søndag 17. desember 2017

Nr. 81: Jesussoldaten, halvveis ute i boka. Hvis halvparten av dette er sant, så har jeg vært alt for «snill» imot Jan Aage Torp, han er mye verre enn jeg hadde forestilt meg!

Nr. 81:
Jesussoldaten, halvveis ute i boka. Hvis halvparten av dette er sant, så har jeg vært alt for «snill» imot Jan Aage Torp, han er mye verre enn jeg hadde forestilt meg!
Bilde av den såkalte Hatgruppa på Manglerud som sier jeg får igjen som fortjent.
Har sjelden, eller aldri opplevd mennesker med mindre empati og følelse for andre enn seg selv. 

Selvfølgelig har jeg ikke fortjent noe av denne kriminelle virksomheten til Jan Aage Torp, nettstedet Søkelys, den falske Smyrna bloggen og diverse annet skriverier om meg på nettet!

Fra v. førstebetjent Monica Lillebakken, politibetjentene Stian Barmo og Lena Fjalestad og politiadvokat Oda Karterud.


Har lest halve boka til Anders Torp «Jesussoldaten»!
Det er underlig lesing, jeg har bakgrunn i pinsebevegelsen.
Jan Aage Torp har bakgrunn i pinsebevegelsen, men allikevel er det som natt og dag.

Han har skapet mørke, hat og synd rundt seg, jeg lykke, glede og Himmelsk atmosfære.

Fint å være pinsevenn, bare enn er det ikke bare i lære, men i livet også.
Det er her Torp har kommet slik til kort, stakkars mann og familie.
1 Tim. 5. 6 men den som lever efter sine lyster, er levende død.  7 Og dette skal du byde, forat de kan være ulastelige.  8 Men dersom nogen ikke har omsorg for sine egne, og mest for sine husfolk, han har fornektet troen og er verre enn en vantro.
Slik boka fremstår, så er familien Torp en familie totalt styrt av autoritært, ukjærlighet og humøret til Jan Aage Torp.
Jeg tenker på da vi hadde barn under oppveksten, så var det alle ble hørt, alle snakket i sammen med. Og ungene bestemte mange ganger like mye som oss foreldre, om ikke mer.
Når en leser boka til Anders Torp «Jesussoldaten» ,så er det et hjem preget av en atmosfære av kontroll og være redd for hverandre, ikke minst der en skulle og burde stole på hverandre.

Og når en kommer opp til tenåringsgutten Anders Torp, det er bare vondt å lese hvordan en tenåring kan bli behandlet selv her i Norge!
Det er da ikke demonisk å tenke på jenter?

Faren han er da virkelig istand til å tenke på dette? Og det på en slik måte at en får en ekkel grisefølelse av en mann som ikke har noen for hemninger når det gjelder seg selv!
Jan Aage Torp har en regel for seg selv – noen helt andre for andre!
Han kan selv gjøre alt han vil, men f.eks. barna, de homofile og alle andre. De skal rette seg etter Guds ord. Med andre ord, her er psykopaten fremtreden igjen.
Manglerud politiet skal kjempe og stå for det gode, men sin støtte til Jan Aage Torp så står de for mørke og kjemper for mørke.
Tar vi med at Jan Aage Torp verbale skyts imot meg er ti ganger sterkere enn hva jeg har skrevet imot ham. Samt at hans disipler og venner, har gått ti ganger lengre enn «sjefen» selv. Da har vi med et udugelige, mørkt, inkompetente og farlig politi å gjøre.
Jeg er ikke ferdig med boka, og egentlig. Jeg kommer ikke til å kommentere så mye mer, det er egentlig lesning som gjør en litt kvalmen. Det er ikke til oppbyggelse, men til opplysning.
Jeg skjønner godt at Manglerud politiet forsvare Jan Aage Torp, de fremstår til å være samme ukjærlige og autoritære typer mennesker, stakkars lave mennesker.
Det er også snakk om mengder av hva som er skrevet. Jeg har egentlig svart på min egen blogg på langt over 10.000 hatmeldinger som er kommet imot meg, da blir siktelsen og domfellende absurd og meningsløs. Ser tilbake på dommen i Oslo Tingrett som ren og skjer parodi!
Sluttkommentar:
På mange måter så er boka til Anders Torp «Jesussoldaten», VGTV med Rut Helen Gjævert og andre ting som er kommet frem den siste mnd. som et ekko på hva jeg har sagt og forkynt de siste 30 årene!
Del to, kommer når jeg har lest boka ferdig!
Manglerud politiet lar Norges to verste nettroll hetse selv min arbeidsgiver, bare de får tatt meg!

Dette rammer ikke minst Unibuss, som et stort og seriøst selskap. 
Hvis de kan ha en mentalt tilbakestående person bak rattet, da kan alt skje i Oslo trafikken? 

Det er slike ting som blir hevdet om meg. Samt at jeg har en sønn som er homofil og jeg lider av allslags sykdommer som asparges, elefantsyke og jeg vet ikke hva?

Nei, lista er uendelige her:

Bilde av den såkalte Hatgruppa på Manglerud som tillater Norges største nettroll å operere akkurat som de vil på nettet så lenge de får tatt meg.
Når målet helliget midlet så kan det blir mange rare utslag. Slik det er for Manglerud poltiet med den såkalte hatgruppa der, så er alt tillat hvis det er imot noen i familien Jan Kåre Christensen.
Men kommer det andre veien, så er alt kriminelt, uansett!
Dag Paulsen som er leder av den såkalte Hatgruppa mener at jeg får bare igjen som fortjent. Har ikke lengre ord for å si på hvilket nivå dette poltiet er på. Det må være «verdens dårligste»?  
De legger ut gjentatte ganger både på den falske Smyrna bloggen, Søkelys og hos Jan Aage Torp min adresse, jobb, firma, unger, ja, alt. + mye, mye mer!
Samt at jeg har to bonusbarn et eller annet sted.
De skriver om meg som Unibuss sjåfør, og når de kan legge dette ut. Så rammer de egentlig ikke meg, men min arbeidsgiver. Når en søker på Unibuss, så får en opp disse artiklene. Der jeg er omtalt på den falske Smyrna bloggen som bussjåfør og Unibuss sjåfør mange, mange ganger. Samt det samme mønsteret er både på Søkelys og i Jan Aage Torp sine skriverier. http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1346-jan-aage-torp-legger-ut.html
Her er noen eksempler:
 
Spørsmål fra mange: Er Jan Kåre Christensen mentalt tilbakestående ?
 
Vi har fått åtte eposter med akkurat dette spørsmålet. La meg her besvare desse åtte personene og andre som lurer på akkurat dette men som ikke har spurt oss.
Er vår meget avholdte pastor Jan Kåre Christensen en mentalt tilbakestående person ?
Han er rimelig bra i praktiske spørsmål som å kjøre en buss og det er ingen som har klaget på han der. Han er faktisk en god buss sjåfør, mye populær blandt sine muslimske og katolske kollegaer.
Men rent intellektuelt er han det man kan kalle for mentalt tilbakestående. Han forstår rundt 50 ord. Resten av de ordene han bruker i sin egen blogg og i hans mange innlegg i Søkelys bloggen er en ren gjettelek fra hans side.
Hans forståelse av begrepene moral og etikk er også diffus og uklar. Han er en pastor fordi han har pugget bibel vers uten helt å forstå dem. Han forståelse av bibelen er også diffus og han overlever ved å kopiere og stjele sitater og materiale fra de som forstår bibelen.
I en vanlig samtale kommer han noe til kort da han ikke helt vet hva han snakker om. Vi lar han tale hver søndag og ellers holder vi oss noe på avstand fra han da hans bidrag til enhver samtale og diskusjon er i beste tilfelle meget begrenset.
At han er mentalt tilbakestående er der derfor ingen tvil om. Men det er nettopp enfoldige og mentalt tilbakestående som er Guds utsendte tjenere til oss mennesker. Det er disse enkle sjeler uten noe nevnverdig under topplokket som best formidler Guds ord. Bruker man en mikrofon, forventer man ikke at den mikrofonen også fungerer som en oppvask maskin og en ovn. Det er slik Jan Kåre Christensen er. En mikrofon uten noen form for annen nytte for Gud.
Arne Breen for Smyrna Menighet
Unibuss sjåføren Jan Kåre Christensen viser sine matematiske ferdigheter
Kravene til å bli bussjåfør i Unibuss er tydeligvis ikke spesielt høye. Et av kravene er at man besitter matematiske ferdigheter lavere enn barnehagenivået. Det er på det nivået man finner bussjåføren Jan Kåre Christensen.
Som dette utklippet fra hans blogg viser, er hans matematiske ferdigheter meget mangelfulle.
Han mener at det er tre år siden vi befant oss i juni 2014. De av oss som har betydelige mer matematiske ferdigheter enn kravene til å bli bussjåfør i Unibuss, vet at 2014 + 3 = 2017. De av oss som endog vet hvilken tid og måned dette er, vet også at vi i dag skriver den 14. februar 2016. Noe som er adskillig færre dager enn 5. juni 2017. Rundt 500 dager, estimerer jeg det til.
Hvis det er noen som tror at dette er en enkelt glipp fra Jan Kåre Christensen sin side, må dessverre tro om igjen. Han har i mange måneder og i utallige bloggposter skrevet at det er mer enn tre år siden vi koste oss i juni 2014.
Hva kaller vi en mann i 50 årene på et slikt matematisk nivå ? Idiot og undermåler er ord som kan brukes. Og da idiot og undermåler i medisinsk og helsemessig betydning.
Det er derfor ikke noe rart at fembarnsfaren Jan Kåre Christensen tror at han bare har tre barn. Han kan ikke telle til fem og derfor blir det å holde styr på så mange barn alt for vanskelig for han. I det hele tatt er det mye som er for vanskelig i Jan Kåre Christensen sin verden. Det er derfor vi har så mye sympati for de som er rammet av han og hans idiotier. F.eks hans barn.
Så får vi ønske Unibuss lykke til med en arbeidsstokk som tydeligvis, hvis Jan Kåre er representativ for dem, har den laveste kompetansen i Oslo og Norge forøvrig. Og dette er en god nok grunn til å ikke bruke deres tjenester.
Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet
Unibuss sjåfør Jan Kåre Christensen: Mine sjefer og passasjerer i Unibuss er horebukker og tøyter
Vi har notert oss at Jan Kåre Christensen i Krokstiveien 2c lenge har lyst til å bli en martyr for sine meninger.
Han er utvilsomt på vei til dette da han i en nå slettet bloggpost (som vi har kopi av) implisitt har hevdet at hans sjefer og kollegaer i Unibuss er tøyter (=horer) og horebukker. Dette fordi noen av dem er skilt og gjengiftede.
I samme bloggpost har han også hevdet at svært mange av Unibuss sine passasjerer er tøyter/horer og horebukker. Noe som de sikkert ikke liker å høre fra en buss-sjåfør i det selskapet.
Vi skulle anta at et slikt respektløst utsagn ikke vil vekke glede hos ansatte og kunder i Unibuss. Det er sikkert ikke morsomt å bli omtalt som horer og horebukker av en person som bokstavelig talt har deres liv i sine hender.
Vi tar selvsagt ikke buss da det å bruke buss som kommunikasjonsmiddel strider i mot Bibelen.
Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet
(sitat slutt).

Alt er et samensurium, der egentlig kun en som tjener på dette. Det er Jan Aage Torp som har evnet å få det til å se ut som jeg er kriminell, men han er det ikke. Snakk om å leve I et selvbedrag.
Dette skrev jeg til politiet på mail:
Til politiet på Manglerud!
Her blir jeg igjen og igjen trakassert på egen mail av to personer som jeg har anmeldt for dette. Dette er Norges desidert verste og styggeste nettroll!
Dette er bare litt av hva jeg har mottatt den siste mnd.
Jeg svarer ikke på disse mailene, da dette er mennesker som vil meg og min familie bare ondt.
Jeg mener at dere gjør overhode ikke jobben deres så lenge disse menneskene får fortsette å trakassere meg og min familie.
De skriver dritt om meg og min familie på nettet.
De tar kontakt med min sønn, og sier han er homofil etc.
De skriver det samme om ham på nettet.
De tar kontakt med arbeidsgiverne våre, og fortsetter i den uendelige med å være stalkere!
De gir meg diagnoser som er helt hinsides.
De har sikkert snart skrevet 20.000 hatmeldinger imot meg og min famille de siste tre årene?
Rekka er uendelig!
De har forsvart Jan Aage Torp (som jeg mener står bak hele elendigheten og disse stalkere).
Med andre ord, jeg og min famille er fritt vilt!
Er sikker på en ting, dere må være verdens dårligste politi som står helt på den mørke siden. Trodde ikke det var mulig med et så dårlig og ondt politi!
Men greit, Dag Paulsen sto i retten å løy at vi ikke hadde sendt dokumentasjon på noe av hva vi er blitt utsatt for.
Det var bare det at vi hadde gitt opp politi og ikke skrevet på en stund.
Dette vil bli de to siste mailene fra meg. For dere gjør ikke noe til min og min families fordel. Kun til kriminelle som Kjell Andersen som driver Søkelys. Jan Aage Torp som klikker seg inn på den Himmelske blogg og blir provosert. Jeg har aldri noen gang tatt kontakt med noen av disse menneskene, kun eventuelt svart på deres henvendelser i ytterste konsekvens!
Men meg skal dere ta, ufattelig!
Gjør ikke noe inntrykk på dere?
Debatt innlegg sendt til bl.a. VG!
Skjermfoto av den Himmelske blogg som Jan Aage Torp hater over alt i denne verden. Det var av den grunn han kom med sin fiktive anmeldelse, da det var på denne bloggen han først ble avkledd og avslørt. Nå er han riktignok avslørt og kledd naken av VGTV, sin egen sønn Anders og mange andre!
Skrev dette, og det er sendt bl.a. til VG.
Politiet i Norge kan være på den kriminelle side, som vi ser med Christensen/Torp saken!?
Jeg har kun skrevet på egen blogg i det store og det hele om Jan Aage Torp.
En blogg som en må selv velge å oppsøke. Men her blir jeg stemplet som en forfølger og stalker. Her må politiet lyve for å kunne finne en § for å få meg siktet og dømt.
Vi leser i bibelen: Rom. 13. 1. Hver sjel være lydig mot de foresatte øvrigheter! for det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som er, de er innsatt av Gud,  2 så at den som setter sig imot øvrigheten, står Guds ordning imot; men de som står imot, skal få sin dom. 
Øvrigheten har også et ansvar. Det er ikke å gjøre urett og straffe det onde. Men i mitt tilfelle gjør de det stikk motsatte etter min vurdering.
Når VGTV, Anders Torp (både på VGTV og i sin bok «Jesussoldaten») og andre beskriver Jan Aage Torp, så blir dette en toppsak. Når jeg har sagt akkurat det samme, men i en mildere form, blir det en straffesak!
Tar en med bakteppe, at jeg har fått imot meg over 10.000 hatmeldinger fra Jan Aage Torp og hans støttespillere.
Dette blir helt bevist utelatt av politiet på Manglerud her i Oslo som står helt med Jan Aage Torp som anmeldte meg da jeg forkynte imot hans lave moral etter hva Guds ord lærer. At han som en Pastor og Hyrde ikke skal være gjengiftet.
Mens alt deg jeg har skrevet og talt, som et gjensvar på dette. Da blir det jeg skriver, selv om det er på egen blogg, straffbart!
Med andre ord, her legger politiet opp til et justismord! Det er slik jeg og mange med meg ser det. Det som jeg har sett på VGTV og av Jan Aage Torps sønn Anders Torp er som et ekko av hva jeg har talt og skrevet, men skal straffes for dette. Hele saken rundt meg er uforståelig sett i lys av at vi ikke bor i Nord Korea, men i Norge.
Vi møtes i tingretten, der dommeren og meddommeren etter mitt og min forsvarer skjønn gjorde en slett jobb (Brynjar Meling er min forsvarer).
Saken er anket til Borgating lagmansrett.
For mer, se min blogg: http://blog.janchristensen.net/
Jan Kåre Christensen
(sitat slutt).
Det som er sikkert i denne saken, er at den som er utelukkende er kriminell her. Så er det meg. Jeg har skrevet kun på egen blogg og hjemmeside. Og det jeg har skrevet, rent verbalt er som drops i forhold til hva sluggeren Jan Aage Torp har skrevet om meg. Han har kalt meg de styggeste og verste ting. Og tar en med hva han sønn har kalt sin egen Far, så overgår det meg hundre ganger.
Det er kun de nedrige nettstedene Søkelys og den falske Smyrna Bloggen, og hat gruppa på Manglerud som støtter Jan Aage Torp!
Nettstedet Søkelys med Kjell Andersen skriver konstant dritt om meg, og alle som skriver på dette ekle nettstedet skriver også dritt, usant og holder helt med Jan Aage Torp.
Tar jeg igjen, og skriver det samme. Så får jeg tusenvis av diagnoser og hets!
Skulle noen forsvare meg på Søkelys, så innen 1 time så ligger en ute med navn, adresse, telefon nummer og alle opplysninger de kan finne om deg!
Hele nettstedet er kriminelt og bør virkelig advares imot! Egentlig straffeforfølges i sammen med Torp og den falske Smyrna bloggen.
Forventer ikke dere gjør noe, men nå er i hvert fall dokumentasjon sendt. Og det ligger ute på nettet opp imot 20.000 hatmeldigner imot meg og min familie som jeg har svart på. Som dere overser totalt!
Jan Kåre Christensen
(sitat slutt).
Med andre ord, politiet spiller på lag med de som er kriminelle.
Det er underlig også dette med Anders Torp, her er noe av mail utvekslingen jeg har hatt med forskjellige:
Meg:
Skaff dere boka "Jesussoldaten" skrevet om Anders Torp, sønn til Jan Aage Torp. Jeg sier akkurat det samme men i en mildere form. Anders blir hyllet for sin frimodighet!  Meg vil politiet straffe for de samme ytringene!  Dette er av Manglerud politi ikke noe annet enn trakassering og kristendomsforfølgelse.
Men Gud er god, ja uendelig mye større enn alle våre problemer og utfordringer.
Dette går til seier!
Mvh Jan Kåre og Berit ;-):-D
Andres:
Anders blir hyllet for han oppfattes som en kritiker av kristne verdier. Mens du forkynner Guds ord og det er det ingen som liker. Det går til seier uansett hvordan de behandler oss.
En del sutrer over kristendomsforfølgelse. Det de ikke tåler er at folk påpeker at keiseren ikke har noen klær på seg. Altså en form for knebling. Bøffemennesker skal få holde på som de vil. Vår oppgave er å bukke og neie og kysse skotuppen deres.
Meg:
Ja. Men samtidig er det helt sikkert at her er det ugler i mosen som ikke jeg ser i dag. Fikk denne meldingen av en broder;   Anders blir hyllet for han oppfattes som en kritiker av kristne verdier. Mens du forkynner Guds ord og det er det ingen som liker. Det går til seier uansett hvordan de behandler oss.
Andre:
Nettopp. Det betyr at reglene varierer avhengig av hvem som snakker. Sønnens bok kommer som bestilt. Torp står ribbet tilbake uten troverdighet. Den eneste som ikke er istand til å forstå det er ham selv. Det bekrefter bare at du har stilt riktig diagnose.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 493: Jan Aage Torp rundlurte Oslo politiet og Oslo tingrett!

Nr. 493: Jan Aage Torp rundlurte Oslo politiet og Oslo tingrett! Her blir Torps nærmeste medarbeider imot meg avslørt der han lurer ...