jan Aage Torp sitter fast. Da blir det å angripe meg for å ha brister, der jeg ikke har brister men Torp har ikke bare brister. Det er som et stort krater i hans liv!
7.)  Kona mi får personlige mailer, både på privat og jobbmailen. Så blir også skoleledelsen koblet inn der det blir hevdet at hun går med skytevåpen i veska etc. Jeg kunne ha skrevet en bok bare om dette punktet, da det er så ille og vi har et politi som er fraværende når det gjelder meg og min familie. At jeg stopper her, da dette er så graverende at ord ikke strekker til!
8.)  Det er også underlig, hva jeg skriver. Selv om det er som en brøkdel av hva Torp og hans pudler og lakeier skriver og taler. Så er alt jeg gjør hinsides, da får jeg en hel del diagnoser at jeg er mental tilbakestående, asparges syndrom og jeg vet ikke hva. Men Torp får egentlig høre det samme gjennom bl.a. VGTV og sin egen sønn Anders Torp som jeg har skrevet og talt. Dette blir ikke nevnt, det måtte da vært interessant så se hvor sammenfallende all kritikk er imot Jan Aage Torp? Eller er ikke sannheten noe å bry seg om? La bare løgnen får leve sitt liv som politiet vil det skal være?
9.)  Jan Aage Torp og Søkelys har ulikt syn på skilsmisse og gjengifte påstår Kjell Andersen. Torp mener han er den uskyldige part og kan boltre på videre i sitt liv. Her er det åpenbart to store løgner. For det første, Torp er åpenbart ikke den såkalte uskyldige part. Og den såkalte uskyldige part sikter overhode ikke til ekteskapet, men til trolovelse tiden der en kan skille seg. Her gjør Søkelys ved Kjell Andersen også en stor, stor feil. En tar ikke opp sakens kjerne synet på gjengifte. En prøver ikke engang!
10.)                 At ungene mine så aldri har offentlig gått ut på noen som helst måte i denne saken. Mens Jan Aage Torps barn gjør akkurat det motsatt. Hva forteller det oss? At jeg og min kone har ikke sviktet foreldre rollen, men Torp har til de grader sviktet. Hvorfor skal han da kjempe imot barnevernet? Det var akkurat de som sviktet familien Torp da han ser så veldig glatt og fin ut!
Sluttkommentar:
Nei, den kritikken som Kjell Andersen kommer med vitner om mangel på kjærlighet og empati.
Det som jeg, min familie og støttespillere blir utsatt for er ikke noe annet en kristendomsforfølgelse!
Når det gjelder Jan Aage Torp er det så trist kapitel at vi snakker om en katastrofe som vi aldri har tidlige sett slik åpent gått for seg at her er det en mann som er ikke bare tatt med «buksene» nede! Men er fullstendig avkledd og står ribbet tilbake med null troverdighet og ettermælet hans er på et så lavt plan at det kan ikke komme vel stort sett lavere?!
Torp er egentlig blitt avslørt for hele Norge – men han som den eneste er ikke klar over det. Derfor angriper han både sønnen sin og de fleste andre også. At han angriper meg nå gjennom sine pudler og lakeier, det er ille som han hadde gjort det selv da han aldri har prøvd å stanse dem. Men heller har oppmuntret og forsvart dem! Med andre ord, Torp tier når hans «disipler» taler! Det er sak samme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...